בקשה להמלצות

בלובה

New member
בקשה להמלצות

אני פעם ראשונה כותבת כאן בפורום - ושמחתי למצוא אותו. זמן רב לא קניתי בגדים - (מעבר למה שסיגלתי לעצמי כמעין "מדים קבועים " בגדים יומיומיים - ג'ינס וכד' - שאני תמיד לובשת וקונה שוב ושוב). אשמח לקבל המלצות על חנויות בגדים באיזור המרכז. עברתי כאן בפורום על ההודעות האחרונות וראיתי כמה המלצות שאני חושבת שאבדוק - אלנבי, צומת ביל"ו וכו'. אני מחפשת לקנות מכנסים בערך מידה מס' 5. וחולצה. אני רוצה למצוא בגדים ספורטיביים לארוע חגיגי. לא בצבע שחור. מכנסיים גזרה גבוהה. חולצות - לא טוניקה. ולא חולצת צווארון ולא צמוד. חולצה נשית רפויה עם פתח חשוף מעט באיזור הצוואר שתהיה חולצה נשית וגם לא ארוכה. אני מפרטת מאחר וראיתי שבהרבה מקרים בחנויות מידות גדולות רוב החולצות הן טוניקה או ארוכות ו/או עם צווארון גברי. וגם הרבה מהבגדים הם בשחור או בשילוב של שחור. גם ז'קט קצר זו אפשרות. אני לא מצפה שתגידו היכן יש בדיוק כאלו, אבל אולי היכן יש סיכוי ולהיכן לא כדאי לגשת. ועוד שאלה יותר ספציפית - האם יש מקום בו אוכל למצוא כעת ג'ינס של חורף - כלומר מבד עבה ? מה שהספקתי לראות זה ג'ינסים לקיץ מבד דק. תודה.

שרקייה

New member
כל טוניקה ארוכה ניתנת לקיצור עד

לאורך המתאים לך. אם מצאת משהו שמוצא חן בענייך, בקשי מהמוכרות לסמן אורך ולשלוח לקיצור. לא מקובל - אבל פועל יופי... צייד נעים, גליה

madam pompadour

New member
../images/Emo82.gif ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

אני אשאיר את העצות למומחיות שבינינו.. אבל בינתיים, Welcome

אני שולחת אותך לאיזה שרשורון

שעשינו בנושא בגדים לאירועים. לא כל כך הבנתי את נושא הבגדים הספורטיביים לאירוע חגיגי אבל אם תוכלי להעזר בזה אז בכיף

בלובה

New member
../images/Emo51.gif על התגובות ../images/Emo39.gif

תודה על התגובות. עשיתי גם עוד סריקה של הודעות בפורום וכך הכנתי רשימה של חנויות. אחרי שעות ארוכות של קניות מצאתי כמה דברים. לקנות בלחץ של זמן (האירוע הוא בקרוב) זו חויה לא פשוטה. אני שמחה שהתארגנתי עם זה. תודה לכם.

DREAM111

New member
בלובה ברוכה המצטרפת קודם כל

מצטערת שאין לי תמונה לצרף אני לא במחשב שלי
לגבי ביגוד עכשיו במתאים לי עודפים בצומת בילו יש על כל המכנסים כולל גינסים שיש בניהם גם עבים במידה 6 מכירה ב-30 ש"ח. יש שם מכנסי בד יותר אלגנטיים ובכל מיני צבעים וגוונים. חולצות בטוחני שגם תוכלי לראות שם, תוכלי להמשיך ממתאים לי עודפים לעונות עודפים בבילו ושם לראות עוד חולצות למניהן. שיהיה בהצלחה ואשמח לשמוע אם מצאת את הדרוש.

למעלה