*מנסה*../images/Emo9.gif "עולם מוזר" השמש מעל העיר אבל זה יום כתום יש סיבות להסתכל למעלה אבל אני מסתכל למטה את רואה, אני חייב לתפוס מטוס אבל לא אקנה כרטיס כי זה קשה פשוט לעצור כשאתה מסתובב מסביב. זה עולם מוזר את לא יודעת? זה עולם מוזר ואני לא אאט זה עולם מוזר לא משנה איך את זורמת עם זה.. פיזמון: היי היי היי, סוויט בייבי [לא ידעתי איך עוד לתרגם סוויט בייבי :|] יש דרך, תעמדי ותלחמי נגד זה היי היי היי, לעולם אל תוותרי, אל תתני לזה להתיש את אהבתך... זה עולם מוזר.. שלחתי הודעה ל GI[../images/Emo12.gif?] במדבר אמרתי "תודה לך גבר על הבאת עוד שחר" פה מאחורה זה היא ואני ואנחנו עושים את הילד הראשון שלנו הוא שם בחוץ לוקח אותם..[משו כזה] יהה, זה עולם מוזר ואני יודע שאת יודעת זה עולם מוזר ואני לא אאט זה עולם מוזר לא משנה איך את זורמת עם זה פיזמון: היי היי היי, סוויט בייבי יש דרך, תעמדי ותלחמי נגד זה היי היי היי, לעולם אל תוותרי, אל תתני לזה להתיש את אהבתך... אני עוצם את עיניי אבל אני מתחיל לראות בזמן שהוא מסתכל עלייך, היא מסתכלת עלי הדבר היחיד שהוא עושה זה להרחיק אותי ממך בטח חלק מהמקום הזה היה מריע אם הייתי מת אבל אל תתני להם לקחת את החיוך היפה שלך לקחת את החיוך היפה שלך לקחת את החיוך היפה שלך..... היי היי היי, סוויט בייבי יש דרך, תעמדי ותלחמי נגד זה היי היי היי, סוויט בייבי יש דרך בשבילך שתוכלי לבחור בה היי הייי היי, לעולם אל תוותרי, אל תתני לזה להתיש את אהבתך... היי היי היי זה עולם מוזר את לא יודעת את זה? היי היי היי זה עולם מוזר את לא יודעת את זה? היי היי היי זה עולם מוזר את לא יודעת את זה? היי היי היי.... תהנה../images/Emo140.gif [מקווה שלא טעיתי../images/Emo12.gif]