טוב... אז אחרי שגמרתי למחוק/לשרשר/להגביל- הנה דיסני. דיסני זה טוב.
M Mooa-Numi New member 17/7/02 #15 טוב... אז אחרי שגמרתי למחוק/לשרשר/להגביל- הנה דיסני. דיסני זה טוב.
M Mooa-Numi New member 17/7/02 #20 גאד היא מכוערת! >מפה לא עשיתי כלום< אולי אני אבדוק מה אני שמה? רעיון...
M Mooa-Numi New member 17/7/02 #21 ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif הרמקולים שלי לא פועלים....
M Mooa-Numi New member 17/7/02 #22 *בוכה על מר גורלי* ../images/Emo7.gif אני רוצה את הרמקולים שלי! אני אל יודעצת מה איתכם אבל יל זה אסון! יש לי 300 שירים במחשב! 300! ואני לא יכולהלשמוע!!!!! *מתה* VVVV
*בוכה על מר גורלי* ../images/Emo7.gif אני רוצה את הרמקולים שלי! אני אל יודעצת מה איתכם אבל יל זה אסון! יש לי 300 שירים במחשב! 300! ואני לא יכולהלשמוע!!!!! *מתה* VVVV
S suffer New member 17/7/02 #23 מיכל אל תמותי! תעשי מה שאני הייתי עושה לרמקולים במחשב הקודם שהם היו מפסיקים לעבוד.. ולא היו נותנים לי לשמוע לד זפלין! תזרקי אותם על הקיר!
מיכל אל תמותי! תעשי מה שאני הייתי עושה לרמקולים במחשב הקודם שהם היו מפסיקים לעבוד.. ולא היו נותנים לי לשמוע לד זפלין! תזרקי אותם על הקיר!
B BizzyD Girl New member 17/7/02 #25 בעע גם לי זה קרה ../images/Emo80.gif לפני שנה הרמקולים שלי לא עבדו לחצי שנה.. (!!) ואת חושבת שאת סובלת? כדאי שתתקני אותם
בעע גם לי זה קרה ../images/Emo80.gif לפני שנה הרמקולים שלי לא עבדו לחצי שנה.. (!!) ואת חושבת שאת סובלת? כדאי שתתקני אותם
C ChocolateGirl New member 17/7/02 #30 Sleeping Beauty אוווווו דולי מדהימה! ניראה לי שהיא של ג´וזי... אני כבר לא בטוחה...