בקר טובלצעירי הנפש

nypx

New member
יה השגת אותי רציתי ראשון../images/Emo10.gif

טוב נו אחרי שעשית בריכה מי יכול עלייך? אז בוקר טוב לך ולכולם
ואיזה כייף על החוף בבוקר ==============

דרדרית

New member
בוקר נפלא וסופ"ש נהדר לכולנו../images/Emo39.gif

לא רצה לבריכה (היא תקלקל לי ת'תסרוקת שעמלתי עליה קשות...) כן רצה לעמל יומי.. בדיקות עיניים לבת (הצבא רוצה כל מיני "שטויות.." והקטנה שמחה שבזכות אמאל'ה היא "מבריזה" מיום לימודים.. אחר כך מטווח לחידוש רשיון האקדח שלי שתוקפו יפוג בסוף חודש זה ואחר כך- מי יודע???? כבר אמצא איך למלא את יום השישי הקצר והנפלא שיהיה לכולנו סופ"ש מדהים
חגית

bimbo.

New member
בוקר טוב ושמח../images/Emo141.gif

דרדרית, את מפחידה אותי
ממתי יש לך אקדח? את גם מחזיקה אותו בתיק כשאת נפגשת עם חברות????? טוב, אצטרך להזהר ממך
שיהיה סופשבוע נפלא לכולנו

bimbo.

New member
אם איני טועה......./images/Emo2.gif

דומני שגם לננה ולקופל מגיע מזל טוב. באיחולי אושר לשנים ארוכות

bimbo.

New member
ג'ודי יקירה, רק עכשיו ראיתי...../images/Emo39.gif

המון ברכות ואיחולים על זכייתך. בנוסף לכך שאת מקסימה, את גם יצירתית מאוד
מאחלת לך המשך עשייה פוריה והצלחה

maxima

New member
בוקר טוב...וסוף שבוע ניפלא...

דרדרית...את ואקדח??? לא מתחבר לי...
נו טוב נצטרך להיזהר לא להרגיש אותך...

דרדרית

New member
חבר'ה לא להבהל...לא מתכוונת לאיים

על אפאחד... פשוט כמורה בישראל שעובדת איי שם בהרים- חייבו אותי פעם (בתחילת האינתיפאדה הראשונה) להוציא רשיון אקדח ומאז יש לי אקדח שמשמש אותי בעיקר לטיולים עם דרדקי ביצפר כמלווה עם אקדח. אגב- לפני כשנתיים בקשה ממני המנהלת ללוות טיול של החט"ב כמובן שחגרתי ת'חגורה עם האקדח על מותניי והתנהלתי לאיטי עם האקדח כמעט כמו ג'יימס בונד... עלינו על ההרים ודלגנו על הסלעים... ואז באחת מהמנוחות כשישבתי על סלע לפוש קמעה, הבחנתי במחסנית שבצבצה לה מהחגורה והנה- ריקה היא... ללא אף כדור ולו בודד אחד... בדקתי מהר את המחסנית השניה- וגם היא מיותמת מכדורים כאחותה, מבויישת... מהר מאד הבנתי שמאז המטווח שהייתי בו כמה חודשים קודם- לא מילאתי ת'מכסניות בכדורים וכך יצאתי לי לטיול בהרי הכרמל כמלווה עם נשק - ממש כמו אקדח צעצוע בפורים... (מזל שמלבדי היו עוד מספר מלווים עם נשק...)

ערב טוב דרדרית

לפי מה שקראתי, אז האקדח שלך מת מצחוק, חה חה חה שיהיה לך שבת שלום

bimbo.

New member
דרדרית, עכשיו שכנעת אותי לחלוטין

שאין מה לחשוש ממך.....
גם לא לבטוח בך מי יודע מה....

HAVA159

New member
off ערב טוב איה את לא רואים אותך

מקווה שהכל בסדר, מאחלת לך שבת נפלאה. אוהבת
חוה.

emmy5

New member
בימבו ,ארשום לך איחור ,בוקר טוב

אני תקווה שאת מרגישה טוב , שבת שלום לך ולכולם .

HAVA159

New member
boaz31 בוקר טוב ויום טוב תודה

בועז תודה לך על היתחסות, אני באמת רוצה לשמוע חדשות בנושא, יותר מאוחר כי עדין מוקדם. יום נפלא שיהיה לך ושוב תודה בועז. אוהבת
חוה.

לא עושה תחרות

אני קם כאשר אני מתעורר ועוד יש הרבה היום נסיעה לשדה בוקר לבדיקת בית הבן ההולך ונבנה ואחכ' נכדים בבאר שבע ולסיום אני ורעיתי בביתנו במרכז הארץ אז שיהיה לכולם יום מעניין

emmy5

New member
אמי היחיד מצטרפת לקפה שלך ,בוקר טוב

ברכה עיתון ..אני מכנה בך , לא זה ולא זה ...אין לי זמן היום , מצטרפת לכל הברכות של ידידי ,ומוסיפה ,יום מקסים לכולם .כמה טוב לראותכם בבוקר .

למעלה