בקשה מיוחדת

EvilFlame

New member
בקשה מיוחדת

האמת אני דין הרבה מתעניין בנושא ערפדים ורציתי לשאול אבל לא בדויק ידעתי איך ומי ומה ומו והעם הנושא הזה באמת קיים. לאחר סיפורה המעניין של מישהי בפורום שהיא במיקרה גם סוחרת נשמות וגם מומחית לכישופי אהבה. אני רוצה לבקש ממכם כל מידע לא סיפורי שלא קשור לסיפורים כאילו ספרים וסרטים על ערפדים כאילו ערפדים מאגים... אמיתיים.

EvilFlame

New member
לא אבל שמעתי על זה גם לפני הסיפורים

יש את הערפדים המשוגעים כלומר אנשים לא בריאים בנפשם שסתם תוקפים אנשים כי הם חושבים שהם ערפדים כמו שאיזה ילד אחד לפני כמה שנים תקף את אחותו כשההורים שלו לא היו בבית וכימעט הרג אותה באמת... ועוד כל מיני

RainBird

New member
ערפדים. דבר ראשון מאמר מהאתר של כרמית. דבר שני יש ספר מעולה על הנושא באנגלית: Vampires: The Occult Truth של Konstantinos שעוסק בחקר הערפדים האנושיים והרוחניים כאחד במהלך ההיסטוריה כולל מאמרים מדעיים וראיונות. אישית אני אוהב את הסיפור של הרוזנת אליזבת' באת'ורי שנהגה לרחוץ בדם בתולות כי היא האמינה שזה משיב את בתוליה. ארדן.

EvilFlame

New member
שמעתי פעם על באת'ורי

שהיא הייתה אחד ממנהגי הערפדים אבל עם היא מפורסם ואמיתית זה סיפור מעניין ותודה רבה לך!!!!!!!

RainBird

New member
מנהיגה? היא הייתה רוזנת שנכלאה עבור הפשעים שלה בטירה שלה עד סוף ימי חייה. אני בספק אם זה סממן של מנהיגה.

EvilFlame

New member
אמרתי לך שמעתי אגדה...

שהיא נחשבה למנהיגת הערפדים בעצם אחת שהנהיגה שנתנה דוגמא וכאלה... שבעצם הובילה אותם להתפתחות לקבוצה לצבא אני יודע אמרתי זאת אגדה...

RainBird

New member
לא אמרת את המילה אגדה. אמרת "ששמעתי פעם..." ממי מה ולמה מעניין.

ToryMaster

New member
המ

זה נשמע לי כמו הרקולס הסיפור האמיתי [המיתוס האמיתי
], לעומת הרקולס מהסדרה.

EvilFlame

New member
אבל התכוונתי שזה אגדה...

טוב ועם אני חייב להגיד מאיפה שמעתי,אז כך,אני שיחקתי במשחק רשת על ערפדים. ושם שמעתי על באת'ורי הערפדית והיא מופיע שם כאחת ממנהיגי העפרדים. או המאסטרים שלהם אותו דבר. אגב מישהו שמע פעם על אחד שניקרא בירוקלאס או משהו כזה? אגדה כאילו על ערפד כזה? יכול להיות שהם לקחו ערפדים מפורסמים ועשו מהם "מנהיגים" והוא גם כן אחד מהם והוא דווקא אחד המעניינים שם. :p תודה מראש.

ToryMaster

New member
מ

בעיקרון בD&D הם לוקחים שמות של דמויות [מישהו שמוכר כערפד לדוגמה] ומספרים עליהם סיפור שמבוסס על משהו, אבל הוא לאו דווקא אמיתי.

EvilFlame

New member
זה לא D&D

הרמה של זה שובר את D&D צר לי לאכזב את חובבי המשחק. אבל משחק הזה ממש מעבר לזה. אגב המשחק הזה הוא משחק רשת.העם הזכרתי את זה? והשנים שבו הוא מתנהל הן שנות סוף מלחמת העולם השניה. 48 ו 49 כשיש כבר מדינה,בערך
. ואני מניח שהם לקחו ערפדים מפורסמים אבל את דראקולה הם לא לקחו רצו להיות מתוחכמים כניראה :X

ToryMaster

New member
לעעעע

שיחקת בכל משחקי הD&D שקיימים בעולם שאתה אומר שזה יותר טוב? כי למיטב ידיעתי קיימים עשרות אם אל מאות.

EvilFlame

New member
אמרתי שזה יותר טוב מDND רגיל

DND הוא משחק תפקידים וגם המשחק ששיחקתי הוא משחק תפקידים ושיחקתי במלא משחקי תפקידים והשתמשתי בתוכנות פעם כדי להכין בעצמי משחקי תפקידים והורדתי של אנשים... וגם הרבה משחקי גימבוי מבוססים על משחקי תפקידים ושיחקתי גם במשחק DND כמובן שמשחקי DND או משחקי תפקידים דומים לו אפשר לפתח עם הדימיון וכאלה אבל בעיקרון לדעתי המשחק הזה יותר שווה ממשחק DND רגיל כי במשחק הזה בעצם יש מלחמה של בני אדם נגד ערפדים ולאף אחד אין יתרון ובגירסא מתקדמת יותר יש עוד יצורים... אבל לא משנה זה לא חשוב
אני רק רוצה להבהיר את ההבדל בין DND למשחק תפקידים אחר

ToryMaster

New member
סבבה

קח מה שאמרתי ושים שם "משחקי תפקידים" במקום דיאנדי, סבבה?

v e n u s 1

New member
ויש גם ערפדים אנושיים..

אם לזה התכוונת יש פה מידע על זה http://www.wicca-israel.com/ar.php?id=85

EvilFlame

New member
שוב תודה

האמת שמן הסתם ערפדים ידעתי כי הם רק פיזים או דמויי אנוש או אנשים. עכשיו אני יודע שיש גם רוחניים תודה רבה לשניכם על המידע.

EvilFlame

New member
אוףף די עם זה לא לכל דבר אני מאמין!

אבל אני לא מבטל גם הכל כאילו זה שטות!

למעלה