בקשה.....

EVANESCENCEGIRL

New member
בקשה.....

תמיאו לי תמונות מקוריות של אמינם בבקשה... זה בישביל חברה שלי... היא מעריצה גדולה מאוד שלו.... ויש לה מחר יום הולדת.... תודה על העזרה....

bLAck hALo

New member
לכי לגלריות כי אנחנו לא יכולים

להעלות תמונות מפני שאין לנו מנהל אז אי אפשר.

bLAck hALo

New member
אה את יכולה פה זה גם פורום של אמינם

ויש שם מלאאא תמונות. קישור ישיר לאשכול של התמונות: http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=400092

k k1

New member
יפים שלי!!!!! ../images/Emo24.gif חזרתיייי

שיווווו איך התגעגעתי אליכם!!
טוב הייתי חייבת להידחף לאיזשהו שירשור כי אני לא יכולה לפתוח הודעות חדשות... אז קודם כל חג שמחחחחחחחחחחחחח פורום יפה ומתפתח שלי!!! (עדיייייי נשמתי גם אני התגעגעתי
) אהה ועדיין לא סידרו לי את האינטרנט אוףף אוףף אוףףף,טוב בטח תשימו לב לזה עוד מעט בעצמכם חחחחחחח אז בקשר לשמירות, היה ממש כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף (אני לא מאמינה שאני אומרת את זה חחח כי הלכתי מה זה בבאסה) ברור שהייתי מעדיפה להיות בבית בחג עם המשפחה אבל לא משנה...בקיצר למי שמתעניין(בטח אנה חחח) אז... שמרתי במגדל נטוש באמצע שום מקום שממולנו יש כלבייה(שימותווו הכלבים האלה! בואנה הם אף פעם לא יושנים! כל הזמן נובחים,כמעט יריתי בהם! חחח סתם) והיינו צריכים להיות עם נשק כמובן,מיימיה,מחסניות,קסדה בקיצר הלכתי עם דברים יותר כבדים ממני חחח והיה קררררררררר בלילה,לא הרגשתי את האצבעות שלי מרוב קור אבל למרות כל זה נהניתי... חחחחחחחחחחחחחחח היינו המגדל הכי קרוע שיש(שמרתי עם עוד מישהי ממשש מותק) שרנו שירים(יותר נכון צרחנו שירים-אנשים נבהלו מסכנים...) ניסיתי ללמד אותה שירים נורמליים אבל היא מכירה רק כוכב נולד וכאלה אז נראה לי אני עומדת להקיא מרוב שירת יתר של ים של דמעות חחחח, אפילו המצאנו גרסא משלנו לשיר הפרחה שקישרנו לשמירות חחח רבנו עם פיקה(פיקה זאת זאתי שמדברים איתה בקשר ומודיעים לה אם יש בעיות וכאלה)-חחחחח איך היא שנאה אותנו כי דיברנו שיחות אישיות עם אנשים אחרים בקשר, כמעט קיבלנו תלונה על זה הגניבו לנו שוקו ומצות עם שוקולד באמצע השמירה, חחח איזה מישהו חמוד כל שמירה הביא לנו את זה חחחחחח בקיצר מה לא עשינו שם אהה וקבלו כמה משפטי חוכמה-"כשהייתי קטן אמא אמרה לי אם לא תאכל לא תהייה חייל! כוסעמק למה אכלתי?!" ," צהל-צרות הבאתי לעצמי" פחחחחחחחחחח גדול! חחח בכלל היו כתובים שם מלא דברים מצחיקים טוב זה בטח לא מעניין אתכם במיוחד אז... תגובות לשאר השירשורים: גם אני חושבת שדי12 לא משהו אבל הם גם לא נוראיים, ולביזאר יש קול באמת מגעיל אבל בתים בסדר... ואנשים לא צריך להתעצבן, כולה ביזאר השמנמן...חחח לא נכנס לי לשום קישור אוףףף גם אני רוצה לשמוע את השירים...טוב נו נשמע שהדיסק ייצא...אבל תודה הילושש בובה! בקשר לדי12 וורלד-יותר אהבתי את מיי באנד וכן לדעתי הדיסק החדש יהיה יותר טוב ובוגר מהדיסק הראשוןאבל אני מקווה שאמ ישתתף ביותר שירים.. ולמה לעזעזל אני לא שמעתי את 6 אין דה מורנינג ופיוז וג'ס(פליזזז תגלי כבר ת'שם)-חחחחחחחחח הרגתם אותי מצחוק! למה לצחוק על תומסי הוא היה חמוד! הוא לא יכל לכתוב באנגלית ואני זוכרת שכל הזמן הייתם מתעצבנים ואומרים לו לכתוב בעיברית אבל הוא לא יכל(עדי מכירה את ההרגשה חחח) אהה ואם אתם מגיבים לי(חסר לכם שלא חחח) אז אני בטח לא יענה בגלל אתם יודעים מה אבל אני קוראת ואני ירשום הודעה אחת עם כל התגובות שלי חח) חולהההההההההההה עליכם מואהההה

