בקשה
מכל אלו שרוצים לשטוח את חלומם בפומבי - אהיה מוכנה מדי פעם להשתתף בפיענוח סימבולים בתנאי שתעזרו לי (וגם לעצמכם) באופן הכתיבה או הפרזנטציה של החלום בפורום. חלק ניכר מהעבודת הפיענוח של החלום תלוייה באופן בו החלום מסופר. יש אנשים החולמים חלומות עשירים, בעלי פרטים רבים, דיאלוגים שלמים, צבעי טכניקולור - וזוכרים כמעט הכל. לעומתם יש רבים אחרים שרק פתחו את העיניים - ופוף! נגוז הכל. כדי שבכל זאת אפשר יהיה לעשות משהו בפורום, 1. כתבו עלילה: מה קרה/התרחש אולי על רצף של זמן או כל רצף אחר. 2. מנו סימבולים עיקריים בחלום. למשל חיות, בתים כלי תחבורה, מקומות וכד´. 3. כתבו משהו אודות ההרגשה שלכם בתוך העלילה: גם רגשות שלכם וגם רגשות של אחרים כלפיכם (או כלפי אחרים) בחלום. 4. אם היה טקסט, צטטו משפטים, חידודי לשון, פתגמים או אמרות כנף שנאמרו, או שנכתבו הקשורים לסימבולים שעלו. כשיש חלומות עמוסים בפרטים כמו זה שכתבה עידן, לא מתאים לכתוב אותם כך בפורום (לכן נאנחתי "אוי"!) - המפענח צריך מיקוד. על החולם לעשות עבודת ניפוי ולברור משלל העניינים שהתרחשו בחלום דבר או שניים שנראו לו מרכזיים. אישית, אין לי זמן ולא חשק לקרוא פרטי פרטים של עלילה הזויה בלי שאדע מה מכל הערב רב הזה באמת נחווה כחשוב או מרכזי לחולם. זה מעייף, זה מתיש, ועם יד על הלב - לא ממש מעניין אותי. אני גם מציעה לפתוח שרשור חלומות אחד לשבוע ולהשתרשר אליו.