בקר טוב פורום יקר

נֵנָה

New member
חונוש'קה, באמת חשבנו על נקודה זו

ולכן אנחנו מתלבטים. אבל אנחנו כבר כל כך רוצים לצאת, נמאס לשבת בבית כל הזמן - מזל שיש לי אתכם בפורום
חוץ מזה, איפה יש קניונים גדולים סגורים ממוזגים שפתוחים בשבת? אולי נלך למוזיאון בתפן, כי לא היינו שם עדיין - אני מקווה שמזג האוויר שם יהיה קצת פחות חם ואחר כך לאיזו מסעדה טובה ונחזור לבית הנעים והממוזג
גם עין-הוד בא בחשבון כי למעשה גם שם מעולם לא ביקרתי בגלריות אלא רק בסביבה ...
לך חמודה

איזוזו ברוך החוזר ובוקר טוב לכולם..

הזמן קצר והמלאכה מרובה.... נתראה מאוחר יותר...

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר טוב, איזה יופי ואיזה כיף

לפגוש את כל משכימי הקום שלנו עם הקפה, הברכות, השירים והתמונות
מנורה יקרה, כבר אמרתי לך פעם "גם אני חתול ..." אלא שאני לא מבשלת את הדגים אלא הולכת לאכול אותם היום במסעדה האהובה עלינו "ברבוניה". אני מניחה שאם לא יחול שינוי של הרגע האחרון, אנחנו נהיה שם בשעה 13:30-14:00 בערך. מי שיש לו חשק, יכול לבוא לשם וזו תהיה הזדמנות למפגשון ספונטני נחמד על ארוחה טעימה
המסעדה נמצאת ברחוב בן-יהודה, אנחנו מחנים את המכונית בחניון "דן" בארלוזורוב (איפה שהיה פעם המוסך של דן) ממשיכים טיפה קדימה ופונים ימינה לבן-יהודה, המסעדה נמצאת כ-100 מטר מהסיבוב בצד שמאל, כל אחד מכיר ...
שבת שלום
ולהתראוווות

נֵנָה

New member
../images/Emo79.gif ואיך אפשר בלי מוסיקה נעימה ../images/Emo6.gif

ופרחים לשבת
דניאל - אלטון ג'ון

נֵנָה

New member
ועוד שיר יפה ../images/Emo79.gif

נחה עלי רוח השירה על הבקר
האהבה היא

izuizu

New member
רבותי חזרתי .בקר טוב לכולם

בקר טוב אממי בקר טוב מישו. סבלנות אספר הכל לא אתחמק .אמלא את התחייבותי הכל מה שהבטחתי .בינתיים זקוק למנוחה קצרה לאחר הליכה של 4 קמ ושחיה של שעה

sitvaniyot

New member
שלום לכולם

זהו, אני בתיאילנד. קצת מוקדם להתחיל לכתוב רשמים, רק 4 ימים עברו. אבל הכל אחלה. אין בעיה להסתובב בבנגקוק והיום כבר נסעתי לקנצאברי. מסתבר שהמסלול שלי לא מקובל ולכן אין סיורים מקומיים, אבל ב100 שקל ניתנת גם בעיה זו לפתרון, פשוט כנראה שאצטרף לשכור רכב עם נהג ליום. עדיין מחפשת עוד אופציות, אבל נכון שלא נורא? אופי תודה על הברכות, פשוט המייל אלייך בורח לי במקום להשלח. אז זהו ביי.

offe

New member
sitvaniyot ../images/Emo45.gif

אם יש גבר לעניין - יש גם גברת לעניין וזו את. כשתחזרי הביתה - מיד מפגש כדי לשמוע על כל חוויותיך במיוחד אם הן מצולמות - זה לא יהיה צילום רגיל, אלא בכל מיני מקומות שאנשים בגילנו מעטים מגיעים לשם. שוב בשלום. בידידות offe

offe

New member
ולכל הפורום ../images/Emo6.gif../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif../images/Emo135.gif