bLAck hALo

New member
בובהההההה יפה שליייייייייי!!!!

התגעגתיייי אני שמחה שנהנת!!! פאקקק אני כבר לא יודעת על מה להגיב מכל מה שכתבת חח
אבל אני שמחה שאת שאת עכשיו פהההההה

LadyLuvJess

New member
קרינושששששששששששששש

חזרתתתתתתתת!!! בובה גם אנחנו התגעגענוווו!!! אבל, העיקר שנהנית (אם כבר לא היית פה ועם המשפחה והכל- העיקר שנהניתתת) ולאאא!!! פיוז התעצבן על טומאסי בגלל הכתב!! לא אני!!! אני לא אמרתי כלום!!! (חחח כי פיוז עצבניייי נכון??) אבל אני לא אמרתי כלווום
לומשנה קיצר בובה חזרתתתתת

my josh

New member
ק-ר-י-ן!!!

אהההההה התגעגתי!!
חחח הפעם ממש..! לא שאז לא אבל עכשיו יותר!! חחחח אה אני על השם הקודם שלי כי אני אצל חברה.. והכינו השני (פאקינג כראזייי) קשה לרשום כי הוא עם רווחים וכאל... קיצר זאת עדי.. וקרין את מתחילה עם זה עוד פעם שאת לא רושמת פה....?? טוב אני לא יציק לך...!
טוב לפחות נהנת בשמירה...!..! אה ואהבתי את המשפטים... חח אני והילה משתמשות בכל מיני כאלה שאת מביאה חחח.. וכן די 12 בסדר אני לא מבינה למה לריב כל הזמן אביחי אה אופס פיוז חחח הילוש... חח וכן כן אני מזדהה עם תומאסי הייי אני הייתי בתקופה שלו אני זוכרת אותו.. וגם את פקהפקה פקה ואממ עוד כמה.. טוב קיצר קרינושששששששששששששששששששש-מתה עליייךךךךך והתגעגעגעגעעגתי

bLAck hALo

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

עדייי עלק "אביחי אה אופס פיוז" חולה עלייייייך!!! וקריןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תרשמיייייייייייייייייייייייייייייייייייי עכשיו זה לא שלח הרבה פעמיםםםםםםםםם

my josh

New member
הילוש..! חח זה היה דורש..! אביחוש.?

חחחח.. לוב יוווו (אותך לא את אביחי חחחח.)

bLAck hALo

New member
חחחחחחחחחח

איבחוש?! חחחח אביחושששש- פיוזוש בובה אני גם אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פיו

bLAck hALo

New member
חחחחח בטעות כי רשמתי בהתחלה

פיוזוש לפמטה אז כנראה זה לא נמחק

bLAck hALo

New member
עדייייי קרין מוסרת עוד משפטים:

בצה"ל ההגיון עוד לא התגייס,השכל השתחרר,והייאוש חתם קבע. 3 דברים לא התגייסו לצה"ל:הגיון,הגינות,והגיינה. ד-צנחנים-חושבים ואח"כ תוקפים, גולני-תוקפים ואח"כ חושבים, גבעתי-חושביםשהם תוקפים.

bLAck hALo

New member
ננמנמנמ והיא מוסרת עוד משהו..:::

שהיא מתה על כולםםםםםםםםםםםם!!! ולילה טוב!!!!

