בקר טוב פורום יקר

izuizu

New member
בקר טוב פורום יקר

החלטתי שגם אני אהיה בין אלה שכותבים מוקדם בבקר. אני בדרך של הליכה 2 קמ אחר כך שחיה של שעה . גקוזי סאונה עוד 2 קמ הליכה והביתה לתחילת היום . להתראות

bimbo.

New member
בוקר טוב איזוזו וכולם../images/Emo141.gif

אני מכירה היטב את התחושה של ספורט בבוקר. במשך 22 שנה שחיתי יום יום, בבריכה לא מקורה. בחורף שחיתי בגשם, ברוח, ופעם גם בברד. היה מעניין ונפלא.
ומכיוון שעשיתי את זה לפני העבודה, אז שעת השחיה שלי היתה 5.30 בבוקר. אבי געזונט

bimbo.

New member
אני לא מצליחה להעלות ../images/Emo10.gif

של החתולים. יש לכם מושג מדוע??

מנורה

New member
בוקר טוב וסוף שבוע נעים ידידי../images/Emo140.gif

איזו טוב לראות אותך ראשון על הבוקר תהנה

emmy5

New member
בוקר טוב..איזה הפתעה מהבוקר../images/Emo96.gif...

יזויזו ,בימבו ומישו הכינו היום את הקפה... ברוך הבא בין המברכים ל"בוקר טוב" עכשיו אני מחכה לספור המלא של הטיול .. יזויזו ,אני ממש מקנה בך,אני בבוקר שוחה בחלום...הולכת גם בחלום ..ממש בושה ..שכחת לספר שאתה גם רוקד ...נו טוב ..אני גם חולמת שאני רוקדת בחלום ..עם פזי חה חה חה ..זה סתם ...אבל בקרוב מתחיל הכל מחדש ...כל החוגים שלנו .. בוקר טוב ונעים עם קצת מוזיקה ,אני מתחילה להכין את השבת..ומזמינה את כל הפורום לקבלת שבת.

maxima

New member
בוקר טוב כולם......../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

אצלי נושבת רוח סתוית נעימה על'בוקר איזו בוקר ספורטיבי ונהדר לך אמי יופי לראות אותך שוב איתנו ולכולם יום נהדר וסוף שבוע רגוע

מנורה

New member
אמי בוקר טוב גם לך הם הכינו את

ה
ואני הכנתי את הדגים
יום נעים

HAVA159

New member
לחברי בוקר טוב וסוף שבוע נפלא../images/Emo140.gif

יקרים שלי! מאחלת לכם בריאות אושר והרבה שמחה. אני ובעלי נוסעים לירושלים לבת שלנו ניהיה ביחד הילדים והנכדים, וזה ממש נפלא. ועד אז תמשיכו לעשות חייל. אוהבת אותכם
ח-ו-ה ו
חזק לכולכם

נֵנָה

New member
חוה'לה, סוף שבוע נהדר גם לך ../images/Emo24.gif

והרבה הנאה ונחת מהילדים והנכדים

נֵנָה

New member
איפה כדאי לבקר הפעם בצפון ?

אנחנו נוסעים מחר עם חברים לטייל בצפון, אך לא החלטנו עדיין בדיוק לאן. למישהו יש הצעה או רעיון? כמובן שאקח אתי מצלמה ואביא לכם תמונות
בינתיים קבלו ממני מחרוזות של שירים ישראליים ולועזיים לכבוד שבת. תהנו בכיף

שרה16

New member
למקום עם מים../images/Emo175.gif או מקום קריר

אם לחוף המערבי אז אבזיב ראש הנקרה,עכו.. אם במזרח אז צוק מנרה,מטולה,הגושרים..

HAVA159

New member
ננה יקירה בקשר לביקור בצפון../images/Emo42.gif

אם ברצונכם לבקר בצפון "כדאי" לבקר "בבית גבריאל" בטבריה ממש חוויה. ואם מדובר על לאכול במסעדה, המקום המומלץ "דג על הדן" ומשם להמשיך "לבית קנדי" במטולה. מקווה שתהנו מהטיפים שלי. דרך צליחה ושבת נפלאה שיהיה לכם. אוהבת
ו
לדרך חוה

misu0071

New member
ננה בהמשך להמלצות hava מומלץ

לבקר ב חוות בת יער שפע של פעילויות לכל המשפחה מקום מקסים וקריר מסעדה מאד מומלצת עם סטקים טובים הכניסה דרך עכו או בדרך לקרית שמונה מול הכניסה למחניים כמובן באם מעניין בשר ללא קשר ל דגים בילוי נעים

נֵנָה

New member
בשביל זה יש חברים ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

איזה כיף לי שיש לי חברים כמותכם
לקחתי לתשומת לבי את כל ההצעות הנפלאות ומחר בבקר נחליט כולנו יחד לאן נוסעים. חוה'לה, אני בהחלט מסכימה אתך בקשר ל"דג על הדן" אכלנו שם בפעם הקודמת שטיילנו בצפון לרמת הגולן עד ברכת רם. ביקרנו אז גם בראש-פינה ויש לי כמה תמונות שצילמתי משם שבהזדמנות ראשונה אביא לגלריה. אני נזכרת שזה היה בפסח ולכן אכלנו את הדגים עם מצות שהיו ממש מעולות, פריכות וטעימות והדגים, ממש אין מילים. אכלנו דג פורל מעושן במקום, ממש מעולה עם סלטים טובים ומאד מאד נהננו
חוות בת יער נשמע מעניין... מה יש שם לראות או לעשות בדיוק לאנשים בוגרים בלי ילדים? וגם המסעדה, אם נחליט לאכול בשרי ... גם ההצעה של שרה נראית לי במידה ונחליט לנסוע רחוק יותר ... תודה לכולכם על ההצעות. יתכן שנשלב משהו ביניהן
אוהבת אתכם

ננוש בחום הזה אולי לא כדאי רחוק....

מה דעתך על זיכרון יעקב? נורא נחמד לטייל במדרחוב עם הגלריות.... גם עין הוד נהדרת....והאמת בחום הזה אני ממש לע בעניין של טיולים בחוץ, מתאים לי יותר לטייל בקניונים (

למעלה