בקר טוב

י מ י ת 2

New member
בקר טוב

יחד עם המחשב שהבריא באה גם הצעת עבודה. הזמנה למפגש סיפורים. המזמינה אשה בגיל 40+ אשה עובדת חד הורית ששמעה אותי פעם ויש לה ציפיות. העילה להזמנה חבר שלה, גם הוא חד הורי, יוצא לגימלאות מצה"ל בגיל 45. היא עורכת לו מסיבה לכמה בני משפחה וחברים. ניסיתי, כרגיל, לדלות פרטים אודות המשתתפים . וזו התוצאה: המשתתפים אנשים עובדים בגילאים דומים. בעיקר זוגות. היא הדגישה שאין שם אינטלקטואלים. בעיקר מזרחיים. בעל השמחה עצמו עבד בצה"ל בעניני רכב, משהו כמו סידור עבודה של רכבים נכנסים ויוצאים מהמוסך. אדם שאוהב להיות עם עצמו. אדם אדיש, שלא כל כך מענין אותו מה מסביב, ולא אוהב לבלות בחוץ. על רקע זה גם נפרד מאשתו ושני ילדיו. לשאלתי, אז מה מבטיח לה שהוא אוהב דוקא סיפורים, אמרה שהיא אוהבת וחבריה אוהבים. הציעה שאספר סיפורים סקסיים אפשר גם גסויות. הבהרתי לה שאני לא מספרת בדיחות ולא מספרת סיפורים מתחת לחגורה. יש לי כמה רעיונות על איזה נושא לבנות את הערב אבל עלה על דעתי לשאול גם אתכם. מה אתם הייתם מספרים בפני קבוצה כזו? להתראות.

אני הייתי מסרב בנימוס

ומסביר לגברת שזה לא מתאים אלא אם כן את רואה עצמך כרקדנית בטן וחשפנית ומספרת גסויות אבל אז זה לא בדיוק ערב של מספרת סיפורים אם באנשי רכב מדובר אז אפשר להקרין להם את המערכון של הגשש על המוסך-הפיאט של קלארשו. מותר לסרב לעבודה אם היא לא מתאימה

../images/Emo4.gifאני תומכת בדבריו של אילן

סרוב בנימוס עדיף מאשר מפגש לא נעים. יש הרבה אנשים שמתקשרים, לחפש בידור אצל מספרי סיפורים בלי לדעת מה זה באמת.ביניהם יש סקרנים, שלאחר שאתה מסביר מה זה אומר להזמין לבית מספרי סיפורים, הם נעשים סקרנים יותר ואז אפשר לעשות ערב סיפורים בנושא מספרי סיפורים,היו לי שתי חוויות כאלה והיה נהדר. אבל מרגע שמבקשים ממני לספר גסויות, אני אומרת להם בנימוס שלא אני הכתובת. לא בכל מחיר.

י מ י ת 2

New member
אולי לא הבהרתי עצמי מספיק טוב

אני כן מתכוונת להפגש אתם, לא צריך לשים דגש על הגסויות כי היא הסכימה עם הגבולות שהצבתי, היא גם זכרה חלק מהסיפורים ששמעה במפגש הקודם, כך שהיא כבר יודעת למה לצפות ממני, אני באה אליהם בגישה חיובית . כי לדעתי כל קהל יש לו הזכות להפגש עם מספר סיפורים יש לי כאמור כמה רעיונות אבל חשבתי שיהיה מענין לקבל רעיונות נוספים. בכל אופן תודה על התיחסות ותודה על המתכון לקקאו עושה רושם נהדר, עד היום חלק מזכרונות ילדותי הוא טעם של קקאו שהייתי שותה בילדותי בבית של קרובי משפחה.

סיפורים עם עוקץ

לא הייתי מוותר בכל מחיר ולא הייתי מופיע בכל מחיר אם היא קבלה את התנאים שהצבת אז הייתי מספר את הדברים בסגנון הבא: סיפורים שיש בהם עוקץ למשל - פרוות שועל אדמדמה או המצקת והחותנת המלך ארתור ומה נשים באמת רוצות באף אחד מהם אין גסויות אך כולם עוסקים ביחסים שבינו לבינה עם קצת קריצה וקצת עוקץ נראה לך? יורם

י מ י ת 2

New member
היי יורם, איפה אני מוצאת את

שני הסיפורים הראשונים. לא שמעתי עליהם. האם הם במאמרים? תודה מראש.

