בקשה...

Phoebe again

New member
היא ממש חמודה! אבל באמת אין בה שום

דבר שמזכיר מכשפה חוץ מהמטאטא.. למישהי יש עוד מכשפות עם יותר אביזרי מכשפה?

Shusho

New member
אממ...

יש לי אחת, שהיא ממש ישנה, ואני בטוחה שהצצלה שלה ממש לא טובה, אבל.. אני שמה אותה בכל זאת. מעע.

אין לי שום דבר../images/Emo20.gif

נגדך או נגד מה שעשית רק שנראה לי שאם פעם הבאה את מפרסמת המון בובות מאתר אחד כלשהו, או שתי אתרים עדיף לתת את הכתובת של האתרים ולא לפרסם את הדוליז כי זה סתם מאט טוב? אני לא יודעת אם פרסמת את הכתובת אבל אם כן אז קצת מיותר לפרסם את הדולי.. סבבה? אבל תעדשי מה שבראש שלך

מכשפות../images/Emo110.gif

ממווהאהאהאההאהאאאאא!!! אני מתתתה על מכשפות.. מצאתי דוליז מכשפות בכל מיני אתרים.. והנה הן.... הגדולות מכולן!!!!! נאמבר וואן איז דדדדה וויץ´´´.............!!!!!!!! אמו-וויץ´ (witch, מכשפה באנגלית לסניליות שבינכן)

עוד עוד עוד עוד עוד../images/Emo110.gif

מכשפת פרקיס-parakiss.. כמובן שהבייס הוא של אנג´י צאן וגם הבובה, לייייק דדדדדדההה.. נראה לי שהבובה הזאת כבר הייתה בשרשור, אבל וואט אבר...

אני ה-א-מ-ו-מ-א-ה

למה? ככה... תגידו שאני מטורללת, תגידו שאני משוגעת אבל אין לכם ראיות.. השמדתי את הקלטת הגורלית שבה ראו את מה שק----ר--פפפסססססססססס... מה קרה? יש הפרעות בקו.... מה? על מה היא מדברת? עזבו, אני עוברת תקופה קשה של חוסר תוכן בהודעות.. אתם יודעים צריך לכתוב משהו בהודעות האלה...

טוב...אזזזז..

זאת לא בדיוק מכשפה אבל זה מעגל הקסמים, אז בואו נשתחשב במילה ´קסמים´, טוב?

לה לי לה לי ללללהההה

אני שומעת גידי גוב, מה עובר עלי? אני אמורה לתעב את האיש הזה? למה? ככה.. ההסבר מההודעה הקודמת כולל גם את הבובה הזאת וגם את הבאה.

אמממ....לא...סורי

אין לי יותר... שמתי לך את כל המכשפות שלי.. אבבבבבבל, עם את רוצה יש לי מלא מלא פיות.. אז תגידי לי עם את רוצה ואני אשים גם פיות..

למעלה