בקר טוב

אני מבין שנמצק שלח לך את הסיפור

חבל לי שאף פעם לא שמעתי אותו מספר אותו לקהל. שבת שלום משה

דווקא לא

הסיפור לקוח מספרו של ששון בר צבי "משל סיפור ואגדה באוהלי קידר" בהוצאת אריאל (אלי שילר)

את זה מצאתי בפורום

לא זוכר מי הכניס אותו - אך הוא היה בפורום יתכן שנמצ'ק ויתכן שלא

נמצק עיבד את הסיפור -חתימתו נמצאת על המסמך.

על כל מחשב יש חתימה דיגיטלית,, כל מסמך היוצא ממחשב נושא בנוסף גם את שם בעל תכנת ה"אופיס" אשר במחשב. פתח את המסמך לחץ על file והיכנס propertuis. תמצא שם שהעיבוד נעשה כבר בשנת 2000 ,ע"י יעקב בהט. (העיבוד שלו, המקור לא, הוא השתמש ומשתמש בסיפור בהופעותיו). אז עכשיו אתה יודע. וודאי לי שתציין בעתיד את שמו בכל פעם שתספר את הסיפור, או תמליץ עליו למספרים אחרים. בברכה משה .

אין שום בעייה

אני כבר יודע שהאומר דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם אז אשתדל לעשות זאת להביא גאולה לעולם. ולהגיד בכל פעם שאספר סיפור זה שהעיבוד הוא של יעקב בהט.

שמעתי גם שמעתי...

יענקלה מספר מרתק, מספר קלאסי של הסיפור העממי. לשונו חדה, רהוטה ,וברורה. קראתי את הסיפור, ואינני זוכרת מי הכותב?! מפי יענקלה שמעתיו לראשונה ,אחרי שסיפר במועדון הירושלמי. ומאז שמעתיו יותר מפעם אחת. אופף חיוכו האופיני רק לו .שמעתי גם את יורם. כ"א ייחודי, מלימור למדנו ,,,מספר ,מספר כפי שהוא מספר. כך יאה לו לסיפור שישרוד. שרה.

וגם זה נחמד

כפי שאת רואה אפשר לבנות ערב שלם של סיפורי זוגיות אהבה בגידה וכל מה שבינהם בלי לדבר גסיות כלל אז הנה עוד אחד חביב ונחמד שבת שלום יורם

וזה של אלי, ../images/Emo13.gif , תגיד לי יקירי

מתי אתה עושה ערב שלכם במועדון המספרים באשקלון הרבה קהל יבוא ושמח בטח יהיה בברכה משה

מוצאי שבת

8 בדצמבר 2007 בשעה: 20:00 חנוכה אז סיפורי חנוכה - ועוד. אתם כמובן מוזמנים שבת שלום

הכרתי את הסיפור

מלפני הרבה זמן אך הכרתי אותו רק עד הקטע שבו החרדי נותן לה תפוח לא הכרתי את ההמשך את ההמשך קבלתי בדוא"ל מאלי שרון - כפי שציינת. הוא מצא חן בעיני יותר לאחר ההוספה שאלי הוסיף

כן, אז זה אומר שאלי עשה סיפור חדש

וזה אומר שאם אתה רוצה להניח סיפור של אלי על נייר מכתבים שלך ראוי שתוסיף לצד שם הסיפור את שם המחבר (כפי שעשית לסיפור של בירשטיין.) ממנהל מועדון מספרים אני מבקש לשמור על זכויות יגיעת המספרים. בברכה

אל תעלב אך לא יודע מה אתה רוצה

אבל חש שהתעייפתי ממך אתה יודע כשכתבת תגובתך לראשונה חשבתי לא לענות כדי לא להיכנס עמך לדיון ולעניין ואתה יודע לעצם העניין - אני לא חושב שאלי שכתב אותו או עשה את העיבוד האחרון - מאמין שהוא שמע זאת מהיכן שהוא - כמובן שאלי חי ועדיין ניתן לשאול אותו - אך אמור לי - נניח שאלי שמע אותו ממי שהוא - מה אז עלי לעשות? לשאול את אלי ממי הוא שמע אותו? להתקשר לאותו אדם לשאול ממי הוא שמע אותו? להתקשר לאותו אחד לשאול ממי הוא שמע אותו? וכן הלאה כולה סיפור עם........................ צריך פורפורציות בחיים.... ואם תרצה - גם לגבי סיפור זה אביא גאולה לעולם ואציג אותו כך שקבלתי אותו בדוא"ל מחברי אלי שרון... אני רק מקווה שקהל השומעים לא יתעייף.

י מ י ת 2

New member
תודה רבה על הסיפורים

מכל מלמדי השכלתי, אשתדל להגיע לאשקלון בחנוכה. בהצלחה.

למעלה