בקשה ליעוץ

בקשה ליעוץ

אז ככה : בקרוב מסתיימת שנת הלימודים כנ"ל שיעורי אנגלית וכול הקבוצות של 5 יחידות מתקבצות יחדיו למסיבת סיום...עכשיו המורה שלי לאנגלית ביקשה ממני בתור הזמרת השיכבתית לשיר שיר ...זה לא הבעיה הבעיה היא איזה שיר לשיר... הייתי רוצה שיר נושא שיתאים. אבל לא עליתי על אחד כזה באנגלית אז עזרה בבקשה...אפשר גם שירים שלא בהכרך שיכים לפורטיס או ברי אבל חייב שהם היו בשפה המדוברת האנגלית ... תודה :)

אפרופו שיעור אנגלית וברי

היום היה לי שיעור אנגלית ובגלל שרוב התלמידים של 5 יחידות לומדים מחשבים (לא אני) והם לפני בגרות.. הכיתות הצטמצמו והמורות החליטו לחבר אותם ולעשות לנו חידון. ואים תשאלו איך זה קשור אני יענה, אחת השאלות שהופנו לקבוצה שלי היתה "באיזה שנה אלביס מת?" ובבורותי לא ידעתי מתי ... וכשאמרו כי התשובה היא "77" חשבתי לעצמי "וואלה, לברי יש שיר על השנה הזאת" ואז ניזכרתי בשורה "אלביס התפוצץ ממתקים"- משמע שהוא מת ! אז אמרתי לעצמי איזה בעסה אני ידעתי את זה!! למרות שלא הייתי עולה על זה....

crazy M

New member
וואי..

ממש מגניב..

L jack

New member
נו ברור.....

כי קייימת תאוריה שהוא מת מעודף של כריכים של חמאת בוטנים (שכנראה היה המאכל האהוב עליו)

נו ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif

ברוך הבא לפורום של האחד והיחיד
מקווה מאוד שתהנה כאן עמנו בפורום

תתרגמי את השיר

אינקובטור לאנגלית , זה יהיה ענק . אינקו בטור זה אחד השירים הטובי של הרוק הישראלי .

למעלה