אמ.......
לא רשמתי פה די הרבה זמן.. ויש לי המון מה להגיד.. אבל אני אתחיל ממשהו שבאמת נגע ללבי.... המשחקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק הצטרפתי לכל אותם אותיות נמרחותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

איזה משחק בן זונה!!!! סליחה על המילים אבל אני חייבת!!!!!!!!!!! אין, אין.. אין לי מילים אפילו, אני עדיין מתאוששת!!!!!!! אין כמו פארקר.. מתה עליו, לא יעזור כלום.. חולה על הבנאדם הזה!!!!! טוב.. אני אעזוב את המשחק כי אני רציני אתעלף פה עכשיו..... קריןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!! חזרת חמודה!!!!!!!! ואני בטוחה שנהנית!! (אמרתי או לא אמרתי שאת הולכת להנות????אה?????????).. צריך להקשיב יותר לדודה אנה!!!!!! אם הייתי יכולה הייתי באה איתך בשימחה ובששון!!!!!

וח"ח על המשפטים!! (למרות שאני מכירה כבר את כולם חחח).... אוי צבא צבא... חלום.... טוב אני מוזרה, לא נדון בזה בפורום הזה.. חח זה כאילו רציני משפט כזה ואנחנו באמת בפורום.. אוי עזבו, אני מבינה את עצמי!! זה מה שחשוב!!!!!! (זה לפחות מה שהפסיכולוג מעיד עליי..) טובבבבבבבבבבבבבב אני רק קמתי

הלכתי לישון קצת מאוחר...אהמ אהמ.. מוקדם.. אז זזתי להתארגן!!!! אני נוסעת לפולין עוד מעט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!יום שני בלילה

כן כן.... הרגע הנכסף הגיע!! ומילה אחרונה לסיום!! מכביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי זהו... הוצאתי את כל מה שהיה לי להגיד חח