בדוח שפורסם במחלקת המדינה האמריקאית...רשום בפירוש IJM - Islamic Jhiad Movement - either terror org, וזה ציטוט, בנוסף על החמאס, עוסמה בן לאדן, חיזאבללה, וגם בקרוב מאוד גם אש"ף על פי החלטת הקונגרס האמריקאי...למרות שקלינטון הטיל ווטו למשך 6 חודשים...
אתה תשתמש בארגוני הסירוב במקום ארגוני הטרור ואנחנו נמצאים שוב ובפעם המיליון ואחד במדינת ישראל ולא במדינת ארה"ב. נראה לי שבקשר לארגוני הטרור אנחנו טועים מאוד, לא כל אחד שרוצה לשחרר את הארץ שלו אפשר לקרוא לו טרוריסט!.
לא כל אחד שרוצה לשחרר את המדינה שלו ארנונו ייקרא ארגון טרור! למשל הארגון של -"מהטמה גנדי" בהודו לא היה ארגון טרור. כשרצו להביע מחאה הם שבתו שביתת רעב של שבוע. ועכשיו תראה לי ארגון אחד כזה בשטחים. חמ"ס?, פת"ח? ואולי פת"ח-תנזים.
למה?? הערבים לא יכולים לקחת דוגמא מהשחורים מאמריקה, עד שנות ה-60 השחורים באמריקה סבלו מגזענות, הפרדה והצקות. הלבנים בארצות הברית, לא נתנו להם שיוון זכויות, הם ישבו באוטובוסים בחלק האחורי, היה להם ספסלים "לצבעוניים" ואפילו מערכת הצדק לא עשתה צדק איתם, ותראה - כל פעילי זכויות האדם באמריקה - שבתו, הפגינו כעסו, שביתות רעב עד שהגיעו למצב של שוויון!!! מרטין לותר קינג´ ג´יוניור לא פיקד על חוליות טרור, לא שלח מתאבדים שחורים לשכונות יוקרה בג´קסון מסיסיפי, הוא עשה הכל, הכל ברוח החוק הדמוקרטיה...והם השיגו שוויון שווה ומלא - אפילו שר החוץ אמריקאי קולין פאוול הוא אפרו-אמריקאי!!! ערפאת אפילו לא מגיע לציפורן השמאלית של מרטין לותר קינג´ גיוניור או מהטמה גנדי בהודו!!!. האירגונים של גנדי ומרטין הם אירגוני סירוב, האירגונים של ערפאת הם אירגוני טרור!!!!
ומה אתה קורא לפיגוע של אתמול שנעשה ע"י היהודים? ומה אתה קורא ללינץ שעושים אותו כל יום אנשי השב"כ בבתי-סוהר לערבים? ומה אתה קורא לגזענות המסריחה של חלק מבני העם? ומה אתה קורא למתנחלים שיורים אבנים על הפלסטינים והמשטרה מגנת עליהם? ומה אתה קורא להרוגים של מהומות אוקטובר? ועוד הרשימה ארוכה.. יש לנו 2 פדגמים בערבית שאומרים: 1> דרבני ויבאכא - סאבאקני וישתאקא (دربني وبكى, سبقني وشتكى) - (הרג אותי ובכה - הלך והתלונן). 2> בואתיל אלאתיל - ויבימשי בג´נאזתו (بقتل القتيل وبميشي بجنازة) - (הורג ההרוג - ומשתתף בהלוויתו)
קודם כל ישראל, היא לא ארצות הברית, אבל כל עוד שארצות הברית מובילה את העולם, וכל עוד שמילה של ארצות הברית יכולה לשנות הכל, וכל עוד שארצות הברית היא המתווכת החשובה ועיקרית, וכל עוד שארצות מנהלת את העולם!!! כן, צריכים להקשיב לארצות הברית, בשבילך שוקר, בינתיים הדוח של מחלקת המדינה הוא דוח שרוב משרדי החוץ מהעולם מתחייסים עליו בכבוד, זה מסממך חשוב ואובייקטי. וכל אירגון!! שתומך באלימות כנגד אזרחים!!! הוא אירגון טרור!!, לא משנה מה האידלוגיה שלו, גם אם זה אירגון לקידום האישה או אירגון לזכויות הבננות בישראל.
אני מכבד כל מה שאמרת (על העיין ועל הראש), והמון המון תודה לך יקירי על המידע שמסרת לנו .. אבל תקשיב, הבעייה שלך היא שאתה נדבק יותר מדיי לארה"ב בגלל היותה ארץ המולדת שלך (וזכותך), אבל מצד שני עליך לקבל את העובדה הקיימת שאתה היום חיי במדינה שנקראת מדינת ישראל וגרים בתוכה שני עמים (ערבים ויהודים) - (ולא שחורים ולבנים). הפורום הזה נפתח, התקיים, וחקקנו עבורו תקנון בשביל שנדון בנושא הדו-קיום (שזה כמובן לא רק פוליטיקה) בצורה תרבותית לגמרה רחוקים מהגזענות, אנשי הפוליטיקה, והחוקים המסריחים שלהם. ולכן ידידי היקר, פה לא חשוב לנו מה בארה"ב רוצים לקרוא לפלסטינאי שרוצה לשחרר הארץ שלו (וזכותו), בפורום הזה לא חשוב לי מה בארה"ב יגידו על בן-אדם שרוצה ללחם למען ארץ המולדת שלו פלסטין כמו שאתה בדיוק עדיין נדבק יותר מדיי לארה"ב למרות שאתה חיי במדינה שכבר קיימת 52 שנה. אז בבקשה ביילי, ושוב,, ארגוני הטרור = ארגוני הסירוב תודה
מילים לפה, אני לא אמרתי שאתם חייבים לקרוא להם ארגוני הסירוב.. אמרתי שהיום או מחר אני מעלה את הנושא הזה להצבעה של חברי הפורום בצורה דמוקרטית והגיונית לגמרה, ואתם תחליטו בעצמכם מה לקרוא להם. כל דבר מובן - לא להכניס מילים לפה.
לא הבנתי על מה כל המהומה.. חזית הסירוב הוא השם המקובל לכל אותם אירגונים/מדינות שמסרבים להכיר בקיומה של ישראל. חלקם תומכים בטרור, חלקם מבצעים טרור באופן פעיל וחלקם לא קשורים לטרור בכלל.
תמצא את הבדל אירגון סירוב - שביתה, הפגנה, מחאות, פירסומים, שיכנועים, בתי-משפט, עצומה, אירגון טרור - חבלה, מטענים, חומרי נפץ, נשק, הרוגים, פיצוצים, מוות. אירגוני סירוב הם לגטימיים, אירגוני טרור הם לא!! ויש להלחם ביד קשה!!
בסה"כ השתמשתי במושג המקובל כאן בכל העיתונים. לא ברור לי מה נתפסתם לזה. בעיני אירגון כמו חיזבאללה - ותמיד אמרתי את זה - לא יכול להיות אירגון של בני אדם, ובשום אופן אני לא מצליח לראות את הצדק שלו. סירוב, טרור (במקרה הזה הוא שניהם גם יחד) - שניהם מצביעים במקרה הזה על אותו הדבר.