בקשה משי-חדד

double M

New member
נכון. אני לא אמרתי לא לעשות....

אני רק אומר שאם כבר לעשות גראפיטי אז במקום לפרסם מישהו אחר שסינג´ר אותכם ואולי תתפסו בגללו, עדיף לעשות גראפיטי שלכם, משו יפה ומקורי, לא שבלונה.....

CrAzY B

New member
נכון, אבל אם כבר עושים...

אז עדיף שני ציפורים במכה אחת

BigFoot2212

New member
=)

שי חתיכת thug =] סוחב אחריו חבורה גדולה של עבריינים צעירים סתם סתם, אני אלך לקנות את הדיסק אין בעיה ואני מניח שאם יצא לי לבוא ביום שישי למד מאן אני יוכל לעזור באיזור כפר סבא

or001

New member
count me in!!!

שכל הזקנים של גבעתיים יראו את שי 360!!! ד"א, הייתי אתמול בטאוור ושאלתי את המוכר אם הוא יודע מתי אמור להגיע הדיסק של שי והוא הסתכל עליי כאילו נפלתי מהירח! לא היה לו מושג בכלל על מה דיברתי

גם אני בפנים

איזור הסיטי(המרכזי) של אשדוד מחוסה ואני מאמין שרוב אשדוד יש לנו פה אנשים כגון קרח,ברקודה,טובי,מקגוייר יהיה סבבה :)

Da Judge

New member
רגע רגע רגע...

רעיון סבבה פצצות שקדי מרק והכל... אבל דיברתי עם עידו טופאק לפני איזה יומיים בסנטר והוא אמר לי ששי בכלל לא מגיע לסנטר ביום שישי אלא משחק איתו כדורסל... מה נכון? ואם הוא בא, אז באיזה שעה? תודה

CrAzY B

New member
אין לי מצב להגיע ביום שישי למאד-מן

ואני בא מחר לקנות את הדיסק, אז איך אני אדע מה הוא רוצה שנרשום בגאפיטי?, כי אני גם ככה כבר בעסק... (רחובות)

אני עוזרת בכיף אז איזור חיפה ו...

הקריות מכוסים גם. וסליחה על הבורות אבל איפה זה MAD MAN שמחלקים בו את השבלונות והכל?????. ומתי להיות שם....? הבנתי שביום שישי אבל תדייקו יותר, כי אני באה מהצפון בשביל זה. יש מצב לתוכייה?

שמישהו יגיד לה

מ-ה-ר איפה זה המאד מאן... אמיר, כפרה עליך, אולי תשים את זה בעמוד הפורום ? :)

גילדורי

New member
i dig it...

אני מוכן לעזור לך לכסות את חיפה
מאד-מאן זה בת"א בתחנה המרכזית...

גילדורי

New member
טוב אז אני טמבל...

אז איזה חנות יש בתחנה המרכזית? אני זוכר שמישו דיבר על זה...

CrAzY B

New member
יש גם בתחנה המרכזית וגם בסנטר

אבל שי יהיה מחר בדיזינגוף סנטר

גילדורי

New member
ד"א את יכולה להסתכל בזה שרץ

למעלה יש איפה קונים בגדי ראפ...אז כתוב על מאד מאן

Mc Bang

New member
אני מוכן לעזור...

אני מאזור ירושלים... נרסס פה ושם (במאה שערים אפילו...)

למעלה