בקשה משי-חדד

da^Lord

New member
בקשה משי-חדד

הדיסק שלו CHAPTERS יופץ בהפצה עצמית ברשתות צליל וטאוור. ומכיוון שזה בהפצה ארצית אין פירסום לדיסק, ומה שאנחנו יכולים לעשות זה להכנס לחנויות של טאוור ולבקש את הדיסק, ליצור ביקוש.. כדי שיזמינו אותו. שי גם מתכוון לארגן שבלונות,ספריים לגראפיטי והוא רוצה לדעת מי מכם יהיה מוכן לעזור בעניין ההפצה, "לקשקש" פה ושם.. זה חשוב. אגב קניתי אתמול את הדיסק, דיסק בן-*** ברמה מאוד גבוהה גם מבחינת ליריקס גם הפקות וגם ביצוע.

Loony K

New member
אני רוצה! אבל אני לא יכול לבוא ביום

שישי למאד מן... מה עושים?

multi

New member
שי ישלם את דמי הערבות שלי במשטרה?

טוב ברצינות, בואו לא ניסחף. אבל מה יקרה עם משטרה תתפוס מישהו עושה את הגרפיטי שלו? זה לא בדיוק פירסום מוסרי ועוד לתת לקטינים לעשות את זה... תחשבו על זה...

D.O.D

New member
חחח

זה מזכיר לי את הגראפיטי שמופיע בכל רחבי יבנה "המאפיה שולטת!" "בנני ובנון שולטות!" (מי אלה לעזאזל?!?!) "אף שוטר לא יצליח לעצור אותנו" (או משהו כזה) כל מני דברים כאלה... זה פשוט מצחיק אותי השעמום ביבנה... אני מניח שראית את זה אמיר נכון?

kodman

New member
המטרה כפולה

גם שיהיה גרפיטי שלו, ובמקרה שמישהו יתפס יתכן שאיכשהו זה יגיע לעיתון "הראפר השערורייתי ש"י מעודד ילדים לפשע וביצוע גרפיטי" בלה בלה - ואז זה יקדם את האלבום שלו
ראפרים בארץ מחפשים קצת רעש - בחו"ל כל יום יש משהו אחר פה אין - אז הם יוצרים את זה, מקללים כתבים של וואלה בצורה בוטה וילדותית, אומרים לילדים לעשות גרפיטי
kodman

multi

New member
זה ברור, וגם אני עשיתי גרפיטי

זה לא שיש לי בעיות נגד גרפיטי. אבל כל אחד שעושה זה בהחלטת עצמו וגרפיטי זאת עדיין עבירה על החוק וכל אחד שמחליט לעבור אותו עומד בפני עצמו ומודע לזה. אז נכון ששי לא מכריח אף אחד אבל הוא מעודד עבירה על החוק. זה נראה לי לא מוסרי לתת לילדים להתפס ע"י המשטרה בשביל קידום אלבום, למה שמישהו ירצה סעיף ונדליזם בתיק משטרתי?

multi

New member
עוד נקודה

למה שהמשטרה לא תעלה גם על שי שעודד את כולם לעשות את זה בשמו?

CrAzY B

New member
אם אני יעשה גרפיטי של סנופ דוג

אז יבואו לעצור אותו ויאשימו אותו?

multi

New member
למה אתה מוציא את זה מפרופורציה

שי הוא אזרח ישראלי סנופ דוג לא!

CrAzY B

New member
זה לא קשור!

יש כאלה שעושים גראפיטי של אבי ביטר ואתה רואה שהמשטרה לא פונה אליו

multi

New member
אני רק מעלה רעיון

אני לא אחראי אם המשטרה מחליטה לטפל בדברים האלה או לא אני רק רוצה להראות לכם את ההשלכות הלא חוקיות של הדבר הזה אני אישית לא מוכן להסתכן בלעשות גרפיטי במקום מרכזי בשביל שהרבה אנשים יראו את הפירסומת לאלבום

ק ר ח

New member
המטרה מקדשת את האמצעים

אולי שכחתם,אבל הראפר המצליח ביותר בישראל כיום הוא"סאבלימינל",וכל רחובות ת"א מוצפים בגרפיטי הנושא את שמו,אבל את המשטרה,כנראה שזה לא ממש עניין,הרי הם כל כך עסוקים בלהוריד את אחוזי הפשיעה בישראל(כן,בטח), אז נכון,שכל אחד עושה דברים על אחריותו האישית,זה כמו שהרביעייה מתחשגזים,אבל הם לא מעודדים ילדים קטנים להתחשגז ולמי שלא יודע להתחשגז-לעשן סמים קלים,והרביעייה,היום מככבים בערוץ הילדים בפרסומות הפסקה סבבה,אחחחחח,החנוך של היום
סיימתי פה....

double M

New member
ההבדל גדול.....

שי יבקש ממי שיעשה גראפיטי לעשות את זה. שי גם ייתן את השבלונות ואולי גם בקבוק ספריי או שניים כמו בויאקה....

למעלה