בקשה לעזרה

לכל מילה. גם אני התרגשתי

וואו... ומה אני אגיד?

אני רק רוצה לשתף -
בנתיים, אני משתדלת בעיקר לחזור לכל מי שכותב, גם פה וגם ישירות לתיבת המסרים שלי, ולנסות לראות איך אני מתארגנת כך שאוכל לקבל את כל הנתינה המדהימה שלכם. אתמול נסעתי בערב לאסוף את התרומה הראשונה שלנו מגן ברלה והתרגשתי נורא.

הצוות במעון שלי לא יודע את נפשו משמחה ורק מחכה לראות מה אביא איתי כל יום באוטו. אני, שהתחלתי סקפטית, מתחילה לפנטז, מחשבות על חזון אחרית הימים, שאולי אם כל האנשים שרוצים לתרום פה בובות, אני אצליח גם לשים בובות בחדר טיפול וגם, (אני מתפדחת לספר לכם), לתת לכל נערה איזו בובה קטנה אישית, שתהיה איתה בלילה. חלק גדול מהן סובלות מסיוטים ופחדים ולא נרדמות טוב, כך שזאת תהיה ממש שמחה בבית, האפשרות לתת לכל אחת בובה משלה.

אני ממש המומה ומתרגשת מכמות הטוב שלכם, מהרצון לעזור ולתרום. זה באמת גורם לי להיות מאוד גאה בעיר הזאת, ואני מספרת לכל העולם בערך איזה פורום מדהים יש פה.
תודה רבה רבה!!

א י ו ש י

New member
וואו מתרגשת עד דמעות! מכינה לך מה שאמרתי

את כל הקרמים/שמפואים וכד' שמתאים לנערות
יש לנו המון...

אני אחפש בצעצועים למסירה שיש לנו בובות פרווה גם...

(הצעצועים לא נראה לי מתאים אבל כשתבואי לקחת תראי מה מתאים)

התנדבות המעון

היי אוסי,
אנחנו מאוד שמחים לכל הפעלה והתנדבות שמציעים לנו. צריך לזכור רק שלא מדובר בילדות, אלא במתבגרות, שלא תמיד כל כך פשוטות, וצריך לדעת לעבוד איתן.
אם תרצי, שלחי לי מסר עם פרטי הקשר שלך. אני כרגע מעבירה את כל המתנדבים המדהימים שרוצים לתרום זמן ונוכחות במעון אל הרכזת שלנו. היא תיצור איתך קשר תוכלי לדבר איתה בטלפון ולחשוב ביחד מה מתאים לך ואפשרי לנערות.
תודה רבה רבה!

האם אתם זקוקים לתרומות של בגדים?

בכל פעם שאני מסדרת את הארון אני מחפשת למי לתרום... זה נשמע לי מקום שהייתי רוצה להעביר אליו בגדים (לרוב במצב מעולה).

תרומת בגדים

שלום לאמא של עתליה

כן, נשמח לכל תרומת בגדים. שלחי אלי מסר עם כתובת לאיסוף וטלפון ואגיע בשמחה לאסוף את תרומתך.

תודה רבה!!

שמחה37

New member
אין אין אין על העיר הזאת ...

אני מנסה לראות איך אני מצליחה לשנע טלוויזיה ממני למודיעין. אם יש משהו שעובר בסביבה (רמת ישי בעמק יזרעאל) ויכול לקחת טלוויזיה

רק שידבר איתי.

כל הכבוד כאן לכולם....

באמת מרגש ולא מובן מאליו

שמחה

LemonLimeLilach

New member
יש לי המון המון בובות

רק צריכה לחפש את השקיות במחסן, אעשה זאת בסוף השבוע וביום ראשון כבר אוכל להעביר אלייך

ללימון-ליים-לילך
תודה רבה!

אנחנו באמת צריכים מאוד בובות ונשמח מאוד לקבל את התרומה שלך!
שלחתי לך מסר בפרטי.
תודה רבה!!

zviaran

New member
יש לי הרבה קופסאות יפות וחומרים ליצירה

ששמרתי לחברה שלא באה לקחת.
מוזמנת ליצור אתי קשר ולקחת.

ורדה 1

New member
אופסי... הייתי מאוד עסוקה. אם יש שם דברים שיתאימו למעון את מוזמנת בכיף לתת להם.

בואו נסגור על ה"דיל" הבא -

וורדה תקבל את כל הקופסאות וחומרי היצירה, ובעזרת השם תבוא לבקר אותנו במעון ולהעביר סדנת יצירה לנערות שלנו..
מה אתן אומרות?
בכל מקרה, צביה - תודה רבה על הרצון היפיפה לתרום לנו.

hagoleshet

New member
תורמת מדפסת לייזר

אשמח לתת מדפסת לייזר עם טונר כמעט חדש. לתיאום איסוף [email protected]ֿ
כמו כן, אשמח לדעת באיזו עיר המעון כי אולי יתאים לי גם להתנדב.
לאה

ללאה

לאה שלום,
תודה רבה על הרצון לתרום ולתת לנו!!
אני קצת נבוכה. פשוט, יש לנו מדפסת. ואני לא יודעת שיש איתה איזושהי בעיה. אני יכולה לשאול את הצוות אם יש לנו צורך במדפסת. כי אני אישית לא משתמשת בה, ויכול להיות שאני פשוט לא מעודכנת. אבל אם הכל בסדר עם המדפסת שיש לנו, אני לא אקח את תרומתך.
תסלחי לי נכון? לא נעים לי לא לקחת כשמישהו מציע ככה מכל הלב.
אבל אני באמת לא רוצה לאסוף תרומות אם אין לנו צורך אקוטי בתרומה מסוימת. יש המון המון מקומות ומטרות לתרום להם, ואני מעדיפה שמישהו שממש ממש צריך מדפסת - יקבל אותה.
אבדוק מחר עם הצוות שלנו. ואעדכן.
בכל מקרה תודה רבה!!

עדכון

היי לאה,
שאלתי אתמול בעבודה לגבי המדפסת שלנו ותודה לאל טפו טפו טפו הכל בסדר עם המדפסת שיש לנו.
בכל מקרה, אני אגיד לך תודה רבה על המוכנות היפיפיה לתרום מעצמך למען אחרים.

למעלה