בקשה מוזרה....

biggoron

New member
בקשה מוזרה....

אני צריך את המשפט הכי סטגודושי בעולם!!!! דברים כמו "פרה עשויה מבשר כדי שיאכלו אותה",רק דברים הרבה יותר מופרעים וזו הרי אמורה להיות המומחיות של הפורום הזה!!! אם למישהו יהיה רעיונות כאלה שקשורים לקיץ זה יהיה ממש אדיר ^.^ אההה וזה די דחוף!!!!

נופ123

New member
לצמחונים אסור לאכול

כי בדרך כלל הם אוכלים חסה...ועל כל עלה חסה שאתה אוכל עוד ארנבתרעבה הולכת לישון בלילה רעבה" סתם...הייתי חייבת

נופ123

New member
טעות

"על כל עלה חסה שאתה אוכל עוד ארנבת הולכת לישון בלילה רעבה"

א מ ו ץ

New member
.

אם לא היינו אמורים להיות צמחוניים- הפרות לא היו עשויות מסטייקים! התרנגולת היא הדרך של הביצה להתרבות! (תחשבו על זה שניה...)

יש לי משפט!

לאחר נבירה מעמיקה בהיסטוריית הפורום מצאתי! ואני מצטט: "גשי נא לך גברת צ'רטקוף לארץ פלשתינה הישנה, ולקטי מעט עשבי בר ממרחבי המדינה הפורחים." תודות לאיילון.

א מ ו ץ

New member
ויש לנו זוכה!!!

זה בהחלט המשפט הגדול בהיסטוריה של הפורום! סחתיין על הזיכרון, שכטר...

t h e windman

New member
עכשיו אני כבר יכול להכנס לספר עם:

איינשטיין, נפוליאון, קיילור, הרצל, שייקספיר, טלסטוי, ניטשה, טיקטין, סוקרטס, פיקאסו, פרויד, צ'כוב, צ'רצ'יל, מארקס, לורקה, סמית', לנין, קורצ'אק, ניוטון, ארכימדס, פיתגורס, ביאליק, אדיפוס, ורדי, בטהובן, סטרווינסקי, רוקח, מיילר, רוזנצוויג, רוזוולט, שילר, בן גוריון, הובר, וורן, פסקאל,חוסיין, הלל, שמאי, הרמב"ם, בן סירא, אריסטו, אאפלטון, אפיקטטוס, אנרכסיס, אפיקורוס, אדיסון, גיתה, פלוטארכוס ו... חפר. ואתם מוזמנים לרשימה עוד כמה מצוטטים כאלה ואחרים. ד"א, כותבים אילון, לא איילון.

Banittos

New member
תכניס לספר שלך את איינשטיין הבא:

קבלו משפט של המורה שלי.... ד"ר שלמה פישר שהוא דוקטור "מכובד" לפיסיקה שחי כבר יותר מ16 שנה בארץ (לפחות) חוק פישר I: "ככל שסרטוט מסובכת יותר השאלה פשוט יותר" (דמיינו את זה עם 5-10 גמגומים לדקה, מבטא בריטי כבד, אוזני פייפר, כרס בירה, חגורה קצת מעל הטבור ו...משקפיים כמו של אלטון ג'ון)

אחד האהובים עלי

אופטימי מאמין שאנו חיים בטוב שבעולמות, פסימי חושש שזה נכון... אין ספק שהיבניקים מפציצים

ועוד אחד

"אתה יודע שהילדות שלך נגמרה כאשר שלולית נראית פתאום כמכשול ולא כהזדמנות"

זה הזכיר לי גם משפט:

יהודי לא מגרש יהודי. הוא רק מזיז אותו קצת... לא יודעת מה אתכם אותי זה מצחיק
והכזה מצורף [שכחתי איך קוראים לזה]; תעשו חיים

נ ו ם

New member
ויש גם

יהודי רוצח יהודי, יהודי גונב מיהודי, יהודי חוסם כבישים ליהודי, יהודי אונס יהודיה, יהודי מפלה יהודי אחר בגלל הצבע שלו, (וכו') אבל יהודי לא מגרש יהודי!

