בקר טוב למשכימים

emmy5

New member
קניתי עכשיו עוד בדיחה ,../images/Emo6.gif

איש אחד נכנס לבר, ושואל את הברמן: "זה לא בוש ופאוול שיושבים שם?" הברמן אומר: "כן, בכבודם ובעצמם..." האיש ניגש אל שניהם ואומר: "זה כבוד גדול לפגוש אתכם. תגידו, על מה אתם מדברים, אם אפשר לשאול?" בוש אומר: "אנחנו מתכננים את מלחמת העולם השלישית." האיש בתמיהה: "באמת? ומה עומד לקרות בה?" בוש אומר: "ובכן, אנחנו הולכים להרוג 140 מיליון ערבים, ובלונדינית עם שדיים גדולים". האיש שואל בתמיהה גוברת והולכת: "בלונדינית עם שדיים גדולים? למה להרוג אותה?" ואז בוש פונה לפאוול, טופח לו על הכתף, ואומר: "אתה רואה, אמרתי לך שלאף אחד לא יהיה איכפת מה-140 מיליון ערבים!" --------------------------------------------------------------------------------

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ../images/Emo28.gifוהחלמה מהירה../images/Emo101.gif

הייתי מאוד רוצה לדעת מה שלום ליידי סנו. האם חזרה כבר הביתה ומה שלומה, מאחלת לך
רפואה שלמה עם כל ה
אלף חיבוקים לך
ליידי סנו מאיתנו. ראש נחש, הבת, אנא כיתבי לנו כי לי אין מושג מנין לשאוב מידע. לאורי
מקווה שהכל עבר בסדר. או שמא נדחה (?). מנורה אנא ספרי לנו אנחנו רוצים לדעת. רפואה שלמה ואיחולי החלמה מכולנו. אמן.

צהריים טובים ברכות לגיוד ולנילי ופא

מזל טוב ובהצלחה לגיוד והמון ברכות לנילי ופאזי ליום נשואין בריאות והמשך חיים טובים ומאושרים

emmy5

New member
יעלוש ,הנתוח של אורי בערב

בהצלחה ,החלמה מהירה!!!חיבוק

boaz31

New member
../images/Emo187.gifלפי מה שאני מריח-היום זה יום

המטבח לנשים-אין נשים בפורום חוץ מכמה בודדות אבל איפה הגברים איפה הם הגברים של הפורום למה לא רואים אותכם????
לניתוח שעובר היום אורי של מנורה-

מאור ערב טוב

שמחתי לראות שאתה איתנו, יש לך דרישת שלום מבעלי, הוא מאוד שמח לשוחח איתך להכיר אותך, גם אני, מה שלומך? ואיך בעפולה? מקווה שאתה מרגיש טוב, ואנחנו מאחלים לך כל טוב, בידידות

MAOR1924

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

לפזי ואישתו מזל טוב ליום הנשואים

yaely2

New member
מנהל
בועז, חשבתי שכיף עם נשים../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

שלום בועז שלום כולם,
אצלך קראתי את הפתגם "החיים הם משחק, כל עוד אינך משחק? לא יודעת היכן קראתי אך מה זה משנה? הפתגם יפה ונכון
אימצתי אותו

boaz31

New member
../images/Emo21.gifyaely2 אכן זה נכון אבל היום

כולן במטבח-יום חמישי היום-חוץ מזה צריך להיות גם מומנטום גברי בפורום והיום הוא רצוי להראות שהוא קיים לפחות היום!!! עכשיו לענין הפתגם שהצבעת עליו::: יש חשיבות רבה ל--נ-- שהתחלפה אצלך ב--מ---צ"ל --נ--- וכאן נאמר תודה ולהתראות !!! יש לי בעיה::ומי יעזור לי, אני לא מצליח לכוון ולפגוע עם הסמיילים למקום שבו אני רוצה שיבואו--תודה--

ערב טוב בועז

לידיעתך לא כולם במטבח, לקראת שבת אני כמעט ולא מבשלת, המטבח זה לא מה שהיה פעם, אני הולכת לאכול עם חברים או לבנות שלי, כל שאני איתכם בפורום לשיחת חולין. להתראות

boaz31

New member
../images/Emo141.gifלאה שלום-כשאת הולכת לחברות

לאכול אצלן,כנראה שהן מבשלות בשביל לארח אותך או שתלכנה כולכן למסעדה....כנ"ל גם עם בנותייך .....ואז מישהי בכל זאת מבשלת ואולי דוקא ביום חמישי-כי זה נוח יותר לא לבשל הכל ביום ששי... על כל פנים תודה על ההתיחסות!

emmy5

New member
בועז, היום היה שדור מעניין וחשוב

טכס ל60 שנה להקמת מחנה אושביץ , 60 שנה שכל המשפחה של בעלי נשרפו במשרפות אושביץ ..אתה עוד מחפש אנשים בפורום? מצורף תמונה שארבע ילדים מתוך התמונה נשרפו . לעולם לא נשכח

אנימו

New member
אכן שידור מרשים וחשוב ביותר.../images/Emo16.gif|נר

זה היה טכס חשוב ביותר לציון 60 שנה לשחרור מחנה אושוויץ-בירקנאו ע"י הרוסים. היו שם כמה רגעים מרטיטים ומרגשים : האחד כשניצולת שואה זעקה ליד המקרופון "למה". השאלה הופנתה למנהיגי העולם ואולי לבורא עולם ? והתפילה "אל מלא רחמים" גם היא הרטיטה לבבות. אמנם זה טכס שהגיע מאוחר מדי אבל לפחות הגיע, וזכה לתפוצה גדולה ברחבי העולם שכן שודר בכל התחנות:' , bbc,sky news ועוד. התמונות בסוף הטכס של מסילת הברזל המפורסמת (בה הגיעו המשלוחים) כשהיא לוהטת ובוערת , ממש כמו האדמה שמתחתה - היתה לקוחה כמו מתוך מחזה סוריאליסטי. לזכור ולא לשכוח.

izuizu

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo24.gifערב טוב יעל-../images/Emo66.gif

היות והפורום לא עמוס מידי אני מרשה לעצמי לשים קישור לשיר מבלי לפתוח שירשור מיוחד . ואתמקד רק שירים באידיש עד להודעה חדשה

למעלה