בקשה

לא התכוונתי להכניס לך מילים לפה

סליחה , אבל שאלה נגיד וההצבעה תחילט לקרוא להם ארגוני סירוב אתה מצפה שכולם יקראו להם כך? כי לא משנה מה יוחלט פה בעיני הם תמיד יהיו ארגוני הטרור וכך אני גם אקרא להם

ביילי_007

New member
שוקר, הם יצחקו על הצבעה כי היא כבר

ידועה מראש!! כולם פה פרט לך יצבעו שהם אירגוני טרור!! חבל לך לגרום לעוגמת נפש.

B.Shokor

New member
עוגמת נפש?! חביבי ביילי,

עוגמת נפש בשבילי היא לא לנסות ולא להילחם בדרך שאני מאמין שהיא הדרך הנכונה. ואם זה יהפוך למי ינצח ומי יפסיד, אז אין צורך להצבעה

B.Shokor

New member
אז ככזה 2

תנו לי הזדמנות אחרונה עד מחר למצוא פתרון לארגוני הסירוב או הטרור

all

New member
מה הקשר בין הצבעה שלך

בפורום (שכמובן אין לה כל בסיס בתקנון) לבין איך שמתחשק לי לקרוא למתעבדים הפונדמנטליסטים הפלסטינאיים. אם יתחשק לי לקרוא להם -"הרי קרישנה" אקרא להם הרי קרישנה, אם יתחשק לי לקרוא להם בני- שטן אקרא להם בני סטן.

אבו-דני

New member
טירור=הפחדה והרג(באוכלוסיה אזרחית)

הסרבנים פנו לדרך הטירור יען דרכים אחרות בלתי אפשרויות עבורם אפשר לכבס את המילה טירור במכבסה של יוסי (השרוט) ברמת אביב וצא צחה כשלג

צבי54

New member
באשר לטרור

היי חלכל... טרור זה הדבר הפשוט להגדרה מבלי להיכנס להגדרות בארה"ב.. ברגע שאדם צועק על מישהו אחר כדי להשיג דבר לא לו זה נקרא טרור. יש טרור שכנים,יש טרור כלכלי,יש טרור איומים בכלל,יש טרור עם רצח והרוגים ופצועים.... מה שנשאר לנו כאן לאמר מהו הסוג המסוים של הטרור... האם זה טרור באזור תעשיה על השגת שליטה ... או טרור בינלאומי על השגת קרקעות/אדמה... או להשיג מקום חניה בבנין מגורים תוך ששכן אחד מאיים על שכן אחר... תחשבו בגדול ותראו שאני צודק.. תודה...

B.Shokor

New member
בוודאי שאתה צודק..

אני מקווה שכולם יקראו את ההודעה שלך.

צבי54

New member
שוקור ידידי

גם אני מקווה אם כי יש כבר כאלה שכבר לא ממש מתיחסים לא רק כאן אלא גם במקומות אחרים,וזה חבל.. צבי

לשוקר

אני מתכוונת להמשיך להגיד ארגוני הטרור כי זה מה שהם, לצערי קמה מחתרת יהודית שגם מבצעת פיגועים והם טוענים שהם מגנים על עצמם אז אתה לא מצפה שאני אקרא להם ארגוני ההגנה העצמית לא? להם אני אקרא ארגוני טרור יהודים כי זה מה שהם, עצם זה שנותנים להם שמות אחרים זה מעין הפחתה במעשים הנוראים שהם עושים אז תחשוב על זה.

ביילי_007

New member
בדיוק!!!

אירגון טרור = אירגון שפוגע באזרחים למטרות רווח פוליטיות, אידאליות, או מדיני. ופלסטינים לצערי מתאימים להגדרה הזאת. אבל לא לדאוג - חברי הקונגרס האמריקאי בחודשים האלו עובדים על הצעת חוק שתחזיר את אש"ף לרשימת אירגוני הטרור יחד עם אירגונים מכובדים אחרים כמו IRA, PKK, חמאס, גי´אהד, עוסמה בן לאדן, מחתרת הבסקית ועוד... דרך אגב, לפי העיתון וושינגטון פוסט שפורסם לפני מספר חודשים, הקונגרס ביטל את התואר של ערפאת מנשיא, ליו"ר אשף, אפילו לא יו"ר הרשות.

B.Shokor

New member
ארה"ב יכולה לעשות כל מה שבא לה..

ואם כל העולם *כל העולם* יתנגד לפלסטינים זה לא יעזור לאף אחד. הפלסטינים רוצים את הארץ שלהם - והם ישיגו אותה ואפילו אם כל העולם התנגד על כך, ואתם יכולים לקרוא להם אפילו כל מה שבא לכם, אבל זה לא יעזור.

ביילי_007

New member
הפלסטינים מתחננים לעזרה בינלאומית

וללא תמיכה של ארצות הברית, בריטניה ואולי עוד כמה ארצות בעולם, הם לא יתקיימו....

B.Shokor

New member
אותה תשובה שכבר אמרתי לביילי..

היום או מחר אעלה את הנושא הזה להצבעה של חברי הפורום..

קלייר

New member
כל ארגון שהורג/נקרא טרור

כל ארגון שהורג,ומפוצץ חפים מפשע ,בעיני אירגוני טרור,כולל המחתרת היהודית שקמה רק כדי לבצע מעשי טרור,גולם בעיני אירגוני טרור, כי בזה עוסקים הברג חפים מפשע,

B.Shokor

New member
אינני מסכים בכלל..

ארגון שרוצה לשחרר הארץ שלו - ארגון שרוצה להגן על הבנים שלו - אי אפשר לקרוא להם ארגוני הטרור.

ביילי_007

New member
בסדר, נקים אירגון לשחרור א"י

אתה רוצה כך, נקים אירגון של ארץ ישראל המקראית, מפרת ועד אחידקל, נפוצץ משהו כ-10 מכוניות תופת ביום, בעיראק, נזרוק כמה מרגמות וטילים בלסטיים באיראן, ונפוצץ לסורים את הראש בעזרת אבנים ובקבוקי תבהרה, ואז הינה לנו ארץ ישראל השלמה....

B.Shokor

New member
זה לא כל כך פשוט..

ואם התרבות שלך היית מאפשרת לך לעשות את זה, אז בבקשה לך ותעשה, ונקרא לך ארגון לשחרור א"י.

למעלה