בקר טוב......

Sודית

New member
בקר טוב......

הטלפון צילצל, עיצבן על בקר... בוקר...לפני שעה בערך... עד שהצלחתי לחבר אותו...כי בלילה, אני תמיד מוציאה ת´קאבל. "הלו"? אני מתעוררת לתוך השפופרת. קול מדהים עונה לי "בקר טוב לך" הרגשתי את הקול בכל כולי.... בבטחון והתלהבות עניתי..."גיא"??? הספקתי רק לשמוע את הקול המדהים אומר.."לא" נשארתי לבד...ערה פחד, שפופרת ביד ואף אחד. רק עכשיו אני יודעת מי זה היה... סיפרו לי שהוא הגיע ארצה....לא ציפיתי... אין לי שום מושג איך משיגים אותו.... אז באתי להתנחם אצלכם פה... אתם חושבים שהוא שוב יתקשר??? ס´אממממאק!!! סודית, שבא לה לצעוק...אני אידיוט...ית

neuron

New member
לא ממש הבנתי אותך

...ואם זה אפשרי ולא מאוחר, תנסי *42

Sודית

New member
מה לא הבנת???

זה היה טלפון שחיכיתי לו....יובלות משום מה פלטתי לתוך השפופרת שם אחר. האידיוט ענה "לא" וניתק. ניסית כוכבית 42...לא הלך. לא הבנת למה ניתק??? זה אופייני לטיפוס. פשוט לא היה לו נאה שלא זיהיתי את קולו. אולי התרגז עוד יותר, שאמרתי שם אחר. לך תבין אותם, עוד כשאתה חצי ישן. סודית...האם הטלפון יצלצל?

neuron

New member
אוקיי...

...תשמעי, מצד אחד הוא התקשר פעם אחת כי כנראה שהיה לו מה להגיד או שפשוט הוא רצה לדבר איתך. מצד שני, אם הוא ניתק בגלל גאוותו, אז יתכן וגם הוא ימנע מלהתקשר שוב בשל גאוותו. אני מניח שזו אינה תשובה שמביאה אותך רחוק, אבל... אולי תנסי את להתקשר אליו???

אך את מסתבכת

ואי ואי ואי. "אולי התרגז עוד יותר, שאמרתי שם אחר" ואי ואי ואי למה לך אחד שיתרגז משטיות ויעשה איתך פנקסנות? ואי ואי ואי איך שסודית מסתבכת. דניאל שקפץ למשרד לנקות שולחן. מותר, חוזר הביתה. למי יש כוח לטפל ב 426 הודעות נכנסות. יאללה נשאיר את זה לאחרי המלחמה אולי עד אז תבוא איזה מנהלת וגם שם תנקה. פסי תעזרי. או אולי כבר לא נהיה. שחשב שינקה את ה

viviti

New member
426

מספר יפה........ בכמה ימים? גם אצלי זה בסדרי גודל האלו...

שבוע בערך

חשבתי שאת אוהבת שמענגים אותך.... מתי יש לך זמן לעינוגים עם כל הדואר הזה. דניאל הגיע ל 397.

viviti

New member
שני דברים שונים דרלינג

יש כאלו שעובדים בבניין ויש כאלו ש...... זה חלק מהעבודה שלי...... אבל כל הזמן יורד...... האאוטלוק לא סגור אף פעם...... כך שלא מרגישים רק כשמגיעה לעבודה... מורידה עותקים מהדואר......... יורדת מסה של מיילים הלכתי לשתות קפה. סופית

עכשין אני יודע את לא עובדת בבניין

שחור שניים סוכר - אם את מערבבת אם לא - שימי שש סוכר. דניאל ילך הביתה ב 300

viviti

New member
אמסור למלצר.......

8 ש"ח בבקשה בלי הטיפ למלצר והטיפ למאבטח

viviti

New member
ישר ישר.........

ואז עושים פרסה חונים וזהו זזתי סופית סופית סופית בסוף תברח לי השמש

Sודית

New member
ממש לא....

מסתבכת...זה נקרא להסתבך??? סתם מתעצבנת, נורא חיכיתי לשיחה הזו. על אף שהוא מאמין שאינני רוצה לדבר איתו. מקווה שיאזור את האומץ להתקשר שוב. אין לי אפשרות לברר היכן הוא. הוא חי שנים בחו"ל ושמעתי שעכשיו בארץ. סודית בשאלה....אתה רוצה להתקשר במקומו??? תעשה כזה כאילו...מה´כפת לך???
סתתתם...שיהיה אחלה יום

תני את המספר - רוצה רוצה.

כשאת עונה גיא - מה אני אמור לעשות - לנתק? ככה תרצי גם אותי. דניאל יגיע ל 300 היום.

אטיוד5

Active member
עברתי 500

ויש לי שאלה טכנית. אני רוצה למחוק את כל המסרים כדי להקל קצת על זמני התגובה של המערכת. (אצלכם המצב גם על הפנים? והאם זה קשור בגודל התיבות?). אבל לא אמחק לפני שאשמור לדיסק את כל הפנינים והפנינות והשרות. איך אני שומר את כל המסרים לדיסק שלי בלי להכנס אליהן אחת-אחת?

Sודית

New member
חייבת לאמר...

קצת בילבלת אותי... עם השם (שלך) ואח"כ האדיוט.. רק שלא אעשה עכשיו טעויות. חייתי בינתיים, בלי לחכות... נשבעת שאין בי מופתות. זה גבר שבכלל לא אידיוט אבל, מילא, זה סיפור ארוך. סודית נרגעה כי דניאל הבטיח להתקשר

קחי ../images/Emo24.gifכי ../images/Emo33.gifכנראה שלא יהיה

כי אם השמוק (סליחה) חושב שאת מחכה רק לו. אז זו הבעיה שלו. ולא הפסדת כלום. ואם הוא יתקשר- אז כנראה שהוא לא שמוק ואז גם לא תפסידי כלום. את רואה? בכל אופציה-הרווח הוא שלך!

ב"בית המרקחת הפרטי שלי/אסתר קל"

כתוב משהו דומה לזה... (סליחה שאני לא מצטטת במדוייק) שאם הוא לא מתקשר ולא רוצה יותר וכו´ ואת חושבת שאת מפסידה אותו... אז תחשבי שאולי זה הוא שמפסיד אותך? מממממ... ההפסד כולו שלו! לא? דינה הולכת לפשפש בספרונים מתקופת התיכון

אם הוא רוצה לדבר-הוא יתקשר!

פרח בפרץ של אופטימיות......!! אז מה אם התבלבלת בשמו-לא נראה לי שזאת הסיבה לניתוק השיחה! אני עד היום לא מזהה את קולו של בעלי לשעבר(כן, כן את יכולה להאמין לי....)אז הוא כעס עליי??? לא! היה מתבדח ותמיד אומר:"חסר לך שזה מישהו אחר....." ואולי היה שיבוש בקו? ואולי אמא/חברה/דודה קראה לו מהמטבח? ואולי התנתקה השיחה-והיה חייב לרוץ........
הוא יתקשר ואם לא? איך אמרה דינה´לה:"ההפסד כולו שלו...."

למעלה