בקר טוב

פזי ברוך שובך אלינו. מורידה בפניך

את הכובע על ההודעה שלך בקשר לבועז.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifפזי, רואה שחזרת לעצמך,

כבר לא מורידה בפניך את הכובע, כי הוא כבר מורד ממקודם...

boaz31

New member
../images/Emo42.gifהצעה לסדר היום-שונה ומשונה

מי זוכר היום ::: כדאי להציץ באחר הזה ולהיזכר בחלק היפה של בית הספר של פעם !!!!

אנימו

New member
לבועז -ביאליק על סדר היום../images/Emo45.gif

לרגע חשבתי שאתה מפנה לאתר על בי"ס ביאליק בתל-אביב שזכור לי מימי ילדותי בתל אביב הדרומית. נוסטלגיה-נוסטלגיה. לא למדתי שם אבל התגוררתי בקרבתו. היום משמש את ילדי העובדים הזרים ובעבר היה מבתיה"ס הטובים והידועים בעיר. אשר לאתר אליו הפנת - מעניין לחובבי הספרות העברית.

boaz31

New member
לאנימו יש שם שיר אהבה בשם-../images/Emo151.gif

"עינים" שהיום אין כותבים כמותו אני מניח שרבות הנערות והנשים היו דוקא נהנות ממנו!!

אנימו

New member
ביאליק-שיר אהבה

התכוונת ל"עיניה" ? כן, שיר נפלא. בוודאי כתב זאת לאירה (זה היה שמה כמדומני) אהובתו...

ערב אוב לך אנימו

יפה שיש אנשים שעדיין זוכרים את בית ספר ביאליק לטובה, אני גרתי ברח' לוינסקי,4 בתים אחרי בית הספר, ולמדתי ממול, בבית ספר מזרחי לבנות, הכרת גם את בית הספר הזה??? נכון, נוסטלגיה, הבת הגדולה שלי למדה שם, גם הבנים של הגיסות שלי, היו זמנים, איפה את גרת? האם בקרבת מקום? אשמח לשמוע ממך, בידידות כלנית|

אנימו

New member
לילה טוב לאה../images/Emo29.gif

זו היתה סביבת ילדותי. התגוררתי ברחוב יסוד המעלה ושם גם למדתי. מכיוון שבאותה תקופה כזכור לך נהגנו עדיין ללכת ברגל ולא לנסוע במכונית צעדנו לרחוב לוינסקי ובדרך עברנו את ביה"ס . זכורה לי היטב החצר הגדולה. לא למדתי שם כי הורי העדיפו את ביה"ס הקרוב אבל שימעו של בי"ס ביאליק יצא למרחוק. את ביה"ס לבנות איני זוכרת ממש. יש לי מקום בלב לסביבה, לריחות, להווי ואפילו לתחנה המרכזית הישנה. אגב אני מכירה זוג נשוי היום, שלמדו שניהם בבי"ס ביאליק ואולי בני מחזור שלך או קרוב מאוד לשלך והזכרונות שלהם מהסביבה ומביה"ס מענינים ממש. הם גם ערכו לאחרונה ביקור שורשים והנציחו את הביקור בסרטון.

אנימו צהריים טובים

היו לי הרבה חברות שגרו ביסוד המעלה, שהוריהם רצו שילמדו בבית ספר דתי, את זוכרת שבפינת לוינסקי היה שם קופת חולים של ההסתדרות, אולי הוא עוד קיים, אני נמצאת הרבה בתל-אביב, ומטיילת בסימטאות ילדותי, הם לא הכי מוצלחים בימים ההם, אבל השארתי שם הרבה, היו שם פרדסים, היינו הולכים לקטוף חמציצים, זכור לך? היום יש שם ביטון ופלדה, רק בית ספר ביאליק נשאר , למזכרת. בידידות
לזכר הימים שעברו. נ. ב. אני מקווה שתבואי למפגש ואוכל להכיר אותך

דרדרית- דרדקית מואהההה../images/Emo25.gif

יפה הערת והארת..... לא מבינה איך חמק ממני שירשור הבוקר טוב, אז בוקר טוב לכל החברים -
בימבו - מקבלת את דברייך בנושא הפוליטיקה.