אוו חמודה..! תמסרי לה בחזרה חח למרו

ת שזה היה מזמן אבל עדיין.. ואיפה היא מסרה את זה.?? במסנג'ר.?
אני רוצה גם...

bLAck hALo

New member
בלאט! אני לא מוכנה לזה.מ-כ-ב-י!:)!

מכיוון שהשרשור למטה לא רוצה לעלות אני יכתוב את זה פה!!!!! ::: Fuckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!! איזה משחקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!! משהו ראה את המשחק של מכבי תל אביב?!?!?!?! אההההההההה איזה משחק איזה משחק איזה משחקקק איזה סללללללללללללללללללללללללל איזה סל!! שארפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ שארפפפפפפפפפפפפ שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאארפ שאררררררררררררררררררררררפ---- תעשה לי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מכבייייייייייייי תעשו לי ילדייייייייייייייים!!!! אני נחנקתי לא נשמתיייי עדין בקושי לא.. משאף משאף משאףףףףףףףףףףףףףף!! לכל משחק שלהם באמת צריך משאףףףףף!!!

bLAck hALo

New member
שכחו מזה! אני רוצה ילדים מכלללללללל

מכביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

LadyLuvJess

New member
כןןןןןןןןןןןןןן

גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד ו..בובה.. אל תתלהבי...!!! אני אמרתי לשארפ קודם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גאאאד מילאתי ת'אייסיקיו שלי בהודעות של "אההההההההההההההההההההההההההההההההההה זה היה כ"כככככככככככככככככככ יפהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!" אנשים בקושי הבינו על מה אני מדברת..!!!!! בלאט, יותר מדי אנשים חסרי השכלה שלא ראו!! (אהמ פיוזזז אהמ) אהההההההההההההההההההההההההה זה היה כ"ככ יפהההההההה איזה מסירהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה (תמיד אהבתי את שלף..) ושארפפפפפ בשיא האדישות מסתובב מכדרר וקולע ת'שלשה של החיים גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד אני צעקתיייייי אני בקושי נשמתי זה היה כ"ככככ יפהההההההה בכלל, רק הסוף היה יפה... כל המשחק היה סתם. דוגרי מחצית ראשונה יאסיקביצ'וס רק שיחק... יעני הוא קלע שם את כל הנק'.. השאר ישנו.. אבל.. הם התעוררו בסוף... ובאסטון... יפההה שליייייי איזה הארכה הוא הביאאאאא!!!! זה מה שהוא היה צריך כדי להתעוררררר גאאאאדדדדדד אבל, אבל, מסכן סאבוניס.. הוא קרע ת'תחת כדי שבסוף ככה הם יפסידו... גאאאאד זה היה כ"כ יפההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אההההההההההההההההההההההההההההה הם כאלה שולטייייייייייייייייייייייייייייייייים

bLAck hALo

New member
יופי משהי ראתה פההההההההה

כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן על כל מה שאמרת!!!!!!! אני עדין לא נושמת!!!!!!!!!! משאףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף בובההההההההההההההההההההההה נתחלק בשארפפפפפפפפ!!! עזבי אני רוצה את כלללללללללללללללל מכבי כולם כולם!!! מי ראשון?!?!?! סעמקקקקקקקקקקקקקקקקק אני רוצה להיות בפיינללללללללללללללללל 4!!!!!!!!!! אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ואם אנשים לא יודעים על מה מדבר זה חור בחייםםםםםםםם אני עדין רועדתתתתתתתתתתתתתתת כולי@!!!!!

למעלה