יפים שלי!!!!! ../images/Emo24.gif חזרתיייי
שיווווו איך התגעגעתי אליכם!!
טוב הייתי חייבת להידחף לאיזשהו שירשור כי אני לא יכולה לפתוח הודעות חדשות... אז קודם כל חג שמחחחחחחחחחחחחח פורום יפה ומתפתח שלי!!! (עדיייייי נשמתי גם אני התגעגעתי
) אהה ועדיין לא סידרו לי את האינטרנט אוףף אוףף אוףףף,טוב בטח תשימו לב לזה עוד מעט בעצמכם חחחחחחח אז בקשר לשמירות, היה ממש כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף (אני לא מאמינה שאני אומרת את זה חחח כי הלכתי מה זה בבאסה) ברור שהייתי מעדיפה להיות בבית בחג עם המשפחה אבל לא משנה...בקיצר למי שמתעניין(בטח אנה חחח) אז... שמרתי במגדל נטוש באמצע שום מקום שממולנו יש כלבייה(שימותווו הכלבים האלה! בואנה הם אף פעם לא יושנים! כל הזמן נובחים,כמעט יריתי בהם! חחח סתם) והיינו צריכים להיות עם נשק כמובן,מיימיה,מחסניות,קסדה בקיצר הלכתי עם דברים יותר כבדים ממני חחח והיה קררררררררר בלילה,לא הרגשתי את האצבעות שלי מרוב קור אבל למרות כל זה נהניתי... חחחחחחחחחחחחחחח היינו המגדל הכי קרוע שיש(שמרתי עם עוד מישהי ממשש מותק) שרנו שירים(יותר נכון צרחנו שירים-אנשים נבהלו מסכנים...) ניסיתי ללמד אותה שירים נורמליים אבל היא מכירה רק כוכב נולד וכאלה אז נראה לי אני עומדת להקיא מרוב שירת יתר של ים של דמעות חחחח, אפילו המצאנו גרסא משלנו לשיר הפרחה שקישרנו לשמירות חחח רבנו עם פיקה(פיקה זאת זאתי שמדברים איתה בקשר ומודיעים לה אם יש בעיות וכאלה)-חחחחח איך היא שנאה אותנו כי דיברנו שיחות אישיות עם אנשים אחרים בקשר, כמעט קיבלנו תלונה על זה הגניבו לנו שוקו ומצות עם שוקולד באמצע השמירה, חחח איזה מישהו חמוד כל שמירה הביא לנו את זה חחחחחח בקיצר מה לא עשינו שם אהה וקבלו כמה משפטי חוכמה-"כשהייתי קטן אמא אמרה לי אם לא תאכל לא תהייה חייל! כוסעמק למה אכלתי?!" ," צהל-צרות הבאתי לעצמי" פחחחחחחחחחח גדול! חחח בכלל היו כתובים שם מלא דברים מצחיקים טוב זה בטח לא מעניין אתכם במיוחד אז... תגובות לשאר השירשורים: גם אני חושבת שדי12 לא משהו אבל הם גם לא נוראיים, ולביזאר יש קול באמת מגעיל אבל בתים בסדר... ואנשים לא צריך להתעצבן, כולה ביזאר השמנמן...חחח לא נכנס לי לשום קישור אוףףף גם אני רוצה לשמוע את השירים...טוב נו נשמע שהדיסק ייצא...אבל תודה הילושש בובה! בקשר לדי12 וורלד-יותר אהבתי את מיי באנד וכן לדעתי הדיסק החדש יהיה יותר טוב ובוגר מהדיסק הראשוןאבל אני מקווה שאמ ישתתף ביותר שירים.. ולמה לעזעזל אני לא שמעתי את 6 אין דה מורנינג ופיוז וג'ס(פליזזז תגלי כבר ת'שם)-חחחחחחחחח הרגתם אותי מצחוק! למה לצחוק על תומסי הוא היה חמוד! הוא לא יכל לכתוב באנגלית ואני זוכרת שכל הזמן הייתם מתעצבנים ואומרים לו לכתוב בעיברית אבל הוא לא יכל(עדי מכירה את ההרגשה חחח) אהה ואם אתם מגיבים לי(חסר לכם שלא חחח) אז אני בטח לא יענה בגלל אתם יודעים מה אבל אני קוראת ואני ירשום הודעה אחת עם כל התגובות שלי חח) חולהההההההההההה עליכם מואהההה