בקר טוב......

Sודית

New member
יש לי את הציטוט המדוייק....

יש לי את הפנקס החמוד שלה... הייתי מצטטת לך בדיוק...אבל... אני קצת מפחדת מדניאל...שלא אוהב פתגמים. בסוף גם הוא לא ייתקשר...ד נ י א ל!!!! זה אתה שהתקשרת וניתקת, בלי אף מילה??? סודית ממש לא דואגת

ממה אני פוחד עכשיו

אחרי שנחיה יחד כמה שנים טובות. כמובן באושר. יום אחד. כשימאס לך ממני. ותתחילי לשים לב שאני קבוע מוריד בגדים בכל הבית, אף פעם לא שם אותם בסל הכביסה, כל בוקר שוכח את המישחת שיניים פתוחה, כל התשלומים והקניות עלייך... ביום הזה אני יודע שאת, סודית, לא תזרקי עליי סירים. אני כבר מכיר אותך. בדיוק ביום הזה, תוציאי את הפנקס החמוד שלך ותזרקי עליי את כל הפתגמים. כולם עליי ביום אחד. נכון? אני רוצה היום להכיר את כל הפתגמים שלך. לא רוצה שתשני התנהגות בגלל מי שנמצא מולך. ועוד בעיה. קטנה. נראה לי שיש לך בעיה עם מספרי טלפון. אין לך את המספר של ה"שמוק" (אחותו אמרה שמוק) ואת מחכה לטלפון ממני ולי אין את המספר שלך. דניאל כבר בבית.

Sודית

New member
היי...את... אחותו???

אהבתי פעם את ה"שמוק" הזה...פעם.. הקול שלו החזיר אותי לשם...והיה חם. והוא תפס אותי כשמשעמם וקר (בלב) ניתוק השיחה, מתאים לו...אלאק נפגע. הוא משאיר אותי עכשיו על אש קטנה.. זה היה בינינו המשחק....אז... סודית בעמדת רווח

Michelle1

New member
אישית

יש לי כבוד מאד קטן לאלה שמשחקים משחקים. אם הנ"ל שנים לא התקשר, מאיפה החוצפה לצפות שתשבי ותחכי לו. אם עכשיו הוא משחק אותה נעלב בשביל ליצור אחר כך קרקע לרגשות אשם אצלך, איזה צורה לאיזו מערכת יחסים? את טוענת שזה משחק שביניכם, מכאן נראה לי שזה משחק חתול ועכבר. הוא משחק, את משתפת פעולה, למרות שלא נראה שאת נהנית מהמשחק הזה בכלל...

מחזיר אהבות ישנות?

לא תמיד מה שהיה אז, מתאים גם היום. לך או לו. שנית-לא אוהבת בכלל משחקים מהסוג הזה של בני אדם בבני אדם. לא ממש נשמע שאת נהנת לשבת על האש הקטנה (לא שורף בטוסיק?). בטח שאהבת פעם אחרת לא היית שואלת אם יתקשר שוב, אלא היית עוצמת עיניים, הופכת את הכרית וממשיכה לישון. לא תמיד מה שהיה נכון פעם. נכון גם היום. יש אנשים שמתגרשים אפילו בגלל זה. הוא היה פעם רגוע ,שלוו ,נינוח והיום הוא אדיש, בלתי ניתן להזזה, ואפטי. אותו איש/ה. רק התנאים השתנו.

Sודית

New member
דייייייייייי....זהווווווווו........

הוא התקשר...לא, לא דניאל הוא, ה"שמוק" של אחותו... זה בכלל היה מישהו אחר... ידיד טוב מימי הביניים. בגלל שהתקשר כל-כך מוקדם (10:30) והייתי בחלום עם ההוא משם אז חשבתי, אולי פינטזתי... שהוא הגיע אלי, עד לכאן. אז זהו...עד הטלפון הבא (דניאל, אני מחכה) ואל תגיד, אין לי ת´מספר מכיר את הרצל??? ההוא עם הזקן... סודית מצחקקת לעצמה ומודה על כל תגובה....אתם אחלה !!!

redredole

New member
נו טוב

ירד המתח........ אפשר לנשום לרווחה ואפשר ללכת ולהמשיך לחלום ולפנטז........ עד הטלפון הבא

למעלה