בקשה לי אליכם..

בקשה לי אליכם..

יקירי- בבקשה תנסו לחבב עליי את הבלט.. אני יודעת שזה אינדיוידואלי אבל אני פשוט לא מסתדרת איתו יש לי מורה מקסים שמסביר ומכוון אבל בכל זאת.. אם יש לכם הצעות איך אני יוכל להשתפר בזה או להבין את זה.. שתפו.. שיפכו את לבבכם.. אוהבת אופיר..:p 3>

תראי.....

גם לי לקח זמן להתחבר לבלט כל השנה הראשונה ממש שנאתי את זה אפילו אבל אחרי שנה כשקצת למדתי וקיבלתי בסיס זה הפך ליהיות ממש כיף וזה אהבת חיי....תני לזה זמן את עוד תאהבי את זה....

../images/Emo140.gifהי!

שימי לך מוסיקה קלאסית ותתחילי לעשות תנועות בלט. לאט לאט תרגשי שאת יותר ויותר יכולה להתחבר לזה. יש אנשים שלא יכולים להתחבר לבלט מכיוון שהם מרגישים שזה טכני מדיי,שלא מביע את עצמם. לכן,בשיעורים נסי להביע את עצמך גם בטכניקה. למשל ,בתנועות הראש והידיים,המבע בפנים. תרגישי את המוסיקה,ותרקדי אותה. אני בטוחה שלאט לאט תוכלי למצוא את עצמך גם בעולם הבלט. בהצלחה!

תודה רבה לכן...עזרתן..

אתן צודקות בכל מה שכתבתן וזה בידיוק העניין.. זה היה היום השיעור הרביעי שלי והיה נוראי.. הוא מראה קטע וכולן מבינות ועושות אחריו.. איך קולטים את זה כל כך מהר???? אז אולי זה בגלל שאין לי בסיס.. ובטוח שאם הזמן זה יגיע אבל אני רוצה לזרז את התהליך.. אני רקדנית ממש טובה רקדתי המון שנים ג'אז והיפהופ והיו לי גם 3 שיעורי מודרני שלמרות שזה היה חדש לי הצטיינתי בהן אפילו יותר מהבנות האחרות שרוקדות כבר שנים.. ועכשיו לשאלתי השניה... כדאי לי לעבור לקבוצה של הקטנות?? שהן קטנות ממני בערך ב5 שנים לכמה שיעורים לקבל בסיס יותר טוב או פשוט לנסות להשתלב? חח קרוב לודאי שגם הן יהיו טובות ממני.. תודה לכולם וסליחה על המגילה.. :p

אז ככה

בנושא של זיכרון התרגיל. תחלקי לך את התרגיל לשלבים. ונסי לזכור לפי זה. וכן,תחזרי אחר המורה. זה יעזור לך לזכור טוב יותר את התרגיל. את יכולה לנסות לקחת שיעור עם הקטנות. זה עשויי לעזור לך להטמיע את הבסיס. ואח"כ תוכלי להשתלב בקבוצה טוב יותר. בהצלחה!

דנה EF

New member
אמ..

את לא אוהבת בלט בגלל שקשה לך ואת לא מצליחה להנות מזה כי את כל הזמן מתבלבלת ומנסה להעתיק, נכון? לדעתי כדאי לך לעבור למתחילות, אם מתחילים משהו, אז מהבסיס.. אם באמת תביני את זה ותצליחי, אז גם תהני.. את יכולה גם לדבר עם המורה, לא? להגיד לו שקשה לך והוא ישבץ אותך לקבוצה שמתאימה לך לדעתו.. יאללה ביייי, בהצלחה!

moruush

New member
לדעתי..

