בקשה

B.Shokor

New member
התרבות שלי לא מעודדת

מוות, והתרבות שלי לא אותה תרבות של ארגוני הסירוב. האם אפשר להגיד שהתרבות שלך היא כמו התרבות של כהנא?

קלייר

New member
שאלה לי אליך /התינוקת שנהרגה אתמול

התינוקת שנהרגה אתמול ,זה נקרא שחרור הארץ,הגנה על הילדים ,זה רצח לשמו נקם ללא כל מחשבה מה יביא הרצח הנתעב,ארגון הרוצה לשמור על ילדיו או לשחרר ארצו יעשה זאת בדרכים אחרות,מלחמה ,צבא מול צבא,הוצאת הילדים ממקום המסכן חייהם,לא בהטמנת פצצות והרג של ילדים,זו לא שחרור או הגנה על ילדים זה טרור לשמו,

B.Shokor

New member
כל מה שאמרת אותו נכון..

אבל יש גם ארגונים שונים שהמטרה שלהם היא מטרת שיחרור. אי-אפשר להכליל

all

New member
אם כך

ארגון המתנחלים גם הוא איננו ארגון טרור (לפחות לא ע"פ דעתו שלו).

San Miguel

New member
אני לא מאמין למראה עיניי

ואתה מנהל פורום בתפוז?? תתבייש לך!!! זה שהחמאס רוצה שיחרור לארץ "שלו" זה דבר אחד, אבל הדרך בה הוא עושה את זה זה דבר אחר! איך אתה קורא לפיגועי התופת שבהם נרצחים אזרחים חפים מפשע, אם לא פעולת טרור?

San Miguel

New member
קצת אובייקטיביות אדון שוקור.

זה שהחמאס רוצה שיחרור לארץ "שלו" זה דבר אחד, אבל הדרך בה הוא עושה את זה זה דבר אחר! איך אתה קורא לפיגועי התופת שבהם נרצחים אזרחים חפים מפשע, אם לא פעולת טרור?

נגה*

New member
ארגון סירוב , טרור...

אמרו כבר חברים רבים בפורום שיש הבדל.. יחי ההדבל ה"קטן" חייבים לראות ולהבחין בהבדל, מאחר וזו בדיוק מהות חלק מאי ההסכמה בין ישראל לפלסטינאים ואסור אסור אף פעם לתת לגטימציה לטרור מכל סוג שהוא. לא נולדנו כדי להיפגע מטירור זה או אחר.. ואין צורך להסכים לטרור כי איכשהוא אנו שייכים לאותו הצד ומסתבר כי גם "דיבורים" הופכים "לקשקושים" חייבים למצוא דרך אחרת שתוביל אותנו לשלום, לשקט ולחיים אותם נועדנו לחיות... אזכיר לכם שיש דרך אחרת ואפשר... אך צריך לשנות מודעות, לקבל את הצד השני על מגווניו ולהכיר בו ואז אולי אפשר לחזור ל"דיונים" וללשכוח מהטרור... באור ואהבה נוגה.

all

New member
אין שום טעם לחזור לשום דיונים

כל עוד את מתדיינת עם רשות שאין לה כל כוונה לבצע את מה שהיא חותמת עליו. צעקו בימין לפני כמה שנים - "אל תתנו להם רובים". אתם תצטרכו לאסוף אותם במאות קורבנות. האם זה לא המצב היום? צעקו בימים - "ערפת לא מסוגל אפילו לחשוב על שלום". ערפת קיבל בקמפ-דיויד חצי מירושלים ואת הר הבית והתחיל באינטיפדת אל-עקצה.

למעלה