מיכלצי

New member
יש לי

הטעות החמורה ביותר שאדם יכול לעשות הוא לחשוש מלבצע טעות...

P o M i K i

New member
גנב!!!

אני המצאתי את המשפט ועוד אחד לאוסף: "חסה זה האוכל של האוכל שלי"

Banittos

New member
דוגמא אישית

בפעם הראשונה שנכנסתי לפורום נהנתי לראות.... בני נוער משכמם ומעלה, בעלי ערכים, מנחילי תרבות ומסורת, טובי לב ונפש, ובמיוחד המנהיגים של המאה ה21, המדריכים של בני המושבים. כן כן אני מדבר אליכם אמוץ, שכטר, ניר ואייל חפר הבא (איילון) י"בניקים בוגרי התנועה שממשיכים שנה הבא לתרום שנה מחייכם כדי ללמד ילדים על תפקידם של חתולים בטבע????? במקום להעלות את הנוער רמה במוסר ובערכים אני רואה בך, אמוץ, הגורם המדרדר של החברה (כי שכטר סתם נגרר וניר שחושב שהוא טייס רק עוזר לך ולא מבין למה) אתה ביחד עם אילון תביאו אותנו לשפל המדרגה. הספר היחיד שתיכנסו אלייו יהיה יחד עם סדאם חוסיין, ג'מאל עבדול אל נאצר, יאסר ערפאת ומאיה בוסקילה. אתם סתם חבורת מש"צים י"בניקים בלויים ללא ערכים וחניכים. (אני מש"ש גאה...)

א מ ו ץ

New member
לאדון הממורמר...

כן. אני יודע שזה משביז נורא להדריך בי"ב. אני יודע שזה ממש מבאס לשיר שבוע שלם בקיץ ש"אני לא מדריך!!!" ובסופו של דבר להדריך... ואתה אפילו לא מדריך טרומ"פים! מדריך ח'ניקים... בכיתה י"ב... דניאל, תשמע. תפקיד המש"ץ הוא תפקיד מיוחד. הוא דורש יצירתיות, מקוריות, אחראיות, נסיון והרבה הרבה השקעה. כנראה שלך אין את כל אלה, ולכן במושב החביב שלך, בין מטעי הזיתים העתיקים, החליטו שיש להעניק לך עוד מכל אלה בשנה נוספת של הדרכה. יתר על כן- אני מעריך כי לרכזת שלך יש מספיק ניסיון וידע קודם בתחום ההדרכה, כך שלאחר בחינת הנושא נמצאת לא מתאים לשאת באחראיות, ובטח לא בתואר- מש"ץ. דניאל, אולי אתה בקורס טיס, אבל אתה לא מש"ץ!!! אז אני מבקש שאת כל המטענים שצברת במשך השנה כלפי עמיתיך המוצלחים, תחסוך למקומות אחרים. לא היית ראוי להיות מש"ץ, אך אין זו אשמתי, ובטח שלא אשמתם של אילון, ניר והאומו. ובנוסף לכל- האם אני הגורם המדרדר של החברה, בעוד אתה מנחיל את ערכיך לחניכים שלך (פחחחחחחח.... יש לך חניכים......) באמצעות בדיחות על תינוקות ומיקסרים?!?!? איפה הבושה??? אז שיהיה לך יום נפלא... בהצלחה בפעולה הבאה!!! והנה עוד משפט לסיום: "כשאלוהים ברא את אדם וחוה הוא נתן להם עלי תאנה להסתיר את הבושה. לגולני הוא נתן עץ שלם. ולמודיעין שדה" ולדניאל חלוצה כחולה וקבוצה של ח'ניקים...

למעלה