בקשה לעזרה!!!

vintage52

New member
בקשה לעזרה!!!

שלום אני סטודנט למשפטים שנה א' (השנה התקבלתי לאוני') היום היה מועד רישום לקורסים (בין השעות 13~15) אך לצערי.... לא הספקתי לרשום את הקורסים כמו שצריך. בקיצור שתי שאלות: 1- כתוב בסוף האתר שהרישום לקורסים יהיה פתוח מיום למחרת מ7 (משהו כזה) האם אני יכול להיכנס לאתר מחר להירשם לקורסים??? 2- אני רוצה להירשם למערכת מובנת, ובאתר הרישום יש מערכת מובנת לשנה א' 1 ו-2 אם אני לוחץ על זה אז אני נרשם אוטומטית לכל הקורסים?? (בדקתי את מערכת השעות וראיתי ביום ו' מערכת מובנת אין מרצה/חדר.... מה זה??? מה אני צריך לעשות ..... אני אשמח מאוד לעזרתכם !!! תודה מראש :)

deathcaster

New member
תגובה

1. כן 2. אין לי שמן של מוסך על מה אתה מדבר

vintage52

New member
באתר הפקולטה

-> תוכניות לימוד -> מערכת מובנת מה זה? (או שאתה עדיין לא יודע על מה אני מדבר?) אז איך אני יודע איזה קורסים אני צריך להכניס? אשמח לעזרה...

deathcaster

New member
תגובה

לא, אני עשיתי רק תואר שני באוניברסיטת חיפה, אצלנו בחוג לא הייתה מערכת מובנית. מצטער, לא יכול לעזור לך, אבל מי שכן יכול לעזור לך זה מזכירות החוג שלך או מחלקת ההרשמה, ממליץ להירגע למשך סוף השבוע, חלון הרישום יימשך גם בשבוע הבא, תתקשר למזכירות/מחלקה להרשמה, תתייעץ ולאחר מכן קבל החלטה. אתה תמיד יכול לקבוע פגישה עם מזכירת החוג שלך ולבצע רישום ידני אם אתה מסתבך. בהצלחה.

Numenor

New member
תשובה

היי, קודם כל תירגע, אין סיבה להיכנס ללחץ. לאחר שעות הרישום הראשוני, מערכת הרישום תיפתח בכל לילה מ-10 ועד 7 בבוקר. כלומר, השעה עכשיו היא 20:50, אז בעוד שעה ו-10 דקות אתה יכול, וצריך, להירשם לקורסים. אני לא בטוח שעוד נשארו מקומות פנויים בקבוצות היותר טובות(מבחינת נוחות במערכת), לכן אני ממליץ למהר. לגבי שאלתך השניה- קיימות 2 קבוצות לימוד מובנות- קבוצה 1 וקבוצה 2. בנוסף להרשמה לקורסים, אתה צריך גם לבחור קבוצת לימוד. כל קבוצה מוצגת בצורת קורס, עם מיקום ושעה, אך אל תתייחס לזה. פשוט תירשם לאחד מהקורסים: "הרשמה לקבוצה מובנית 1/2". לאחר מכן, תירשם לאחת מהקבוצות בקורס מקורות, ולאותה קבוצה גם בקורס מיומנויות. נ.ב: כפי שאולי הספקת להבין, גם אני מתחיל השנה משפטים בחיפה..
התמזל מזלך שבדיוק שוטטתי כאן, וראיתי את השאלה שלך.. אם יהיו לך שאלות נוספות, אתה מוזמן לשלוח לי במסר. בהצלחה!

Miss Ziggy

New member
בשנה א

אין קורסי בחירה, כלומר המערכת המובנית היא לכל הקורסים לפי המערכת המובנית תקבל את הקורסים בשעות ששלחו לך במערכות. בעקרון זה גם לא נורא קריטי, המזכירות נוטה להתחשב גם כשאין מקומות באינטרנט אם מדובר בקורסי חובה. לגבי מוקורות ומיומנויות- צודק הבחור שענה לך. להתייעצות לגבי מרצים אשמח לענות. טיפ: לא חובה לקחת את הקורס אנגלית משפטית לבעלי הפטור טפשר לקחת קורס מרוכז באנגלית גם בשנה ב. סטודנטית שנה ד

למעלה