בקשה מוזרה....

Banittos

New member
ובחזרה למציאות

מוצילה מוצילה מוצילה.... אני מודע לעובדה שבסוף שנה ארוכה ללא מעש ללא חניכים וללא חברים אתה קצת אומלל ורוצה לדרדר עוד אנשים למצבך כדי שלא תרגיש כה עלוב ולכן אתה בועט בחתולים (וצוחק על טייסים כי לך אין סיכוי להיות כמו האח המוצלח יותר שלך) אבל אין זו סיבה להשמיץ את אלה שבאו לעזור לך לצאת המצב המסכן והפטטי שלך. אני מבין שאתה לפעמים צריך לשלם כדי שתהיה לך קצת אהבה ולכן יצאת לסמינר קבוצה, כדי שתהיה לך אחת. אבל תבין אני לא צריך לשלם ממני ביקשו להדריך אחת. אני עושה משהו עם עצמי ומגשים את ערכי התנועה תוך חינוך והדרכה לחברה טובה יותר לעומת זאת אתה נותן את הפירוש למש"ץ כמדריך שלא צריך כי בו לא נשלה את עצמך... באיזה יצירתיות מקוריות ואחריות אתה משתמש. שלא לדבר על כמות ההשקעה שלך.... עכשיו עוד כמה עובדות חדשות על המציאות שכנראה ועוד לא תפסת, אני גם במטה יהודה. עכשיו הסיבה שאני מזכיר לך את שם המועצה הנשגבת היא כדי שתיזכור כי למד"ב שלי יש פחות ניסיון בהדרכה מלמד"ציות שהנחתי. וכן כן אני הנחתי, לא סתם שעמיתי (אתה!!!!) לא יותר מוצלחים אלא שבנוסף לתפקיד המסכן שלך שביצעתי יותר טוב אני גם מדריך ועושה את העבודה בשטח ולא כמוך משאיר את העבודה האמיתית למוצלחים יותר (אפילו עותמי המד"ח מי' יותר מוצלח ממך שלא לדבר על מדצ"ים). לסיום כן כן אתה הגורם המדרדר. אל תקרא לשחור אומו כשאתה בעצם סתם הוביט עצוב. ומה רע בתינוק בבלנדר? (לא במיקסר יא בור ועם הארץ)

א מ ו ץ

New member
בטח שיש רע בזה!!!

יעל, תפסיקי להיתמם ולהצטדק. זה ברור לכולם שי"ב שהוא לא מש"ץ הוא י"בניק פסול ופגום. לצורך הוכחת טענתי אביא אתכם, יעל דגן דניאל בנית כדוגמא... שיהיה לכולכם יום טוב, תהנו בפעולות. גרעין עודד הבא!

אמוץ....

זה רק מוכיח שאתה עדיין בן 14! כולנו יודעים, שהעבודה הקשה באמת זה להדריך, ולא לשבת ו"להנחות" את המדצים שלך. אז אתה יכול להמשיך להיות כזה לא יעיל בזמן שאנחנו באמת נעשה משהו... (וחוץ מזה, אין לי מושג על מה אתה מדבר, אתה יודע שאף פעם לא הייתה לי פעולה)

Banittos

New member
הוא אפילו לא מנחה מדצים...

הוא מנחה מד"ח.....חחחחחח מנחה אותו איך לא לעשות כלום בזה אין לי שום ספק שאתה הכי טוב אמוץ הס.

t h e windman

New member
אם כבר מתחיחלים

"אפשר לסתור כל דעה חוץ מדעה קדומה" (אשנבאך) כלבים נובחים על אדם שאינם מכירים (הרקליטוס) החינוך הוא אונס של החברה כלפי כל אדם תקציב-אישור מתמטי לחששותיך (בירס) קיבוצניקים נוצרו כדי להראות שאפילו חקלאים הם לא תמיד מוצלחים חתולים נועדו להראות לנו שלא לכל דבר בטבע יש תפקיד. הלומד תורה ואינו חוזר עליה, דומה לאדם שזורע ואינו קוצר נוח לשאול זקן מתי ימות מאשר לשאול אשה מתי נולדה לנשים אין לעולם נפשות צעירות, הן נולדות בנות שלושת אלפים שנה. וכ'ו וכ'ו וכ'ו

א מ ו ץ

New member
הנה אחת...

"אם התיאוריה שלי תוכח כנכונה- הגרמנים יטענו שאני גרמני, והצרפתים יטענו שאני אזרח העולם. אך אם היא תתבדה- הצרפתים יטענו שאני גרמני ואילו הגרמנים יאמרו שאני יהודי" אלברט איינשטיין.

Bardogo14

New member
אם כבר אינשטיין ..

"יש רק 2 דברים אין-סופיים בעולם. היקום, והטיפשות האנושית. ואני בכלל לא בטוח בקשר לראשון .. "

Banittos

New member
אפרופו גרמנים

אמוץ בשבילי אתה תמיד תהיה גרמני מוקדש לי"ב הארי הטהור סאן-שאיין (SUN-SHINE) שהוא יונתן הבלונדי

הוא הארי?

הארי הם רק גרמנים לא? הוא לא הולנדי או משהו כזה? אבל מה שבטוח הוא היה שורד בשואה....

fate spinner

New member
הנה

"זה שאתה פרנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך" "אין דבר כזה מחרבן בנקבה כמו שאין דבר צימחונית בזכר" "לא נכשלתי, פשוט מצאתי 10,000 דרכים שבהם זה לא פועל"- אדיסון

fleaboy

New member
../images/Emo12.gif היי...

אני צמחוני :| והשאר אחלה משפטים... "ברגע שגילית איזה מהרגליים היא הימנית, לא נותר הרבה ספקות לגבי הרגל השמאלית. עכשיו הבעיה היא להתחיל לצעוד." פו הדוב\ א. א. מילן

biggoron

New member
יפה יפה

אני דווקא בחרתי במשפט של הדיקטטור הרוסי שאמר "כל דבר אפשרי נעשה, כל דבר בלתי אפשרי ייעשה" ןמשפט ידוע "אם יש סיכוי שיקרה דבר טוב או דבר רע-הדבר הרע תמיד יקרה"

P o M i K i

New member
יש גם חוקי מרפי אם אתה כבר מתחיל...

"תמיד הנתיב השמאלי יהיה פחות עמוס אלה אם כן את הנוסע בו."

חחחח זה טוב

למעלה