izuizu

New member
בקר טוב חונה - כתבת באותו זמן איתי

לכן לא ראיתי אותך . אז שוב בקר טוב

pazi66

New member
בוקר טוב חברים.מאד התגעגעתי../images/Emo24.gif

חזרתי מבית העלמין , בליבי עדיין סערת רגשות ועיני דומעות. רציתי מאד להודות לכל החברים שניחמו אותי בשעתי הקשה, לכל אלה שהיו בלויה, שביקרו אותי בשבעה, ובכלל שחשבו עלי והשתתפו בצערי. שוב נוכחתי לדעת כמה אתם יקרים לי וכמה טוב שיש לי אותכם. מאד קשה להפרד מאבא אך התנחמתי בזה שהלך לעולמו בשיבה טובה וללא כל סבל....כמו צדיק. צריך לחזור לחיים הרגילים עם כל הכאב שבדבר ....כיוון שאלה החיים והם נמשדכים כמנהגו של עולם. תמיד אזכור את הורי היקרים וזכרם ברוך יהיה. אני רוצה להקדיש שני שירים לזכר אבי ז"ל....שמות השירים זהה אבא שלי שם השיר: אבא שלי מבצע: זהבה בן לחן: רמי ברזל מילים: יואב גינאי בעיר האורות חושך בנפש והשמש נשבעת עיניים קרות בוהות בגשם אך לא רואות הן דבר מביטה בנהר תפילה מתחננת הביאו גליו מרחוק דמעות כנהר יסעו עם הזרם בין המר למתוק או אבא שלי אה אבא שלי זכור את הטוב אושר של בית ונרות של שבת אמא יפה ריח של קיץ וצחוקה של הבת או אבא שלי אה אבא שלי אה אבא שלי או אבא שלי שם השיר: אבא שלי מבצע: גילי ארגוב הן רק אתמול רקמנו יחד חלומות הן רק אתמול אחזת בי בידיים אוהבות דע בני, לחשת בעצבות וחום אך מה עצוב היה לראות את עינייך עצומות והיום הוא לא איתי הוא עזב את עולמי הוא נותר בזכרוני ואני נשארתי כאן אובד בעולמי מחפש את חום אבי אמא נותרה לה חנוקה מדמעות ואני אהיה לה עד יומי האחרון הלילה קר ואין כוכב במרום אני קורא לך אתה נגלה לי בעולם מלא דמעות אבא שלי איך עזבת אותי פתאום כשיר דעכת, חיי הפכו ריקים פתאום והיום הוא לא איתי הוא עזב את עולמי הוא נותר בזכרוני ואני נשארתי כאן אובד בעולמי מחפש את חום אבי אמא נותרה לה חנוקה מדמעות ואני אהיה לה עד יומי האחרון אבא שלי, איך עזבת אותי פתאום

izuizu

New member
בקר טוב פזי ושלא תדע יותר צער

תיכננתי לבוא לבקר איתך יחד עם לאה שלום אך לא הסתדר. שלחתי לך דש עם קסם אני מקווה שהיא מסרה לך . האזנתי לשיר אבא שלי מבוצע על ידי גילי ארגוב שלא תדע צער

pazi66

New member
תודה לכם חונה ואיזו../images/Emo24.gif

כן איזו קיבלתי את השתתפותך בצער גם דרך חברים, גם בקומונה שלי וגם בפורום....לא רק אתה כולם חשבו עלי וזה מאד חימם את ליבי ועזר לי מאד, ושוב אני מודה לכולכם.

pazi66

New member
התעדכנתי וקראתי את כל החומר

פה בקומונה של השבוע האחרון. לאה שלום ואיזו העלו פה נושא חשוב ופרובלמטי שמעסיק את הפורום עוד מהרגע הראשון שהצטרפתי אליו. התכנים והחומר שהפורום צריך לספק לחברים התברכנו בפורום מאד תוסס, אינטליגנטי וכשרוני מעל הממוצע. רובינו אוהבים את החיים ונהנים לשמוח, להסתכל תמיד על חצי הכוס המלאה ולהנאות מדברים יפים ומשמחים. נכון הברכות והאיחולים חשובים ותורמים לאיכות חיינו אך כאשר זה הדבר היחידי שמקבלים בפורום אנחנו לדעתי מפספסים את העיקר. האינטרנט פתח בפנינו צוהר לעולם כולו,לגלריות ציורים ותמונות נפלאות, למצגות משגעות בצליל ותמונה, לאתרים מענינים של נושאים מגוונים, לאפשרות של השמעת מוזיקה בכל השפות והסגנונות, קליפים מצחיקים וגם מרגשים.... אז מדוע בשם אלוהים אנחנו צריכים להגביל עצמנו מכל הטוב הזה. מה, אנחנו מזוכיסטים ? נכון, גם חשוב ורצוי שכל אחד יביא דברים מקוריים מעצמו, חלומותיו, רגשות, משפחתו, חויות שהוא רוצה לשתף אותנו בהן,יצירות שלו, סיפורים שירים, גם זה רצוי ומבורך.....יש פה מקום להכל. למה לנו לרעות בשדות זרים, למה לנו לעזוב את ביתינו החם ולנדוד למקומות אחרים לסיפוק צרכינו. לדעתי בואו נעשה חושבים שוב ונאמץ בית שמח, מלא הפתעות, תמונות, מצגות, מוזיקה, בדיחות, סיפורים, הכל מכל במידה הנכונה ובשירשורים נכונים, מין סופר מרקט עם הרבה מדפים שכל אחד יוכל להכניס לעגלת הקניות שלו את מה שהוא אוהב.

למעלה