האממ.. תראי אצלי זה היה ככה בהתחלה , התחלתי קלאסי כי רציתי להתקדם ולעבוד על בסיס אבל הבנתי שאם אני לא מוצאת חשק במקצוע חבל לי על הזמן שלי..
היה לי משעמם
, לא אהבתי את השיעורים
, החזקתי את עצמי לא להירדם על הבר חחחח ואפילו היגעתי למצב שאני שותה קפה כל פעם לפני השיעור..
חחחחח אבל זה תלוי בגישה שלך.. אם את באה בגישה של "אוף
.. שיעור קלאסי.. אין לי כוח ..
" אז יהיה לך משעמם ולא יעניין אותך אבל את יכולה לבוא גם בגישה של :"יש!! שיעור קלאסי.. כ"כ חיכתי לזה
" ואז תהני, תאהבי כל תרגיל ותרגיל ותשמחי שבאת לשיעור ותפיקי את המיטב מעצמך
ככה אני עשיתי לעצמי והבנתי..:) ממ.. זהו.. מקווה שזה יעזור :)

נממ

מורוש זה לא כ"כ ככה, כאילו אני ממש אוהבת את השיעור והמוסיקה והמורה ובאמת שאני מחכה שהשיעור הזה יגיע אז זה לא הגישה זה יותר כמו שדנה אמרה... דנה אני מצטטת אותך..חחח : "בגלל שקשה לך ואת לא מצליחה להנות מזה כי את כל הזמן מתבלבלת ומנסה להעתיק" חח זה העניין.. אני באמת ילך לשיעור של הקטנות.. מה לא עושים כדי ללמוד בלט ? חח תודה לכולם אם יש עוד דעות אשמח לשמוע.. אוהבת אותכם..

וואו...לגרום לך לאהוב את הבלט??

אין מצב שמישהו מפה יוכל לעשות את זה!! זה קשור לאם את מתחברת לזה או שלא!!! אם את לא אוהבת או לא מתחברת לזה שומדבר שנגיד לא יוכל לעזור לך... את אומרת שאת לא מסתדרת עם הבלט...באיזה מובן??

:p

זה כמו שדנה כתבה, היא הגדירה את זה ממש טוב.. "בגלל שקשה לך ואת לא מצליחה להנות מזה כי את כל הזמן מתבלבלת ומנסה להעתיק" חח זה העניין.. עצות?

Only Dance

New member
בלט זה הכי עדין, יפה, ענוג שאפשר

אוךךך, זה כל כך יפה !!! אין לי אין לי איך לשכנע אותך מרוב שזה יפה ומדהים, תנסי לחשוב על זה כעל התגלמות האישה שבך, שהכל יוצא, רוגע, שלווה, עבודה נקייה, קווים נקיים, עדינים, שקטים, רכים! קלילים, תחושת קלילות, לא משהו כבד ורצחני אלא רוךךך, אהבה, המוזיקה!!!! של הקלאסי!! פשוט מדהימה איך אפשר שלא לאהוב, קאטי

Vitamin Chick

New member
ואווו../images/Emo12.gif

חח מעניין שההפך הגמור ממה שאמרת הוא מה שאני אוהבת...
לא, באמת מעניין אתם באמת אוהבים את כל האורך הזה כל הזמן? לא בא לכם לפעמים פשוט להתאבד? *לא בקטע של להרוג את עצמכם אלא לרקוד בטירוף*

Only Dance

New member
חח כנסי

מה הכוונה לא לא הבנתי אותך? בבלט כל היופי זה הרוגע העדינות, יכולת החיבור הפנימית ולהוציא מה שיש בנפים למרות שקשה טכנית. ובסוגים אחרים של ריקוד שדורשים התפרעות מתפרעים, זה לא מתנגש, קאטי.

Vitamin Chick

New member
התכוונתי

שאני אוהבת את הסגנונות האחרים, המתפרעים, ההפוכים למה שכתבת

Miss Bayadere

New member
לא...לא בא לנו...

או לפחות לא לי
אני מתה על האורך הזה, זה כ"כ יפייפה!!כל התנועות העדינות, השלמות שבכל תנועה, הידיים היפות, הרגליים המדהימות, הריקודיות, המוזיקה, האהבה...אני מתה על זה!!!

למעלה