בקשה קטנטנה.........

el kortito

New member
בקשה קטנטנה.........

אם אפשר הסבר על קסם כלשהו או כישוף שאני יכול לעשות בלי ניסיון ואל תפנו אותי למאמרים וכו'........ על אחריותי........ אני לא יעשה משהו טפשי תנו לי משהו ממש קטן לא איזה משהו רציני........ אבל משהו שאני יכול להרגיש לא כישוף שיגרום למישהו להיות שמח ואולי הוא שמח בלי קשר ואולי אני סתאם חושב שהו שמח משהו שאני יכול לראות או משהו פליז פליז פליז אל תפנו אותי למאמרים...........

RainBird

New member
אין. ולא רק שאין, המאמרים רק ישלחו אותך ללמוד עוד. אין שום מילה בעלת כוח, אין ספר עתיק ששדים יוצאים ממנו, ואין טבעות קסמים שגורמות לך להיות בילתי נראה. אין א-- י-- ן ארדן

טוב

כישוף זה משהו שקשה מאוד ללמד אותו לאחרים. אם אתה יודע שאתה יכול לעשות כישוף- סימן שאתה יכול. הכישוף זה לא הטקס. הכישוף הוא מה שעומד מאחוריו. הכוח רצון של הבן אדם ויכולותיו הנפשיות. לכן לא נוכל למסור לך כישוף לעשותו. נוכל לייעץ לך לאמן את כוחותיך הנפשיים עד שיום אחד תדע שאתה מסוגל לעשות כישוף.

mysticism

New member
וגם

אולי באחד מן הימים תגיע לחלום שלך וכוחותיך הרוחניים יאפשרו לך, אבל אתה תראה שישתנו לך הדיעות אם תגיע לרמה כזאת וגם אם תגיע לזה לא כלכך תצטרך את זה.

el kortito

New member
טוב אז......

מישהו פה עשה פעם קסם?? מישהו יכול לספר על משהו שהוא עשה משהו אמיתי?

Nizzan Cohen

New member
למרבה הצער...

... ריבים הטפשים חסרי הניסיון שמבצעים סיאנסים.

keper come back

New member
תקרא וכדי לך...

א) אין כישוף שאפשר לעשות ללא נסיון...! ב) אתה לא יכול לעשות כישוף כלשהו ולהשליך את האשמה על מישהו...אם אתה יוצר מעגל או עושה כישוף כלשהו אתה צריך לשאת בתוצאות...לטובה ולרעה..ושוב פעם!..תפעל על פי רצונך בלבד כל עוד זה לאפוגע באחרים..! מקווה שהפנמת...ומקווה שעזרתי...תחשוב על כל דבר שכתבתי לך..

למעלה