בקשה קצת שונה :)

• פותח הנושא Rio
  • פורסם בתאריך

just טלוש

New member
זה יצא קצת לא ברור,

התכוונתי להגיד שאני לא משתחצנת,אבל אני יודעת שרמת ההשקעה שלי[
] באמת ניכרת בעבודות,וככל שההשקעה שלי רבה יותר אז התוצאה טובה יותר.. וגם המורה מאוד מעריך אותי.ומפרגן ומחמיא המון.. אז זה גורם לי להרגיש שאני "שווה משהו". בכל אופן. פעם הבאה,המנעי מהשוואות כאלו ואחרות בנוגע לאנשים. זה שנלו תותח,זה אומר שכל השאר שלעתים הרבה יותר קשה להם לרטש,משקיעים בזה די הרבה זמן, לא מספיק טובים כדי להגיע לרמתו? אנשים יכולים להעלב. כאן אני לא בדיוק צופה שמישהו יעלב, אבל אצלנו למשל בעיצוב,כשמישהי אומרת מה שהיא אמרה ילדים יכולים ממש להפגע.הרמה של הציפיות והרמה של ההשקעה והקושי שבמשימות [אוי,השבוע הוא טחן אותנו במשימה..אנחנו צריכים לקחת מוצר שמבחינת הנדסת אנוש הוא לא נוח,לא מותאם לאנטומיה וכו' ולשנות אותו! מה אני בוב הבנאי?]כל שבוע עולה יותר ויותר וכמובן שגם אנחנו חשים בזה.

אני לא חושבת שהיא התכוונה לכזה בגלל זה הסכמתי

איתה. זה שהיא אמרה שנלו הכי טוב לא באה לפגוע פה באף אחד. כולם כולם כולם ושוב כולם תותחים בפורום הזה ולכולם יש עבודות מופלאות. אני לא חושבת שמאיה באה במטרה לפגוע כאן בשאר המרטשים כי אם כן לא הייתי מסכימה איתה אני חושבת שהיא כתבה את זה מהעצבים והתגובה לא יצאה כמו שהיא רצתה זה יוצא המון. המבקש של הריטוש לדעתי זלזל בנלו נכון הוא אמר תודה הכול טוב ויפה אבל יש מעט זלזול כאילו הריטוש של נלו יצא בדיוקקקקק כמו בתמונה הראשית וזה בדיוק מה שהוא ביקש וזה בדיוק מה שנלו עשה! אז אני לא מבינה את הקטע.

just טלוש

New member
אני מבינה.

אבל בהודעתה של oreliiiiii אני לא רואה בדיוק זלזול,אולי שמץ של קטנוניות כי לפי מה שאני רואה הוא עשה בדיוק את מה שהיא ביקשה[לפי מה שהבנתי.] אני מבינה ויודעת שהיא לא באה לפגוע כאן באף אחד,אבל את מסכימה איתי שאפשר גם לנסח הודעות כראוי על מנת למנוע את האחוז הקטן שאולי יפגע מההודעה? כי זה פשוט לא נשמע משהו. זה נשמע כמו קביעה נוקבת ש"אף אחד לא יכול להתחרות עם נלו" וזהו!

אה זה ביקשה? חחחח אופס XD

ותשמעי, את צודקת .. אבל אולי היא כתבה את זה מהר והיא הייתה עצבנית על הקטנוניות של המבקש...זה קורה...גם לי זה קורה מלא פעמים יכול להיות שהיא לא שמה לב ולא הספיקה לתקן ... אני לא חושבת שהיא עשתה את זה בכוונה בגלל זה הסכמתי איתה כי היא צודקת על הרמה של הקטנוניות והזלזול מצד המבקש כי נלו עשה בדיוקקק מה שהוא ביקש אז להגיד לא טוב? למה

NLO

Member
../images/Emo122.gif אוי ואבוי, מה עוררתי.

לא נעלבתי ממנה בדיוק כמו שאני לא נעלב כשמרוטש נעלם אחרי שקיבל את מבוקשו מבלי לתת כל תגובה. זה קורה פה וזה קורה בכל הפורומים אחרים בהם אני נמצא. אין מה לקחת את זה ללב, זה בטח לא יועיל ובטח שלא נצליח לחנך אחד את השני דרך הרשת. באמת ניסיתי (אולי קצת יותר מידי) לשחק עם התמונה. מותר גם לא לאהוב את התוצאות. הלואי והייתי מגיע פה לרמה של חלק מהמרטשים\ות, אני לומד פה בדיוק כמו כולם ואני רואה איך כולם משתפרים ממתי שהיינו בקומונה. ושמאיה תגיד עלי שאני "פוטושופריסט" (
), הדבר היחידי שאני יכול להגיד על זה, זה - מי שמדברת... זהו, נסגור את זה ככה. והנה, oreliiiiii , ‏ניסיתי לא לשנות יותר מידי בשבילך. no hard feelings.‏ ‏

oreliiiiii

New member
תודה :)

וכל מי שרעם עליי, אני לא חושבת שאמרתי משהו לא בסדר כי בכ"מ זה לא בדיוק מה שהייתי צריכה. רק תיקנתי אותו על טעותו. תודה ולהת'.

o0Invisible0o

New member
נכנסתי לראות מה עשו לך..

והופתעתי..שבכלל לא עשו לך!!
בכל אופן, עשיתי קצת, כי זה ממש שנייה. למרות שהבאת תמונות די מאתגרות, אני חייבת לציין. מקווה שיהיה לי כוח להעלות את כולן..

Rio

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

וואו!
תודה רבה רבה רבה לך! ממש מעריכה את זה, עזרת לי המון :)!! נשארו לי רק תמונה 3 ו6 (בקישור), אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי גם אותן. תודה רבה רבה

Rio

New member
תודה רבה!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

התמונה השישית יצאה מעולה! בדיוק איך שרציתי ^^ אתם מצוינים, עזרתם לי המון (המון!!). תודה רבה!

tiny dancer

New member
בכיף

מעניין אם ככה יראה הארי פוטר כשיהיה גדול
יש דימיון אתם לא יכולים להתכחש

למעלה