בקשה לעזרה

בקשה לעזרה

שלום כולם,

אני עובדת במעון מיוחד ונפלא למתבגרות מגילאי 11-18, שהוצאו מבית הוריהן בצו בית משפט.
המעון משמש בית לנערות הללו. הן ישנות בו, יוצאות ללימודים בבתי ספר שונים בקהילה, ולאורך השנים עוברות בו תהליך טיפולי מקיף. הן מקבלות טיפול פסיכולוגי פרטי שבועי, ליווי עו"ס בקשר עם ההורים, מורה פרטית לעזרה בשיעורים ועבודה קבוצתית רבה.
הנערות הללו עברו ילדות מאוד מאוד קשה. חלקן גדלו עם הורים מכורים, עברו פגיעות פיזיות ומיניות, ונאלצו לשרוד ולהתפתח ללא הורות נוכחת ומתפקדת. קשה להן מאוד ליצור קשרים בינאישיים והן נלחמות יום יום על לתפקד ולהמשיך להעז לחלום על חיים נורמלים.

כל הנערות שלנו מקבלות טיפול נפשי אישי כל שבוע. למרות שהן נערות, ברמה הנפשית רובן הן ילדות רכות. הטיפול בהן מאוד אינטנסיבי ומצריך חומרי יצירה ומשחק רבים.
כרגע, חדר הטיפול שלנו במעון דל מאוד. יש לנו תקציב לרכוש מעט חומרי יצירה שוטפים, אבל לא כדי לרכוש ציוד מספק אליו. אנחנו זקוקים מאוד לבובות רכות של חיות ובני אדם, לבית בובות, למיטה/עריסה לבובה, לפאות/מסכות, לספרי ילדים, ולצעצועים מכל סוג שהוא, ובלית ברירה ממשיכים התקיים בלעדייהם רק בשל העדר תקציב מספק.

אנחנו נשמח מאוד לכל תרומה לחדר טיפול שלנו, שתנוצל היטב למטרה טובה!
אני אשמח לתת עוד פרטים במסרים פרטיים,
תודה רבה!

yoyo10

New member
יש לי אופני כושר לתרום ושולחן כתיבה

אין לי איך לשנע את זה

תודה רבה!

שניהם לא ממש רלוונטים לחדר הטיפול עצמו, אבל הנערות שלנו ישמחו מאוד לאופניים במעון!! ספורט מאוד בריא וחשוב להן, עוזר להן עם דיכאון, ועם הפרעות קשב והיפראקטיביות, כך שאני בטוחה שהן מאוד מאוד ישמחו לקבל אופניים. אני כבר רואה את המריבות מי עולה עליהן קודם

אני אגיע בשמחה לכל מקום בסביבת מודיעין, ואנסה לשנע אותן.
לגבי שולחן כתיבה... את האמת, אני לא בטוחה שיש לנו מקום במעון לשולחן כתיבה. הן עושות את שיעורי הבית שלהן על שולחן האוכל הגדול. אבל אני אבדוק ואחזור.
אשלח פרטים לייצירת קשר במסר פרטי.
המון תודה על רוח הנתינה והרצון הטוב לעזור!

hanchuk

New member
גם לי יש בובות

גם פרווה (גם בובות של חיות גם הולך? דובים וכאלה...) ובובות רגילות...

רק יקח לי קצת זמן למיין.... אשמח אם תשלחי לי פרטים ואני אצור קשר כשנסיים פה

efrat shenhod

New member
תרומה של בובות

גם לי יש בובות פרווה לתרומה בשמחה , אם תשלחי לי בפרטי פרטים נוכל לתאם .

וואי.. אני לא לגמרי יודעת.

אני כמעט בטוחה שכן, כי מידי פעם מגיעה איזו שקית מפה ומשם של בגדי תרומה. ראיתי גם שקית שמישהי הביאה להן נעלים לחורף. אני פשוט לא יודעת מה הצרכים שלהן בנושא. אני בעיקר עובדת סביב חדר הטיפול.
אנחנו מדברות על נערות מגיל 11 עד 18. יש שם קטנות ורזות מאוד וגם גבוהות מאוד ומלאות.
אני יכולה לבדוק עם האם בית שלנו ולחזור אליך סביב זה.
שוב תודה!

מקוםבלב

New member
כדאי לברר האם צריך עוד דברים למעון

עכשיו זה זמן טוב לאסוף דברים בגלל פסח . הרבה אנשים עושים סדר ומוציאים החוצה דברים.
השאלה למה עוד המעון זקוק.

טוב - הנה המצב

שאלתי את שאר הצוות שלנו מה הנערות והמעון צריכים מעבר לחדר טיפול. התשובה שקיבלתי היתה יותר גרועה ממש שחשבתי.
נאמר לי שבעקרון הנערות זקוקות בעיקר לביגוד והנעלה וישמחו לכל בגד או נעל. אפילו תחתונים וגרבים חדשים צריך. חוץ מזה כל ציוד שקשור ללמידה נשמח לקבל - מחברות, קלמרים, כלי כתיבה וכולי. תיקים קנינו לכולן בתחילת השנה, אז לא צריך כרגע.
חוץ מזה - יש כל מיני דברים שהיה נחמד שיהיה לנו, למרות שהם נחשבים כבר לוקסוס אצלנו. שטיח אחד או שתיים כדי שיוכלו לשחק בחורף לא על הרצפה הקרה, הכלי נגינה היחידי שלנו בבית - גיטרה פשוטה - נפתחה בקצה הרחב שלה, ואם יש מישהו שיודע איך לתקן את זה - זה יהיה נחמד, כי הנערות שלנו מאוד אוהבות לשיר ולנגן..., ואפילו ישמחו לטלויזיה גדולה כי היחידה שיש לנו במעון משדרת יותר שלג לבן מתמונה וזה הורס להן את העיינים. בקיצור - בית עם 11 מתבגרות לכל דבר. דורש המון.
אני יודעת שזה המון. אמרתי לצוות שאני לא מצפה לקבל את כל מה שחסר לנו.
אבל שאלתם - אז זה המצב אצלנו.

jane d0e

New member
יש לי שטיח למסירה

אך אין לי איך לשנע...אם יש לך אפשרות לאסוף, אשמח אם תצרי איתי קשר ונתאם מסירה.

דיתי70

New member
טלויזיה למסירה

בדקתי עם חברה שלי שרצתה לתת לי את הטלויזיה שלה אבל אני לא רוצה - מסתדרת מעולה בלי טלויזיה בבית !!!
מדובר בטלויזיה 29 אינטש
אין לה דרך להעביר את הטלויזיה תצטרכי למצוא רכב להובלה ומישהו שירים את הטלויזיה

הטלפון שלה 050-8511469 ג'אן

בהצלחה !

למעלה