בקר טוב

yuli139

New member
|עזצהריים טובים לדרדרית ולשאר חברי

הפורום.קראתי את הדברים שנכתבו בעיון רב.אומנם אינני מבינה את כל הטיעונים כי כפי שידוע אני חדשה בפורום אבל ברור לי שיש דברים שנעשים בתום לב או מאי ידיעה איך דברים אמורים להתנהל.אני למשל לא הייתי מתנגדת אם היו עונים לי ומסבירים לי אם שגיתי ואיך עלי לנהוג.

offe

New member
שיר אשיר בשירשורים ../images/Emo6.gif

צהריים טובים לכל המחזיקים בעכבר. הייתה לי אתמול שיחה טלפונית עם יעל והייתי רוצה להעביר את מחשבתי בקשר למה שקורה פה בפורום ומה שיקרה. עד היום כולם היו נכנסים בכל נושא וכל מה שעלה על ליבם באותו רגע ולעתים נפתחו שרשורים בלי הכרה - בלי להתייחס לרצף של שעות היום. מה שיכול להיות מקובל על כולם הוא וזה יהיה ניסיון: למשל פאזי פתח שרשור מוסיקה - אנא אל תיכנסו אחריו עם נושא שונה ממוסיקה (אגב פאזי - ברוך אתה בחוזרך אלינו) יתכן וייפתח שרשור בנושא אוכל - אנא רק מתכונים. ברכות בוקר טוב לילה טוב באותו שרשור. ברכות יום הולדת, בת-מצוה, יום נישואין - יום הולדת של החותנת - באותו שרשור כתיבה מפרי עט של החברים - שרשור נפרד. הבאת חומרים מהאינטרנט - שרשור נפרד. "קללות"
- אך ורק במסרים. אם אכן נקפיד - אבל נקפיד - לא להיכנס בלי התחשבות לתוך שרשורים אלה - זה יכול להיות מעולה. ברגע שתהיה חוסר התחשבות ובשרשור המוסיקה יוכנס מתכון של אוכל - מיצים - וכו' - הלך עלינו אם בשרשור בדיחות - יוכנס בוקר טוב - הלך עלינו. זה לא קל - אולם מי אמר שהחיים הם פיקניק. וכמו שמישהו פה אמר - אינני זוכרת בדיוק מי - ישנם הרבה נושאים שמדובר בהם בין אדם לחברו - אנא - למה עשו מסרים - הרי למעשה לזה יועד. אם אני רוצה לברך אישית חברה או חבר - שולחת לה מסר. רוצה להיפגש איתה - שולחת לה מסר. רוצה לומר לה דברי ידידות - שולחת לה מסר. כל זה אם זה דברים אישיים ואין צורך שכל הפורום יחזה בזה. היד על העכבר לעתים מתעייפת
נושא נוסף - הגבלות הכמות שמוכנסת - זה לא מתפקידי אולם ישנן כאלה בהוראת תפוז. בכל אופן המשך יום נעים מאושרת להיות בפורום זה כי זה באמת עושה לי טוב על הנשמה.
מכל ה-
offe

אופי למה לא השתרשת לסיפור של

של אשתורי? הרי בהודעתך פה זה בדיוק מה שאמרת! יוצא שהודעתך יצאה לגמרי מהקונטקסט, והסיפור הנפלא של אשתורי לא קיבל את התגובות שללא ספק מגיעות לסיפור המקורי שלו.

offe

New member
חונצ'יק - כמה שאני ותיקה כבר

גם אני נופלת לעתים בנושא של השרשורים - מנסה לענות קרוב לנושא - ולא תמיד מצליח לי - אולם אם יהיו קוביות של נושאים - יתכן וזה יעבוד. offe

offe

New member
לאה - במילה קוביות ../images/Emo132.gif

מי שמכיר את הקומונה של קסם - יודע במה מדובר הכוונה שלכל נושא יש קוביה משלה - סתם הלוויתי את המילה. לילה טוב או בוקר טוב בידידות offe

izuizu

New member
offe -צהריים טובים ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

