בקשה ממי שסיים שנה א' יש פה מישהו שמסיים עכשיו שנה א' והוא יכול להעלות את המערכת שעות שלו/שלה? תודה.
K kkkhhh New member 20/8/08 #1 בקשה ממי שסיים שנה א' יש פה מישהו שמסיים עכשיו שנה א' והוא יכול להעלות את המערכת שעות שלו/שלה? תודה.
ע עוד ענבל אחת New member 20/8/08 #2 זה מאוד שונה בין חוג לחוג ובין שילובים שונים רצוי לכתוב באיזה חוג מתעניינים, וכך המידע יהיה רלוונטי יותר. אני הצלחתי לסדר את המערכת שלי בשלושה ימים בשבוע, אבל זה בהחלט לא המקרה הנפוץ.
זה מאוד שונה בין חוג לחוג ובין שילובים שונים רצוי לכתוב באיזה חוג מתעניינים, וכך המידע יהיה רלוונטי יותר. אני הצלחתי לסדר את המערכת שלי בשלושה ימים בשבוע, אבל זה בהחלט לא המקרה הנפוץ.
K kkkhhh New member 20/8/08 #3 מדעי המדינה ועוד משהו שאני עדיין ממתין לתשובה אבל אני פשוט רוצה אינדיקציה כללית שלא בהכרח משקפת. אז אשמח אם מישהו יוכל להעלות את המערכת שלו...
מדעי המדינה ועוד משהו שאני עדיין ממתין לתשובה אבל אני פשוט רוצה אינדיקציה כללית שלא בהכרח משקפת. אז אשמח אם מישהו יוכל להעלות את המערכת שלו...
B Bartleby New member 20/8/08 #6 ושכחתי... קיבלתי את זה מהחוג למדעי המדינה (אני משלב עם היסטוריה). יש פה רק של מדעי המדינה אבל בכל זאת... מקווה שעוזר.
ושכחתי... קיבלתי את זה מהחוג למדעי המדינה (אני משלב עם היסטוריה). יש פה רק של מדעי המדינה אבל בכל זאת... מקווה שעוזר.
T tkaren New member 23/8/08 #8 כן אבל אתם צריכים לבחור קבוצת תרגול אחת המלצה תקחו את גיא פדה בכתיבה אקדמית ואת אור בממשל
ר רעוּת New member 23/8/08 #9 ../images/Emo45.gif למרות שלא למדתי איתם, אבל כך שמעתי. ובסמסטר ב- את אורלי ביחב"ל ומנהל ציבורי לא יודעת מי עדיף, היו לנו אורית ויובב, אבל גם ככה הקורס הזה מיותר לגמרי.
../images/Emo45.gif למרות שלא למדתי איתם, אבל כך שמעתי. ובסמסטר ב- את אורלי ביחב"ל ומנהל ציבורי לא יודעת מי עדיף, היו לנו אורית ויובב, אבל גם ככה הקורס הזה מיותר לגמרי.