בקשה חריגה למחילה

עמיתית99

New member
בקשה חריגה למחילה

השנה אני מבקשת מחילה יוצאת דופן: הפעם , היושב במרומים הוא זה שצריך לבקש ממני מחילה על כל הצרות והרעות שהביא אלי והנה הן: - האיש שאיתו תכננתי את המשך חיי - חלה ונפטר בייסורים רבים. - בנו של האיש היקר הזה, חלה גם הוא במחלה אלימה במיוחד, ותוך סבל רב נפטר בגיל 24. - ביתי הבכורה, שאינה יציבה בנפשה, נזקקה להתערבות הרשויות, וילדיה נלקחו ממנה בצו בית המשפט. - ארבעה ילדים יקרים ותמימים, שאיתם עבדתי במשך מספר שנים בבית החולים - נפטרו והותירו חלל כבד. - ולקינוח: נאלצתי לעבור ניתוח לכריתת ריאה לאחר שהתגלה בה גידול. הייתי בטוחה שזה הסוף שלי... - והתחלתי בטיפולי כימיה. כל זה בשנה אחת! אלוהים, בקש ממני מחילה!!! אני בכ"ז מודה לך אלוהים על כמה דברים טובים שקרו לי השנה: - גיליתי כמה נפלאה המשפחה שלי: ביתי הצעירה ומשפחתה, אחיותי היקרות. לא יכולת לבחור בשבילי טובים מאלה! - גיליתי שיש לי המון חברים, אנשים טובים שתומכים, מעודדים, ומוכנים לעשות המון למען האחרים. - גיליתי שלבקש עזרה זה לא בושה. - גיליתי שלהודות בחולשה - זה כוח! - גיליתי שאפשר לגרש את השטן, להסתכל למוות בעיניים ולהגיד לו: אני עוד לא מוכנה! לך מכאן!!!! - גיליתי שאני אוהבת את העבודה שלי, למרות הכל. - ביליתי זמן איכות עם כל חמשת הנכדים המקסימים, שנקשרו אלי השנה יותר מאשר אי פעם בעבר. - לראשונה מזה 9 שנים ישבתי פנים אל פנים על הגרוש שלי והצלחתי להגיד ולשמוע דברים חשובים. - פגשתי ידיד מהעבר הרחוק, חוויה מיוחדת. - היה לי המזל להכיר איש יקר, שבינתיים הפכנו לידידים אמיתיים, ויש לנו הרבה תוכניות לעתיד... תודה לך אלוהים על כל אלה, אבל למה הייתי צריכה לסבול כל כך הרבה?! תן לי שנה של בריאות, לי ולכל מי שנמצא פה, ושם. עמית סליחה שהעקתי. סתם רציתי לספר לכם שבתוך כל המהומה יש התחלה חדשה...

s h o o s h a

New member
ועל כך נותר [לי] רק להגיד-

שנה חדשה של בריאות טובה, הרבה אושר ואהבה

עמיתית יקרה,,

אכן "מכות מצרים" מחווירות לעומת מה שעברת..מי יתן ובשנה הבאה עלינו לטובה..לא תדעי עוג צער, חולי, עצב,..ואני מאחלת לך מעומק ליבי..שתתחילי "שבע שנים טובות"...ואם אפשר לבקש ממנו שם למעלה...תוספת....אמן....גמר חתימה טובה[אני בטוחה שתהיה טובה]

עמיתית מאוד רגשת אותי בספור שלך. אולי כל

היסורים הקשים שעברת הם פתיחה לחיים נפלאים מכאן ואילך. מאחלת לך הרבה בריאות ושלוות נפש

אמן לתפילת אישה חזקה

נתפלל לבורא העולם שהשנה הזו הבאה עלינו לטובה תביא לך הקלה ובריאות ואהבה כל שנה וברכותיה, ויהיו הברכות בביתך לא חסרות , שהבורא יעניק לך מחסדו ויתן לך חיים טוביםבריאות ושלום אושר וואהבת אמת הוא רופא כל החולים ישלח לך את הרפואה שלו ותחלימי כהרף עין ותחזרי לבריאותך הטובה

ben 911

New member
עמיתית יקרה..כאב לי מאד החלק הראשון.

החלק השני.. כל הנחישות לנוכח הרצון העז להמשיך לחיות, כל המשפחה והחברים העוזרים מסביב.. זה מאד מרגש. אני שמח שאת מוצאת תעצומות נפש כה רבים. אני מאחל לך שבשנה הבאה תהי בריאה. דעי לך גם כשחולים אפשר לחוש בריאים. ז.א. בתוך החולי אפשר למצוא את אותה פיסת בריאות וללכת איתה הלאה. ואותה פיסה תעצים ותגדל עד לרפואה שלמה. יש אנשים שלכאורה הם בריאים..אבל למעשה הם מאד חולים.

צלליתה

New member
גמר חתימה טובה עמית,

מאחלת לך שנת בריאות ואושר שתהינה לך התחלות טובות ומוצלחות

למעלה