בקר טובלצעירי הנפש

izuizu

New member
בקר טוב לכולם-../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

גם אני הולך לבריכה אבל לא כל כך מוקדם . אז בינתיים נשמע את בני ברמן

emmy5

New member
למנורה ,מעכשיו הכל יהיה טוב../images/Emo24.gif

במחשבה את ואורי ,כל הזמן, איתנו , החלמה מהירה
a new day is coming

maxima

New member
מנורה...מצטרפת לאמי וג'וד../images/Emo24.gif

ומאחלת לאורי החלמה מהירה והרבה בריאות

ora11

New member
מנורה יקרה החלמה מהירה לאורי../images/Emo25.gif

מקווה שהכל עבר בשלום ועכשיו רק החלמה מהירה.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב../images/Emo82.gifליושביו ולגרים בשכירות

בוקר טוב למשכימים לפני ועושים לי את הבוקר ולכולם
יותר
יותר. הכוונה באייקונים שכתבתי. ככל שאני אוכלת יותר לפני השינה, כך אני ישנה יותר. מחד, מצטערת על השעות המבוזבזות במיטה, מאידך, אני שמחה לבוא אל המוכן ולקרוא את שכתבתם לפני שהתעוררתי. אמי יקר, ממש ממש הייתי רוצה לפעול כמוך. אני קמה מאוחר ואין לי חשק להתחיל לצעוד כלל או לעשות איזושהי פעולה ספורטיבית אחרת. שבת מתקרבת. וזו ממש שבת הנאה. זמן להפגש עם המשפחה ולהנות. שמחה שהם באים ושמחה אחר כך להיות לבד מעט. בכל בניין
חשובים היסודות ששמנו בראשית הבניה. לנו בני האדם היסוד הוא בראות וכתוב |בראשית ברא. הנה אתם רואים שלבריאות ולבראשית יש את אותו שורש ברא בראשית שתהיה לנו בריאות טובה כי כך נבראנו. בריאות בכל אופן וצורה בכל רגע ושניה. הרבה הרבה אשר ונחת בכלל ובשישי-שבת בפרט. והרבה נחת מעצמנו. שבת שלום

איזו, ערב טוב

נהדרים השירים של בני ברמן, אפשר לשמוע אותם עוד ועוד, שמחתי לפגוש אותך היום בבריכה, היתה לנו שיחה מעניינת. נקווה לפגוש אותך גם מחר בבריכה, להתראות ידידי.

HAVA159

New member
emmy5 בוקר טוב../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

אמי'לה בוקר טוב ותודה אכתוב לך יותר מאוחר. אוהבת
חוה. בוקר טוב אמי'לה

offe

New member
בוקר מופז ../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

על הבוקר תוסס הפורום כולם קמו לעיסוקי היום ואני כרגיל בין המאחרים מיד למחשב לקרוא סיפורים. לאורי החלמה לג'וד עדיין איחולי זכייה לננוש ובעלה החוגגים במסעדה, סיפור אימה של דרדרית על אקדח שכדוריו נעלמו מהמחסנית זו יכלה להיות בדיחה אולם בשעת אמת - אוי לשכחה בימבו אם את פה - בטוב מרגישה אמי'לה תמיד עם כוס קפה ושמחה לגברים: אמי1, בועז, nypx, דני והשאר צועדים לשמור על כושר הרוויחו בריאותכם ביושר בלה בלה בלה היום ממש נפלא סגרו דלתות ביתכם עם מנעול וצאו ביום נפלא זה לטיול אפילו רק לקנות חלות ועיתונים כי מחר בערב הגשמים חוזרים. ולכל הפורום בלי יוצא מהכלל לאלה שנכנסו לאלה שייכנסו שיהיה לכם סוף שבוע מתוק כדבש. בידידות offe

חחחחח אופי גם אני בין המאחרים../images/Emo42.gif

אהבתי את שכתבת, בוקר מאוחר ושימשי לכולם, התפננתי קצת מתחת לשמיכת הפוך תוך צפיה בתוכנית בערוץ 8 ובסרט על ידי בוכנוולד בערוץ 4 הייתי מרותקת - לפעמים יוצא להם שמה בטמבלויזיה תוכניות עם "בשר" שאי אפשר לי להתנתק. סופשבוע נפלא לכולם ולא לשכוח לחשוב מחשבות חיוביות, זה חוזר כבומרנג בהתנהלות היומית (וגם הפוך)

אופי, אהבתי לקרוא

את אשר כתבת, אני מרגישה שאצלך זה פשוט זורם, נפלא!!!!!!! שבת שלום

חוה, שבת שלום

וכל טוב, אני קוראת כל מה שאת כותבת, שולחת לך פרחים לערב שבת

HAVA159

New member
לאה שלום ערב טוב שבת שלום גם לך

מחר אנו הילדים והנכדים יוצאים למסעדה לחגוג יום הולדת לזאב בעלי.הלואי רק שמחות המשך ערב נפלא. שולחת לך גם זר ורדים לשבת אוהבת
חוה.

למעלה