בקר טוב למשכימים

דרדרית

New member
בוקר טוב לאמי ולכולם../images/Emo143.gif

לבריכה - לא... אבל כבר אפיתי הבוקר את עוגת הצ'יפס שהייתה כאן לפני כשבוע. למי מגיעות המחמאות על המתכון???? זו הפעם השניה שאני אופה אותה וקוצרת תחמאות

maxima

New member
בוקר טוב ליום אביבי....../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

אני יוצאת עוד מעט קט לכל היום נתראה בערב יום נהדר לכולם

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לכולם, ליושבי ה../images/Emo82.gifוצופיו

בוקר טוב למשכימי הקום אמי ודרורית ובוקר טוב למאחרי הנום
איך שתנהבו ומה שתעשו שיהיה לברכה. יום חמישי הפעילות קצת עולה, צריכים להכין הכל לכבוד שבת, הילדים שבאים המשפחה והאורחים. היום אני רצה לחפש מג'ימיקס. הקודם התקלקל, מסרתי לתיקון שילמתי הרבה והוא עבד מעט. מה שעובד עשר שנים אסור להתעסק איתו, ישר לפח זאת אני אומרת לאחר ששילמתי רעבע געלט. ומה נאחל לנו ולאחרים. לא לקחת ללב כי זה האויב של הבריאות, ואני רוצה לאחל הרבה בריאות
בריאות גופנית, נפשית, ורוחנית. בריאות המחשבה ובריאות כלכלית, ויחסים בריאים בין איש לרעהו ובין המדינות. שמחה אושר ונחת מהשפחה הקרובה, מהמשפחה הרחוקה ומכל הסובבים אותנו. ובעיקר בעיקר שתהיה לנו שביעות רצון מעצמנו, שנגשים את מה שהבטחנו לעצמנו ושנהנה מהפורום הרבה הרבה.

מנורה

New member
בוקר טוב דרדרית ולכל החברים../images/Emo140.gif

שמחה שנהנים מהעוגה כיף לשמוע. אני רק הבאתי את המתכון המחמאות לדודה מדורי דורות
המשך יום נעים

מנורה אפשר שתרשמי שוב את המתכון

או שתביאי לינק? וברכות לאורי - שיעבור בקלי קלות.

../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gifבוקר טוב לכולם.

אמש הלב דפק כמו פטיש, כעת הראש עושה את אותה העבודה......... כמו שאומרים: השמפניה עלתה לי לראש. מה פתאום נתנו לי שמפניה? ולמה שתיתי? צריכה סדנת התאוששות כעת..... ואף על פי כן, ולמרות ה כ ל ----- שיהיה יום מקסים לכולם. אני בדרך לסרט הבא.

yaely2

New member
מנהל
לג'וד וכולם. לא ראיתי אותך אך הרשי

לי לומר לך שאת גדולה.
הפטישים כבר עברו השפעת השמפניה המסחררת גם תעבור, מה שישאר על המדף לדורות זה הסרט שלך, פרי יצירה שזכה בפרסים.

מנורה

New member
ג'וד היקרה שמחה בשמחתך../images/Emo23.gif

רוצה לראות את הסרט לא מוותרת

emmy5

New member
מנורה ג'ודי לכולם ,בוקר טוב ../images/Emo24.gif

בוקר טוב לכולם , הצלחה והחלמה מהירה לאורי, ושוב מזל טוב לגודי עלההצלחה ,ומאחלת הצלחה ליותר ,לדרדרית החרוצה ,שהיצליחה לעשות עוגה בשעות שאני מסתובבת לצד שני...למקסימה ,יום נהדר ,תהני ..וליעלי תתחדשי למערבל החדש ..זה מזכיר לי ששלי יש לושלושים שנה ..והוא עוד עובד..פטו פטו פטו עלה לי 150 לי' מבצע במקום עבודה ..

HAVA159

New member
יחידהjud גאה בך ו../images/Emo50.gif בכל../images/Emo45.gif

גי'וד יקירה
מאחלת לך שכל דרכיך יהו רק הצלחות,
אומנם זכית במקום שני,|4u ואני האחל לך שבמקום ראשון
יהיה לך בריאות|בנדנה, אושר,
ותמיד תיהי מוקפת באהבה,
כי זה מתכון לכל הצלחה. אוהבת
אותך חוה.

HAVA159

New member
emmy5 וכולם, היום היתי בבני ברק

יש שם רופא שנותן טיפולים בינפוזיה, לחולי סכרת, שיש להם בעיות ברגלים. האם מישהו שמע על הרופא הזה
בינתיים ערב טוב לכולם. אוהבת
חוה.

emmy5

New member
חוואל'ה ,מי החולה סכרת?../images/Emo24.gif

מי זה הרופא?

HAVA159

New member
emmy5 החולה זה זאב בעלי../images/Emo24.gif

שם הרופא שמואל שורקי, מקווה שיצליח.לילה טוב חמודה. אוהבת
חוה

boaz31

New member
HAVA159---../images/Emo124.gif פני אלי בבקשה

שלחתי לך מסר עם כל הפרטים --תודה

בוקר טוב לכולם....../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

קמתי מאוחר וקצת עקומה ואני אצה רצה להדרכה, איך שהזמן טסססססססססססססססס מזל טוב לפזי ונילי וברכות על ראש כולם

offe

New member
בוקר טוב עם חיוך ../images/Emo6.gif בלב

לאחר שברכנו את אורי ומחזיקים לו אצבעות להצלחת הניתוח והחלמה מהירה. ולהבדיל לאחר שברכנו את חברתנו ג'ודי במיטב הברכות. פינת החיוך: אתיופי נוהג על הכביש שלא כדרך החוק. עוצר אותו שוטר ומבקש תעודות. אותו אתיופי שרצה מאוד להיראות לבן שם את התמונה של ליאונרדו דה-קפריו במקום תמונתו בתעודת זהות. השוטר מסתכל על התמונה, מסתכל על האתיופי, לוקח את הפלפון ומטלפן למוקד ושואל את היומנאי התורן "תגיד ניסים, הטיטאניק טבעה או נשרפה?" שיהיה לכם יום מחויך offe

אנימו

New member
בוקר טוב ויום נעים

החלמות לחולים, ברכות לזוכים, איחולים לחוגגים ומילוי משאלות לכל המייחלים.

emmy5

New member
אופינקה , קצת חיוך על הפנים ,תודה

טוב ,אהבתי ..

למעלה