בקשה להמלצות

בקשה להמלצות שלום לכל משתתפי הפורום,

אני מחפש המלצות על רופאים, לא עבור עצמי. רקע: בעית כאב עצבי (נוירופתי) קשה ביותר וממושכת על פני כמה שנים, עקב נזק לעמוד השדרה. אני מעדיף לא לגלול כאן את כל הסיפור הרפואי אבל בואו נגיד שהבחורה כבר עברה כמעט כל טיפול אפשרי. נוירולוגים ואורתופדים כאחד הרימו ידיים, והיא מטופלת במרפאת כאב, אולם המצב עגום.

אני מחפש המלצות: מי רופאי הכאב הטובים ביותר בארץ, לדעתכם ומנסיונכם. פרטי או ציבורי, לא משנה. כסף אינו שיקול. מחפש מישהו שיחשוב מחוץ לקופסא, אולי שיציע טיפולים נסיוניים או מחקריים, שלא יתייאש איפה שאחרים נכשלו, ושיתן תקווה כלשהי.

ושאלה שניה: האם למישהו יש נסיון עם מרפאה בשם "מרפאת כאב קוואנטום" של ד"ר דוד מיכאלי? היינו שם בייעוץ, הציעו לנו סדרת טיפולים בהזרקה של אוזון, בעלות של 50,000 ש"ח, כאשר הטיפול עצמו אינו מאושר או מוכר ע"י שום גורם רשמי, ואין התחייבות להצלחה. האם מישהו שמע, יודע או מכיר.

Sigal H

New member
שלום
צר לי על הסבל של הבחורה, הלוואי שיכולתי לעזור יותר אבל אם היא כבר עברה את המומחים הנפוצים לדאבוני אין לי בשורות. גם על המרפאה הזו לא שמעתי, אך לפי מה שאתה מתאר היא נשמעת לי חשודה.

הלוואי שיכולתי לעשות יותר למענם. אני מאחלת שתמצאו בקרוב את מי שיוכל.

ובכל זאת אם היית צריכה להגיד מי נחשבים לרופאי הכאב הטובים בארץ, על מי היית ממליצה? היא טופלה סך הכל ע"י שניים עד כה.
תודה על התגובה.

11161

New member
אני ממליץ על פרופסור אייזנברג הרופא הכי אנושי ומקצועי שאני מכיר שמקבל היום (במרפאת כאב ובכלל. היה עוד פרופסור בהדסה, אבל לדעתי הוא כבר לא מקבל קהל.
מקבל באופן פרטי במרפאת מומחים בחיפה - טלפון לקביעת תור 04-8104646

הוא כתב את פרוטוקול הטיפול בכאב כרוני בארץ והוא פרופסור (עד כמה שהבנתי) עם ידע מקצועי נחשב גם בחו"ל.
מעבר לזה הוא אנושי באופן נדיר, ואולי הכי חשוב - מוכן לחשוב מחוץ לקופסא.

רק ברמת הדוגמה - היו כמה תשובות שקיבלתי מרופאים ש"אי אפשר" והוא אמר לי שבהחלט אפשר לשקול (יש לו כתפיים רחבות יותר).

החיסרון היחידי זה המחיר כי הוא מקבל היום רק פרטי, בכללית לדוגמה יש 3 רופאים מומחים בשנה שאפשר לקבל עליהם החזר חלקי, תבדוק אם הוא אחד מהם.
גם אם לא - מומלץ אם הגעתם לשלב שתיארת.

(סיגל - הטלפון הוא כללי של המרפאה ולא של אדם פרטי, ולכן נראה לי שאין בעיה בנתינת הטלפון, מה גם שביקשו יפה..).

אני מודה לך החסרון העיקרי מבחינתנו זה לא הפרקטיקה הפרטית אלא שהוא נמצא בחיפה. חיפה קצת רחוקה עבורנו, אבל אולי שווה לעשות את המאמץ. אני אבדוק ואברר עליו. תודה רבה.

אופיר4999

New member
פרופור אייזנברג מטפל חינם ברמבם פרופסור אייזנברג מטפל חינם ברמבם
הייתי אצלו לכמה דקות הוא מנהל המרפאה אלא אם כבר עזב שם
פשוט תור אצלו זה איזה חצי שנה
לי הוא לא מצא פתרו אבל בכמה דקות ביטל לי תרופות שנתנו לי שלא עוזרות
מעצבן אותי ללכת לפרטי שיש חינם דפקו את כול הטיפול בבתי חולים
אני לא מדבר עליו אישית אני מדבר כללית
במרפאה הפרטית יש להם סבלנות בבית חולים מנפנפים אותך בכמה דקות
יצא לי כבר לצאת בוכה מרופאים אם הרגשה מגעילה של זלזול

אכן, לצאת בתחושת השפלה נוראה מרופאים זה משהו נורא, עד דמעות ויותר מזה

וכן, ההבדל ביחס בין פרטי לציבורי הוא פשוט מדהים
(אם כי כבר נתקלתי ביחס רע גם בפרטי
).

לפעמים, בעיקר כשמדובר במצב דחוף וחירומי, כמו שמתואר פה, עדיף לשלם את הסכוםן וללכת פרטי, כי הזמן שעובר עד לתור בציבורי עולה יותר בבריאות ובדברים אחרים.

מי ייתן והמצב הזה ישתנה, אבל בינתיים גם למצוא רופא פרטי זה טוב זה הרבה מאד.

אופיר4999

New member
ברור אני גם יילך לפרטי אם צריך ברור אני גם יילך לפרטי אם צריך
זה לא שאלה של כסף
אבל בבתי חולים ואני מדבר למשל על מרפאות חוץ בבתי חולים-
עובדים שם כול המומחים ועד שאתה סוף מגיע התור שלך
מקציבים לך 5 דקות בקושי כי מחכים עוד 10 בתור
אני רוצה לקוות שהוא ממהר למחלקה או לניתוח
ולא בורח למרפאה הפרטית ולא סתם הם לא הסכימו לשעון נוככות

יצרתי קשר עם המרפאה של פרופ׳ איזנברג התורים שיש לו הם לדצמבר (!) וזה עוד כשמדובר על תור פרטי.

אופיר4999

New member
תזמין תור שיהיה לך אם עד אז תמצא פתרון אחר תבטל את התור
שווה ללכת איליו ככה הבנתי מכולם לי הוא רק טיפל כמה דקות
במרפאת כאב ברמבם הרופא שטיפל בי קרא לו ליעוץ קצר

אופיר4999

New member
הצעה שלי בכול מיקרה לא הייתי מזריק חומר שלא מאושר ועוד לשלם כאלא סכומים
אפשר להיפגע מטיפול ולהיות יותר גרוע

למעלה