אם שהם לא פולנים אז אפשר לספר ערב שלם

על חי המין של הפולנים, זה לא יהיה גס
מספרים על חיל וחילת שעבדו בסדנת רכב, והתחשק להם לעשות בזמן הפסקת שק"ם. אז הלכו אל מתחת לאוטובוס שעמד שם לתיקון, והבחור הפנה את גבו לאלוהים, וניסה להגיע לאדמה שעליה שכבה הבחורה. (מה הנוצרים קוראים התנוחה המסיונרית, הדתיים אומרים התנועע כלולב ולא אל מול ספר התפילה, והחילוניים כל אחד ואמירתו שלו שומר בליבו כשנזכר איפה ואילך היה רוצה להצטרף לסיפור.) לפתע שומע החיל את אחראי הסדנה שואל אותו למעשיו, ועונה שהוא מתקן את האוטובוס. אחראי הסדנא עונה לו ,"מעולם לא ראיתי שני חיילים מתקנים אוטובוס אחד, מעולם לא ראיתי שמתקנים אוטובוס כשהתחת והראש מסתכל למטה, וגם האוטובוס נסע כבר ממזמן. את יכולה למצוא עוד ועוד כאילה בכל אתרי סיפור ובדיחה, פשוט "תגוגלי" ואז תוכלי בכיף לגלגגל אותם בצחוק . סיפורים של גסויות? אני לא מכיר, אני חושב שבכל סיפור אפשר לעשות כיף אם מוצאים את הפואנטה, ומשתמשים בלשון נכונה. תיאור הקבוצה? יהיה לך כיף לספר לחברה צעירים מעולם העבודת כפיים, הם הכי נוחים לשמוע ולצחוק. בברכת בילוי של עשיית סיפוריפ של כיף לך ולקבוצה משה

בכיף, אז שתי בדיחות על אלוהים

שתיהן על אלוהים
האחת מהאינטרנט: לפני שאדם וחווה אכלו מעץ הדעת, בהיותם עירומים ומחוסרי מודעות והבנות מסויימות, פנתה חווה לאלוהים והתלוננה למה חסר לה החלק הנוסף שיש לו... ענה לה אלוהים: "אל דאגה! זה שלך! הוא רק סוחב לך את זה" השניה מעיתון הארץ של סוף שבוע זה אחד ניכנס לבית מרקחת, ניגש לרוקח ואומר לו: "תשמע, היום יש לי פגישה עם החברה שלי, אני חושב שאני אשחיל אותה, תן לי בבקשה קונדום אחד". הרוקח הולך מביא לו קונדום אחד. אז הבחור ארומר: "במחשבה שניה, יש לה גם אחות מהממת, אני חושב שאני אשחיל גם אותה, תן לי עוד אחד בבקשה". הרוקח הולך מביא לו עוד אחד. אז הבחור אומר:"במחשבה שלישית, יש לה גם אימא פצצה, אני חושב שאני אשחיל גם אותה. תן לי בבקשה עוד אחד" הרוקח הולך ומביא לו קונדום נוסף. הבחור שמח בערב הולך לבית של חברה שלו. הוא והיא וכל המשפחה שלה יושבים ליד השולחן, ומתחילים לברך על האוכל עם הידיים על הפנים. כולם מסיימים לברך ומורידים את הידיים רק הבחור נישאר עם הידיים על הפנים. אז החברה שלו אומרת לו:"לא ידעתי שאתה כ"כ דתי." אז הבחור עונה לה: "גם אני לא ידעתי שאבא שלך רוקח". שבת שלום

בכת שבת שלום למספרים ומספרות

שקהלם אחר,
יעוד האדם / ר' נחמן מברסלב "דע לך שכל רועה ורועה, יש לו ניגון מיוחד משלו... לפי העשבים ולפי המקום ששם הוא רועה. לכל בהמה יש עשב מיוחד שהיא צריכה לאוכלו. לכל עשב ועשב יש לו שירה משלו. ומשירת העשבים נעשה הניגון של הרועה וע"י שהרועה יודע את הניגון, הוא נותן כוח בעשבים, ואזי יש לבהמות כוח לאכול..." רועה יקר, שתזכה לנגן את הניגון המיוחד שלך, לפי העשבים ולפי המקום ששם אתה רועה.

למעלה