בקשה קצת שונה :)

• פותח הנושא Rio
  • פורסם בתאריך

Rio

New member
2

שכחתי לציין- בתמונה הקודמת שהעלתי של התות אשמח אם תוציאו את הגבעול הארוך ההוא. תודה ^^

Rio

New member
בקשה קצת שונה :)

תוכלו לעשות לי תמונה בשחור לבן כמו שעשיתם לי עם התמונה הזאת של ג'ק ספארו? >> אני צריכה את זה בשביל להדפיס את זה אח"כ, לגזור החוצה את החלקים השחורים/לבנים ככה שיוכל לתפקד לי כשבלונה. מקווה שהבנתם :) אני אצרך עוד תמונה כדי שיהיה מובן יותר. תודה רבה!

Rio

New member
תמונה ראשונה

אני צריכה את זה לכל התמונות, תודה רבה :)

Rio

New member
בקטן יותר

התמונה ההיא מאוד גדולה. תבחרו את מה שיותר נוח לכם :)

Rio

New member
תמונה שלישית

התמונה הזאת אני רוצה רק את יו לורי (זה שבמרכז עם החליפה השחורה) תודה ^^

Rio

New member
תמונה שישית

אני מקווה שזה לא יותר מדי. תודה רבה רבה לכל מי שיעזור לי

Rio

New member
אם תוכלו לעשות את זה גם לתמונה כזאת

אי מאוד אשמח
אני יעלה 2 דוגמאות.. אשמח אם תעשו לשניהם :) תודה רבה רבה

oreliiiiii

New member
חחח תודה

אבל זה אמור להיות לגמרי שחור לבן כמו בתמונה הראשית

mayarub

New member
לפי דעתי

אף אחד לא יכול להתחרות עם NLO הוא פוטושופריסט גם בעיני כולם אם הוא לא עשה את זה כמו שאתה ביקשת אז אני צינצנת... הוא עשה את זה הכי יפה שאפשר ביקשת שחור לבן וקיבלת... לא קיבלת אדום צהוב אפשר להגיד תודה... וזהו..... אם לא ניראה לך ויש לך הערות בונות והורסות תפנה לפורום אחר מאיה

just טלוש

New member
להגיד דבר כזה זה לא בדיוק יפה,

למרות שאני לא משמיצה כאן את שמו של NLO,אני מעריכה ולומדת ממנו הרבה. הוא בהחלט בין המרטשים החזקים והטובים כאן. אבל בין להגיד שהוא טוב לבין להגיד שאף אחד לא יכול להתחרות איתו זה די..טפשי? אני במקרה לומדת עיצוב,וזה די מקביל לנושא.. אני ידועה בכיתה כאחת מהטובות.בפרזנטציות וברעיונות הפרוייקטים וברמת הביצוע שלי בעבודות. אני לא משתחצנת,אבל יודעת בדיוק שאני אולי טיפונת יותר טובה מהשאר. -אבל- פעם מישהי זרקה משפט לאחר שהצגתי את העבודה ואמרה "זו העבודה הכי טובה בכיתה". והערתי לה לגבי זה מול כולם.פשוט לא הרגשתי בנוח עם ההשוואה הזו. מי אני שאני יותר טובה מהשאר? גם אם עבדתי 20 שעות על העבודה הזו[בחישוב כללי?האמת שכן,העבודות האלה מבזבזות המון שעות ועוד כמה דברים.] מי אמר שאחרים לא עבדו על זה הרבה כמוני? בשביל מה להשוות בצורה כזו גועלית?

למעלה