בקשה לי אליכם..

Only Dance

New member
: )) יהיה בסדר,

כל אחד שמנסה לרקוד לא אשתמש בביטוי "רקדן" כי זה תואר שצריך להגיע אליו לדעתי, וצריך לקרוע את התחת המון, בכל אופן כל "רקדן" מגיע לשלב מסוים בחיים שלו שהוא רואה את הבלט כטופ, לא משנה כמה שנאהב היפ הופ, גאז, מודרני, לירי, וכולי - קלאסי תמיד יהיה בראש הרשימה בכלל המוניטין שלו, בגלל הטכניקה הדרושה, בגלל הכבוד שרוכשים לו. גם אם רקדני היפ הופ עושים היום יותר כסף בלהקה של גניפר לופז או בריטני ספירס אין על אגם הברבורים אה? קאטי.

Tomleen

New member
אממ...

לגבי זה: "בכל אופן כל "רקדן" מגיע לשלב מסוים בחיים שלו שהוא רואה את הבלט כטופ".. אני לא בטוחה.. אני בעצמי רוקדת קלאסי, ומתה על זה.. אבל להגיד שאני אוהבת את זה יותר מסגנונות אחרים.. קשה לי.. אני אישית חושבת שאני מעדיפה לירי..

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo45.gif

ילדה טובה

Vitamin Chick

New member
כל אחד ודעותיו...

אני רק חושבת שאם אני ארקוד בלהקה של בריטני ובאגם הברבורים, אני אשאב הרבה יותר סיפוק מבריטני... אבל שוב זאת רק אני=)

dulce nofa

New member
תראי

אני השנה התחלתי קלאסי.. הקבוצה היא קבוצה בגיל שלי.. אז הן די מתקדמות.. בהתחלה הלכתי רק בשביל הטכניקה אבל בהמשך התחלתי לאהוב את זה.. נכון שהייתי תמיד אחרי כולם בהכל.. אבל משתפרים עם הזמן.. כדאי לך לעבוד בבית וככה בשיעורים יהיה לך יותר קל..:)

אוקיי סבבה..

אני מקבלת את מה שאמרתם ומזדהה ואני אקח את ההארות שלכן לתשומת ליבי. תודה לכולן.

SoulDancer

New member
אני פשוט

הסתכלתי על זה כאל תרופה. כדי להצליח ולהגיע לרמה גבוהה בריקוד צריך טכניקה מטורפת. אז החלטתי שאני רוצה להצליח ובגלל זה אני אסבול שיעורי קלאסי במטרה להצליח. עכשיו אני כבר מעדיפה קלאסי על כל סגנון שהוא
{חוץ מלירי...חח}

yuvush

New member
../images/Emo85.gifזה עניין של כוח רצון..

אני לא מודת כבר הרבה זמן קלאסי, ואף פעם לא ממש אהבתי את זה, כי זה שעמם אותי.. ורק השנה הג'וק הזה של הקלאסי נכנס לי, כי נורא רציתי להשתפר ולהגיע לרמה מאוד גבוהה, ודמיינתי לעצמי, כאילו אני באיזה שיעור בחו"ל.. את לא מבינה כמה זה נתן לי פש כזה להמשיך.. לי זה ממש עזר, אני מקווה שגם את תמצאי לך איזה פתרון.. =)

מתה עליכן רקדניות שלי..

ואני דווקא כן רואה את זה כטופ וכן אוהבת את זה.. וכל מה שאמרתן יש לי..חח

למעלה