בקשה חשובה

TrAd RaD

New member
../images/Emo12.gifואני חשבתי שאין פה בנים...

איך קוראים לך בכלל?? ומאיפה אתה? ובן כמה?

עדידי15

New member
כנסי למאמרים-->שירים מתורגמים

-->נבר גון והינה לך

עדידי15

New member
אוי מי גאד../images/Emo12.gif../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

חשבתי שתירגמו אותו אבל טעיתי
טוב לא נורא חכי למישהי אחרת שתתרגם

Shiri from the block

Active member
יאאא אני אנסה!../images/Emo9.gif אם אף אחת לא תקדים אותי../images/Emo12.gif אני מכורה ללתרגם שירים../images/Emo99.gif

Shiri from the block

Active member
*מנסה*../images/Emo9.gif "עולם מוזר" השמש מעל העיר אבל זה יום כתום יש סיבות להסתכל למעלה אבל אני מסתכל למטה את רואה, אני חייב לתפוס מטוס אבל לא אקנה כרטיס כי זה קשה פשוט לעצור כשאתה מסתובב מסביב. זה עולם מוזר את לא יודעת? זה עולם מוזר ואני לא אאט זה עולם מוזר לא משנה איך את זורמת עם זה.. פיזמון: היי היי היי, סוויט בייבי [לא ידעתי איך עוד לתרגם סוויט בייבי :|] יש דרך, תעמדי ותלחמי נגד זה היי היי היי, לעולם אל תוותרי, אל תתני לזה להתיש את אהבתך... זה עולם מוזר.. שלחתי הודעה ל GI[../images/Emo12.gif?] במדבר אמרתי "תודה לך גבר על הבאת עוד שחר" פה מאחורה זה היא ואני ואנחנו עושים את הילד הראשון שלנו הוא שם בחוץ לוקח אותם..[משו כזה] יהה, זה עולם מוזר ואני יודע שאת יודעת זה עולם מוזר ואני לא אאט זה עולם מוזר לא משנה איך את זורמת עם זה פיזמון: היי היי היי, סוויט בייבי יש דרך, תעמדי ותלחמי נגד זה היי היי היי, לעולם אל תוותרי, אל תתני לזה להתיש את אהבתך... אני עוצם את עיניי אבל אני מתחיל לראות בזמן שהוא מסתכל עלייך, היא מסתכלת עלי הדבר היחיד שהוא עושה זה להרחיק אותי ממך בטח חלק מהמקום הזה היה מריע אם הייתי מת אבל אל תתני להם לקחת את החיוך היפה שלך לקחת את החיוך היפה שלך לקחת את החיוך היפה שלך..... היי היי היי, סוויט בייבי יש דרך, תעמדי ותלחמי נגד זה היי היי היי, סוויט בייבי יש דרך בשבילך שתוכלי לבחור בה היי הייי היי, לעולם אל תוותרי, אל תתני לזה להתיש את אהבתך... היי היי היי זה עולם מוזר את לא יודעת את זה? היי היי היי זה עולם מוזר את לא יודעת את זה? היי היי היי זה עולם מוזר את לא יודעת את זה? היי היי היי.... תהנה../images/Emo140.gif [מקווה שלא טעיתי../images/Emo12.gif]

TrAd RaD

New member
../images/Emo12.gif...???

פה מאחורה זה היא ואני ואנחנו עושים את הילד הראשון שלנו הוא שם בחוץ לוקח אותם.. איזה מוזרות....

Shiri from the block

Active member
חח כן אני יודעת לא הייתי סגורה על המשפט הזה, אז אם מישו מוצא פיתרון יותר טוב הוא מוזמן לתקן../images/Emo3.gif

sivanick

New member
במקום פה מאחורה

"בחזרה לכאן זה היא ואני ואנחנו עושים את הילד הראשון שלנו" כאילו הוא סיפר על החייל במדבר ומה שזה לא היה ואז הוא חוזר לספר על מה שקורה אצלו בחיים..כאילו להראות כמה דברים יכולים לקרות באותו זמן ובגלל זה, זה עולם מוזר
מקווה שזה מובן

עדידי15

New member
חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

הוא לקח אותה לשיחים(האמ מאחורה) והם עשו דברים

mic22

New member
חחחחח ../images/Emo3.gif

זה לא אמור להיות "עושים את הילד"
זה לא נשמע טוב בתרגום.. זה בעצם שתכף נלד את הילד הראשון.. יעני היא כבר בהריון

mic22

New member
חח תירגמתי בע"פ

ויצא לנו די דומה
פח שירים מתורגמים נשמעים הכי עלובים שיש
וגם אני לא הבנתי מה זה GI :| ורק תיקון אחד, בלפני פזמון, זה "זה עוד מוזר והוא לא יאט"

Shiri from the block

Active member
איך זה הולך באנגלית? כי בשני אתרים שראיתי המילים זה Its a wierd world & i wont slow down ככה שכן תירגמתי נכון..

למעלה