כל מעדני הקיץ. במשך 4 שנים אני מנסה לתכנת את עצמי ולנסות לקבל אנרגיות טובות מאנשים וכמובן לתת - לכל אדם יש נפילות בכל מיני תחומים - אודה על האמת - המוסריות בקרבי גברה על ההבנה שכל בן-אדם בנוי אחרת - ולעתים יש צורך לקבל את האנשים ממול כמו שהם בנויים, כל זמן שזה לא ממש פוגע בנו ומסכן אותנו. איך אומרים "נו, אז מה קרה?". נשבעתי לעצמי ומקווה שאעמוד בדיבורי שזו הפעם האחרונה שאני אומרת משהו בקשר לגבי תגובות שלי למראה עיניי על המסך ממול. מעריכה מאוד את כל מה שאתם מביאים ובמיוחד את פאזי שעושה ימים ולילות בחיפוש חומרים אשר יענגו אותנו. אין בעייה להביא חומרים שלא מפרי עטו של בן-אדם, רק אם הוא מקבל מחמאות, פשוט שיתקן את מוחאי הכפיים ויעמידם על טעותם - ובאם זה לא ייעשה - גם זה מקובל עלי בעתיד. פאזי - לך -
ושולם שולם לעולם. ועכשיו לחלק המעניין: אתמול בהיותי בקבוצת החברים שלי - מישהי הביאה משהו מאוד מעניין ושימושי לחיי יום יום, הסכיתו ושמעו: הקריאה שיר מאוד יפה בקשר להקשבה בין אדם לרעהו. בגמר השיר ביקשה לחוות דעה לגבי השיר, אולם לא בצורה השגורה, אלא בדרך מאוד יוצאת דופן, והיא: שמה במרכז החדר כסא ועליו שני פעמוני גונג קטנים המשמיעים צליל מאוד נעים. כל אדם אשר רוצה לדבר - ניגש לכיסא - לוקח את הפעמונים - מקיש עליהם - חוזר למקומו - מניח את הפעמונים על ברכיו - ומתחיל לדבר - אף אחד מסביב אינו מוציא הגה - רק מקשיב. יכול לדבר כמה שירצה באין מפריע. כשגומר - ניגש לכסא - מניח את הפעמונים ומאפשר לבא אחריו לחזור על אותו תהליך. מה אומר לכם? כל מה שנשמע בחדר היה רק סיפורו של אותו אדם שהגונג נח על ברכיו. זה היה ערב מקסים ומאוד מהנה - ונתן מקום מחשבה לכולנו שצריכים לדעת להקשיב לשני ולא לחשוב מה אני רוצה לומר ולהיות חסרי סבלנות. גם אם מפחדים לשכוח, איך אומרים: אם שוכחים סימן שזה לא חשוב. אתן עוד הודעה ואבקש מכם משהו לפני שאני נכנסת לשוטט באינטרנט לחפש. שבת שלום
ומבורכת. offe

offe

New member
בקשת הצעות לתרגילי משחק בקבוצה

כל מי שמכיר משחקי תרגילים כלשהו בנושא הדומה למה שסיפרתי בהודעה הקודמת - או מכיר אתרים באינטרנט בנושאים אלו - אנא יידעו אותי ותבואו על שכרכם ב-
ו-
וירטואלית. offe

אהלנים אופי...אצלנו היו משחקים....

במשחק שרשרת....מכניסים לתוך שקית פתקים עליהם רושמים המשתתפים ציוויים או מילים בודדות והמשתתפים שולים מתוך השקית פתק אקראי ופועלים על פי הכתוב...... נגיד שכתוב על הפתק פיל- אז אפשר לספר סיפור, בדיחה, לשיר שיר או לעשות בפנטומימה פיל..או נגיד שרשום על הפתק: ספר על המקרה הכי מביך או שמח או ההפתעה הכי גדולה בחייך והמשתתך מספר....ותאמיני לי שזה זורם ושמח. שבת שלום לכולם

pazi66

New member
הודעה חשובה לכל חברי הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|!

רק אם הוא מקבל מחמאות, פשוט שיתקן את מוחאי הכפיים ויעמידם על טעותם בהתאם לבקשה מוזרהזו, אני מבקש מכל חברי הפורום , מרגע זה, לא למחות לי יותר כף, לא להגיד לי אף מילה, לא להתלהב ולא לצעוק בכל רם "ברבו פזי"..."כל הכבוד פזי"..."יופי פזי" "אהבתי את זה פזי" .."תודה פזי" וכל מיני משפטים דומים, על דברים שאני אביא בפורום , כגון : "שירים מכל הסוגים"..כמובן אלה עם אני כתבתי והלחנתי אותם בעצמי, תמונות וכל חומר אחר שלא אני יצרתי או צילמתי בעצמי אתם מתבקשים לא להתיחס לזה ולהגיב בשתיקה רועמת דברי שירה וסיפורים תשכחו מהם ברגע שאתם קוראים את זה הבקשה הזו באה ממני שבגלל ריבוי החומר שאני מביא יהיה לי מאד קשה לתקן כל הזמן את מוחי הכפיים ואז אני אכעיס מספר חברי פורום וליבי לא נותן לי לעשות זאת (פשוט אני בחור טוב). אנא תשכחו בכלל את מה שאתם מקבלים ממני, תתיחסו לזה כאילו זה חומר מסווג ואסור להגיב עליו תודה על ההבנה וסליחה שאני קיים

נֵנָה

New member
פזייי מה זאת אומרת סליחה שאני קיים?

אנחנו חושבים שבשבילנו זה מזל גדול שאתה קיים. אנחנו חיים במדינה דמוקרטית ואני אריע ואודה ואמחא כפיים, מתי, כמה ולמי שארצה
תמשיך להיות כמו שהיית ולהביא לנו שירים, אתרים, שעשועים ובדיחות ואנחנו נמשיך לחייך ולהנות
הנה, תראה, אפילו עכשיו

חייםלוי

Member
מנהל
אני מרגיש שהריב יוצא מכלל שליטה

אני מציע ששני הצדדים יעבירו את התלונות למסרים אישיים

פזי, נשמה - לא לקחת ל-../images/Emo23.gif

לקח לי הרבה שנים ללמוד לא להתנגד לכל מיני בקשות ובשורה התחתונה לעשות מה שבראש שלי...(

bimbo.

New member
פאזי פאזי פאזי, אנא אל תעלם לנו../images/Emo23.gif

ראית, ביקשתי 3 פעמים. אני אוהבת מאוד את מה שאתה מביא, רק מהמוסיקה אני לא יכולה להנות, כי יש לי בעיה בלתי פתורה עם הרמקולים. ואני יודעת שכולם רוצים שתמשיך להביא לנו חומר, לא חשוב בכלל מי כתב. קבל

למעלה