בקרוב בMTV2

elknetld2kil

New member
בקרוב בMTV2

הנה רשימה של כמה סינגלים חדשים שיוצאים בחודשים הקרובים בבריטניה וחלקם כנראה ייחרשו בMTV2 (וחלקם לא...):
Funeral For A Friend - Into Oblivion (Reunion) הולכים לחרוש המון על הלהקה הזאת ב2007. תתכוננו...
Hellogoodbye - Here (In Your Arms) כנראה שגל האימו הולך לקבל חיזוק רציני מהלהקה הזאת. השיר הזה הוא הצלחה ענקית בארה"ב והוא ממש חמוד.
Muse - Map Of The Problematique בשביל המנהלת...
Gnarls Barkley - Go Go Gadget Gospel עוד אחד...
Fall Out Boy – Thanks For The Memories כל מילה מיותרת.
Ash – You Can’t Have It All לכל הבנות: אש חוזרים!
Biffy Clyro - The Conversation Is... להקה חמודה למרות שהתחברתי הרבה יותר לחומרים הישנים שלהם.
+44 - Chapter 13 סינגל חדש לפליטים של בלינק 182
Manic Street Preachers – Your Love Alone להקת האינדי הכי אהובה על גלגל"צ חוזרת.
Travis – Closer השניה הכי אהובה על גלגל"צ...
Arctic Monkeys – Brianstorm דיסק דש בקרוב (אני רואה כבר את כל המבקרים עם קוצים בתחת).
My Chemical Romance – I Don’t Love You ע"ע FOB
YourCodenameIs:Milo – Understand להקה חולנית. מת עליהם. וידוע גם שPATD הוכים לשחרר את BG,TWT בתור סינגל באינטרנט אבל אני לא יודע אם יהיה לזה קליפ או לא.

elknetld2kil

New member
דאמיט, שכחתי אחד

Hinder (אחת מלהקות הרוק הכי מצליחות בארה"ב בשנת 2006, אם לא הכי מצליחה...) משחררים את הדיסק שלהם בבריטניה (כמעט שנה וחצי אחרי ארה"ב. היי, לPATD ו30STM זה עבד יופי). הסינגל הראשון Get Stoned יוצא בחודש הבא בבריטניה. אני די בספק שישדרו אותו בMTV2, אבל מצד שני, תראו מה משדרים שם...

O L g i T

New member
מה באמת משדרים שם?

מאז שתיקנו לי תמחשב אני כבר לא רואה טלוויזיה בכלל
רק האדבנרגס...

milkofamnesia

New member
YCNI:M חוזרים? נשמע מעניין

מת לשמוע את MSP, ביפי, המאנקיז, מיוז ונארלס.. רוק און וכאלה

GoldenBabe

New member
פאניק! מוציאים קליפ../images/Emo109.gif

לBuild god... והקליפ בכלל צולם לפני כמה חד', פשוט הקליפ כולל סקס יבש וסמים קלים אז הם לא בטוחים שהם ישחררו אותו לאמטיוי
יש מצב שהוא יצא רק ליוטיוב. איי דונט לאב יו
, אבל חבל שהם לא מוציאים את Dead! או Teenagers כסינגל+קליפ :/ TFTM
, אחלה בחירה של סינגל והוא הולך להיחרש כ"כככ >,<

O L g i T

New member
מה זה אומר לעזאזל

סינגל באינטרט? >_> זה שיר ככ טוב ואסור להם להרוס אותו >: אה ו...חבל שמיוז מוציאים דווקא את מאפ אוף דה פרובלמטיק..

oshriti123

New member
הם מוציאים את TFTM?

אחלה שיר אבל יש להם יותר טובים באלבום לדעתי:/. וגם +44, אחד השירים שאני פחות אוהבת באלבום>.< אבל הלוגודביי
חשבתי שהוא כבר יצא|: וbuild god
הוא ימכר רק באינטרנט? השאר לא שמעתי עדיין אבל לפי הלהקות אני בטוחה שהם מעולים..

Luna Sphere

New member
אני אוהבת אותך

על שרשמת brianstorm ולא brainstorm כמו ראש1 המפגרים לדוגמא, שאפילו העיזו לתרגם את זה כ"סופת מוחות" או משהו כזה... אם הם לא יודעים שלא יכתבו... שונאת את העיתונים האלה

elknetld2kil

New member
אני אמסור את האהבה שלך לביל גייטס

אחרי הכל, מיקרוסופט המציאו את הCopy/Paste, לא אני.

ביפי לא מפסיקים להוציא סינגלים..

אני מכירה את כולם חוץ מהאחרון.. זה הולך להיות חודש נחמד

elknetld2kil

New member
עדכון בקשר למיוז

לפני MOTP הם משחררים את Invincible. אני מאמין שעד עכשיו כבר היה צריך להיות קליפ לשיר הזה (מה לעשות, יוצא לי לראות MTV2 אולי חצי שעה בשבוע).

CitizenErased

New member
../images/Emo45.gif תודה על התיקון חח

באתי לצעוק עליך חחחחחחח
Invincible היה אמור לצאת בסוף מרץ אבל אתמול הם נזכרו להכריז שהוא יוצא בתחילת אפריל... אז בימים הקרובים באמת כבר צריך להגיע הוידאו. MOTP יהיה סינגל מצליח יותר ויוני צפוי להיות ה-חודש של מיוז השנה חח אבל עד אז לפחות יהיה לי Invincible

CitizenErased

New member
וטראוויס ומניקס...

ברוך שובם!! עכשיו שיחזרו כבר פרנז פרדיננד לעזאזל חח אגב טראוויס, הם לא מוציאים את Big Chair? שלחו לי את זה אז הייתי בטוחה שזה יהיה הסינגל הבא אבל כנראה שלא.. ואני דיי שמחה כי זה לא שיר משהו, שונה מדי מהישנים

למעלה