סומך עם שתי הידיים על מה שכתבת . הלוואי שיתגשם . זה בערך לא בדיוק כפי שמתנהל בפורום של קסם . אני שמח על ההצעה ועל מקבלי ההצעה . יום טוב לכם כולם

pazi66

New member
offe היתי מסכם את מה שאמרת

בכמה מילים....אי אפשר לקבוע כללי ברזל כמו פקודות קבע בצבא או כמו חוק השיפוט הצבאי או חוקי הבטוח הלאומי. כל אחד חייב להפעיל הגיון, שכל ישר..... לחשוב טוב לפני שמעלים קישור, להתאים אותו למקום הנכון...מעט תשומת לב ,לבדוק את השטח לפני שכותבים. עכשיו אם טועים, לצורך זאת יש סדרנית שירשורים, לה יש את הכלים להזיז הודעה לשירשור המתאים, לא לעשות חיים קלים ולמחוק את הקישור, אלא להזיז אותו למקומו הנכון, נכון יש מעט יותר עבודה טכנית לסדרנית והיא צריכה להמצא יותר בפורום או אם היא עסוקה לקחת עוזר כך שתמיד אחראי ימצא בשטח. לגבי הכמות, זאת צריכה להיות החלטת הפורום עצמו ולא הנהלת התפוז. אף אחד לא ינהל את חיינו , רק אנחנו. השירשור של הבידור לא חייב להתחלר לתת שירשורים, תמונות, שירים, מצגות, אתרים, בדיחות, זה יכול להיות שירשור אחד שמכיל רק בידור, שירשור אחד כללי, ושירשורים נוספים כל אחד לגופו של העינין או הנושא/בעיה. לגבי המסרים האישים, גם זאת לא צריכה להיות הכתבה, כל אחד לפי רצונו ואופיו. אם אני רוצה לברך מישהו אינני רואה מדוע אני צריך להסתיר זאת משאר החברים, להפך אני רוצה שכולם יראו כמה אני בחור טוב. מה אסור ? אם אני כועס על משהו או מישהו למה שזה לא יהיה בגלוי.....שונא אני את הדילים בחדרי חדרים. כך שאתם רואים אין חוקי ברזל, אין הכתבות, הכל על פי ההיגיון הבריא והשכל הישר ינהג.

אנימו

New member
פזי אופי והמשתתפים בדיון השרשור

סליחה שאני מתבדחת אבל מרוב שירשורים השתשרויות ושרשראות איבדתי כיוון... ועכשיו ברצינות. ראשית יש להקפיד לדעתי על אורך הכתוב. הקריאה על גבי המסך די מייגעת ואם הכיתוב מתארך מתחילים לדלג. (מדברת על עצמי)נראה לי שרעיון החלוקה לנושאים הוא נאה דורש אבל לא תמיד יוכל נאה להתקיים. אבל אפשר לנסות ולבדוק. בהצלחה לכולנו.

offe

New member
הבעות דעה ../images/Emo132.gif

למה אנחנו לא יכולים להגיע בפורום שבמידה ומישהו מביע את דעתו השני לא מתנגד לה - לא מציין נגד מי הוא מביע דעתו, אלא רק מביע דעתו שלו בלבד. וכל אחד מכבד את דעתו של השני. אבל אתם יודעים מה - הועלה רעיון של שרשור נושאים למה כבר עליהום של התנגדות - אפשר לנסות ואולי לראות כי טוב. נכון - בתחילה שנכנסתי לפורום לא הבנתי - וגם אני הייתי מתנגדת לדברים שלא נוחים לי - ואפילו ציינתי שמות - אבל משתדלת מאוד לרדת מזה. אתם יודעים מה - אני כבר לא מביעה יותר דעה בנושא הנדון - ואל תאמרו ברוך שפטרנו - כי פשוט חבל לי על האנרגיה שאני מנסה לבזבז כדי להציע שכולנו נהנה. בכל אופן שישרור השלום במעוננו. המשך ערב טוב offe ראש קטן - זו הסיסמה מעתה.

אנימו

New member
לילה טוב אופי../images/Emo29.gif

לילה בלי שינה...חזרתי מחתונה משפחתית ולא יכולה להרדם. זה עתה הבחנתי שהתיחסתי לנושא הפורום לפני כשעה בביטויים דומים לשלך... נראה כמו תיאום עמדות אבל באמת שלא העתקתי...

bimbo.

New member
יולי יקרה, חששתי כבר שהתייאשת

מאיתנו
את צודקת. דברים רבים נעשים בתום לב ומלים רבות נאמרות ללא כוונה רעה. אבל אצל אנשים קיימות רגישויות ברמות שונות, ולעיתים נדמה להם שהדברים נאמרים נגדם, ולא היא... אני מקווה לראותך לעיתים יותר קרובות

דרדרית, יו כמה ביקורת!!!!!!!!!!!!!!

הכל בבת אחת, מה יהיה מחר?!!! אני לא כל כך הבנתי מה את מציעה?!, או איך אפשר אחרת, יש לך פתרון?! יש שהציעו כמה פתרונות, שהדברים יהיו מחולקים לפי נושאים, הזמן יעשה את שלו, בנתיים נהנה מכל הדברים היפים שהביאו היום לפורום. וניתן לדברים לזרום בהנאה, תהני מכל מה שיש, תמיד צריך לראות את חצי הכוס המלאה, כך יותר קל. בידידות

למעלה