בקשה+שאלה D:

פוניפי

New member
בקשה+שאלה D:

שלום, א.הייתי רוצה להכין קוספליי לריטסו מ-k-on! איך אפשר להכין קוספליי כזה מבלי לבזבז יותר מדי? ב.הייתי מעוניינת לרכוש תחפושת (או לא) של קימונו מסורתי, האם אפשרי למצוא קימונו מסורתי למכירה בארץ? עדיף בחיפה \ ראש העין. תודה מראש, פוניפי D:

al19

New member
נראה לי דווקה מאוד פשוט..

זה רק חולצה מכופתרת עם צוורון הכי גדול שאת מוצאת (אפשר של ילדים אני לא יודע את המידה שלך ..) חצאית כחולה.. שוב בכל חנות יד שנייה וכאילה מוכרים חצאיות כאילה בלום כסף (אפשר גם מהשוק הכרמל) ואז להשאיל מחברה ז'קט כחול כזה.. או אפשר לחפש משהו באלנבי אם מוצאים ... 3 הבעיות היחידות פה לפי דעתי הם הקשט (שפשוט צריך לקנות ולצבוע עם ספריי צבע צהוב) החוט בפפיון (נראה לי חתיכת בד כחולה תהיה בסדר פה) ואז הבעיה היחדיה באמת השיער אפשר פאות אבל הטובות עולות הרבה כסף והמעפנות לא שוות כלום... אם היינו יודעים איך השיער שלך נראה היה עוזר אולי . זהו :_) לפי דעתי אחד הפשוטים כל הבגדים שלה הם בגדים סטנדרתים..

al19

New member
אגב >

אם את רוצה את זה ממש מושקע יש סנדלים כחולים כמו שלה, בשוק הכרמל ב30 שקלים.. את יכולה גם לקנות מקלות תיפוף יד שנייה בכלי זמר בדיזינגוף סנטר ב10 שקלים ...

al19

New member
בקשר לשאלה השנייה,

בקשר לקימונו. יש אחת ליד שוק הכרמל בתל אביב אחת הסימטאות לכיוון נחלת בניימין שמאלה.. אני יכול לכוון אותך במסר פרטי. הבעיה היא שקימונו, זה פריט לבוש מאוד יקר. גם לתפור אותו יעלה לך יקר . וגם לקנות אותו. ומכיוון שהבדים בארץ מוגזמים במחירים הגבוהים שלהם , אז הוא תמיד יהיה יקר. את יכולה להזמין מאי ביי.

SunsRequiem

New member
האמת, הרבה יותר זול לתפור

המחירי בדים לא כאלו נוראיים. בארה"ב הרבה יותר יקר. אמנם לא כמו בסיטונאות בסין, אבל יש מקומות גרועים יותר. קימונו אמיתי ביפן עולה באזור ה400-500 ש"ח רק לקימונו, לפני האובי ושאר הדברים, כך שעדיף לשבת לתפור אחד. גם ככה כל מה שמוכרים בארץ לרוב עשוי מבדים זולים וממה שאני ראיתי, גם בחנות ההיא - לא במבנה של קימונו יפני, לפחות לא אלו שאני מכירה, אלא יותר על תקן של תחפושת.

innocence

New member
זה תלוי בקימונו,

אני מצאתי בהרבה פחות, והאובי עלה בערך כמו הקימונו (מסתבר שאובי תכלס הוא שקובע את ה"יוקרה" של הקימונו). ויש הרבה יד שנייה באיביי.

למעלה