אגב מניקס, דואט עם נינה מהקרדיגנס 33333>
P pirates to the champ New member 25/2/07 #19 דיסק חדש לארקטיק?!?!? ../images/Emo99.gif מתימתימתימתימתימתימתימתימתימתימתי??!!?!
E elknetld2kil New member 25/2/07 #21 תשובהתשובהתשובהתשובה מתוך הוויקי שלהם: "The band's second album, Favourite Worst Nightmare, is to be released on April 23, 2007, and will be preceded by the single "Brianstorm".
תשובהתשובהתשובהתשובה מתוך הוויקי שלהם: "The band's second album, Favourite Worst Nightmare, is to be released on April 23, 2007, and will be preceded by the single "Brianstorm".
N new art riot New member 25/2/07 #24 שמעתי היום את של המניקס ויש לו פוטנציאל חרישה רציני, זה יהיה נחמד כי לא ראיתי אותם ממש הרבה בערוץ מאז judge yrself. מעניינים אותי גם muse, gnarls, arctic monkeys לash אין לי כוח
שמעתי היום את של המניקס ויש לו פוטנציאל חרישה רציני, זה יהיה נחמד כי לא ראיתי אותם ממש הרבה בערוץ מאז judge yrself. מעניינים אותי גם muse, gnarls, arctic monkeys לash אין לי כוח
S sha na na revol New member 26/2/07 #25 מסרב לעשות ספוליירים לאלבום הזה עד שהוא ייצא, ואולי בכלל, אלא אם כן מישהו יכריח אותי לשמוע אותו.