בקשה חשובה! ->

bow האחת

New member
בקשה חשובה! ->

היי, אני חדשה, ועושים לי גרפיטי של פיות. אני צריכה את התמונות הכי מדהימות שראיתם של פיות, משהו באמת מיוחד,אפשר צבעוני כזה, גם של שדים. אם אפשר גם קישורים לאתרים, לתמונות..כמה שיותר וכמה שיותר מדהים, זה ממש חשוב =] תודה רבה =]

Sweet Fantasy

New member
אנשים כמוך משגעים אותי..

אולי צריך להגדיל את השורה האדומה הבולטת למעלה.

Poisoned Ivy

New member
חחח יפה ששלחנו יחד.

לצערי זה גודל אחיד ואין אפשרות להגדיל את זה. אבל אני הולכת לנסות ולהתעקש

Sweet Fantasy

New member
זה היה בציניות למעשה

אבל זה משהו שבאמת צריך להשקל ברצינות, תציעי אני בטוח אתמוך

Poisoned Ivy

New member
אני יודעת שזה היה ציני ../images/Emo3.gif

לקחתי את זה ברצינות כי מסתבר שזה לא עובד!!

Poisoned Ivy

New member
פורום זה אינו פורום תמונות.

פורום זה אינו פורום תמונות. תמונות ניתן למצוא בגלריות או מידי שבוע במשחק השבועי הדבר הזה כתוב באדום בגדול בראש הפורום. אם היית מדפדפת היית רואה שאנחנו לא מתעסקים בזה. בגלריות יש לנו מעל 600 תמונות מקסימות, בגוגל יש מקישורים ועד תמונות.

Jerald_Admonds

New member
זה כבר לחפור בנושא

אבל מה שאני הכי "אוהב" בהודעות האלו(ומדהים למדי, זה משותף לכולן!) זה שהם תמיד מבקשים את התמונות הכי שוות, הכי מדהימות, ושניתן להם אותם + לינקים + כרית קטיפה והכל על מגש של כסף. הניתן דגים חינם לאלו אשר אפילו לא ניסו לדוג?

Poisoned Ivy

New member
אני מודעת לעובדה שזאת חפירה.

אבל שים לב שכשעונים בקצרה אנשים מסרבים להבין. זה נהיה מאוד מאוד מעיק כבר. וחוץ מזה אם ניתן להם דג הם לא יהיו רעבים למשך יום אחד, אם נלמד אותם לדוג אם לא יהיו רעבים לעולם

Sweet Fantasy

New member
הקטע שהם בטוחים

שהמחשב שלנו הגיע עם תמונות של פיות מוכנות מראש, שלא הלכנו וחיפשנו אתר אתר, שלא הקשנו בגוגל מליון פעם אלף מילים וחיבורים שונים של המילה "פיה" (לא משנה, תסביך אישי) למה נראה לכם לעזאזל שאנחנו לא נאלצים לחפש את התמונות בדיוק כמו שאתם אמורים?!!!!!

Poisoned Ivy

New member
למה אתה אומר לי דברים כאלה??

חחחח סתם, אני מצטערת. אני כנראה צריכה לקרוא הודעות פעמיים לפני שאני עונה..
בכל מקרה, אני רוצה להגיב שהם אפילו לא צריכים לעשות עבודה קשה, כי חברי הפורום אספו כבר מעל 600 תמונות שהם חשבו שהן הכי יפות ומדהימות. לכן יש לא מעט תמונות יפות בגלריות [תאמינו לי אני שמתי את כולן מחדש], מעצבן אותי שלא מנסים לחפש אפילו, אבל אולי בסופו של דבר אנשים יבינו.

pilpelon1

New member
../images/Emo196.gifאהמ שורה אדומה למעלה.../images/Emo196.gif

דבר ראשון. דבר שני את מוזמנת להסתכל בשרשורי תמונות השבוע(כל שבוע עושים תחרות של תמונות,ואחת זוכה). מבטיחה לך שיש שם תמונות מדהימות,ששוות את ההסתכלות וההסתכלות. ולהבא,תשתדלי לשים לב לשורה שם למעלה,כי זה קורה הרבה,וזה הופך למנהג מעצבן מאוד. תודה,ויום טוב

למעלה