בקצה השמיים...

תוליק

New member
בקצה השמיים...

אי שם בגן עדן, במדור הנשמות המחכות, יושב לו התינוק שלי. נשמה טהורה, לבוש בייבי דול לבן (יש בגן עדן אריאל אולטרא - אז הם יכולים להרשות לעצמם להלביש גם את הקטנים בלבן), מעל הראש יש לו את עיגול הזהב של מלאכים טובים. הוא לא רואה טלוויזיה, לא מקשיב לרדיו או משחק כדורגל, הוא מחכה לאות, למישהו שיאותת לו עם דגל מתנופף, משובץ שחור לבן, שהמרוץ מתחיל ושהוא צריך לצאת לדרך. יש שם שער גדול, שער מעץ עם צירים מזהב. ונשמות - תינוקות כל הזמן יוצאים דרכה. כשהדלת נפתחת הוא מצליח לראות ממש להרף עין, הרבה עננים וחיוך אוהב של אישה לא מוכרת. הוא כל כך רוצה שהחיוך הזה - חיוך של אימא - יופנה סוף סוף אליו, אבל הוא יודע שעוד לא תורו. הוא מחכה. יש איתו עוד תינוקות שמחכים, תינוק שמאמן את מיתרי הקול שלו בצרחות מחרישות אוזניים - ומתכנן להיות זמר רוק מצליח כשיגדל. תינוק שמדבר עם כל התינוקות שמחכים בתור ומבטיח להם (למרות שהוא לא יכול לעשות שום דבר בנושא) לקצר את הזמן שנשאר להם - הוא יהיה פוליטיקאי כשיגדל. יש איתו גם תינוקת חמודה שעצובה תמיד (היא שאלה אותו אם כשייוולדו הוא יחפש אותה ויתחתן איתה - והוא הבטיח שכן) היא תוולד כשיהיה מבצע בקווי זהב - ויבטיחו משהו חינם בתמורה , אימא שלה לא רוצה שיעשו לה סתם קוצ´י מוצ´י בבטן. אבל הילד שלי… ילד הזהב שלי לא עצוב ולא בוכה. הוא יושב ומחכה כמו שאני מחכה לו, כמו שאבא שלו מחכה. כשיגדל הוא יהיה כל מה שיגרום לו אושר, אבל כרגע הדבר שהוא הכי רוצה זה להוולד. הוא חסר סבלנות. ויודע שגם אנחנו כבר לא יכולים להתאפק. מדי פעם הוא קם מנסה לקפוץ מהדלת אלי, אל החיוך והחיבוק של אימא. אבל לא נותנים לו שם למעלה, מסבירים לו שרק כשיגיע יומו להוולד - הוא יצא משם. מתי כבר יגיע היום הזה?

../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

מזל שיש את האיקונים - כי לי אין מילים....................

תוליק

New member
סליחה שאני כותבת היום כל כך הרבה

אבל אני מרגישה ממש כאילו מישהו למעלה יושב, ומחזיק את הילד שלי חזק חזק שלא יצא. אני מושכת מכאן והוא דוחף משם - אבל באמצע יש לנו מן דלת מזופתת שלא נותת לו לעבור.

א י נ ס

New member
תוליק...

כמה יפה ורגיש את כותבת, (שוב דמעות) ולנוכח כזה חיכיון על פני האדמה הקשה, הפרוזאית, לב מי לא יימס לבקשה הזו, לתשוקה הזו, ואיך אפשר שלא לשגר לכם בדואר אקספרס את התינוק המלאכי היישר לזרועות החזקות והחמות של אמא ואבא. אם בתחושות עסקינן, ובנסיון רוחני להשפיע על המצב, אז מנסיון: הטפול שבו הכי לא מצפים לכלום, הוא הוא הקובע. במשאים ומתנים הפנימיים המתישים שעשיתי ביני לבין עצמי, נתתי לעצמי עוד חודש אחד עד ליום ההולדת שלי לנסיון נוסף אחרון. קבעתי יעד. ידעתי שאני רוצה לגמור עם חוסר הוודאות הנורא. וזה עבד. חודש לפני יום הולדתי נכנסתי להריון, והשאר, היסטוריה. אותו פרוטוקול כמו בנסיונות קודמים. כלום לא השתנה. אני כנראה נרגעתי פתאום, כי ידעתי שלכל הסבל הזה יש התחלה, אמצע וסוף הנראה לעין. דיברתי יותר מדי על עצמי. אלייך שוב. זה הכל בדמיון שלך שהילד מתרחק. אין לי הרבה נסיון בדמיון מודרך, אבל מאמינה בזה מאוד. תדמייני את עצמך נקלטת, בהריון,יולדת, חוגגת לילד יומהולדת שנה... עם כל הכאב בכך שזה בדמיון עדיין, זה עושה כל כך טוב על הנשמה האוטוסוגסטיה הזאת, ואולי כל החשיבה החיובית הזאת, תזיז גם אי אילו ברגים רופפים בגוף, ותכין קרקע פוריה להריון? תאמיני שזה יקרה, וזה יקרה. תדמייני את עצמך, ואת אישך בפירוט רב, מתפקדים כמשפחה עם ילד, וזה יהיה אפשרי גם במציאות. אני לא רק נאה דורשת, אלא גם מקיימת. ולמרות שאני עומדת עכשיו מול חוסר וודאות ענק, אני חולמת בהקיץ על הילד שיוולד לי, ואני יודעת ממש יודעת שזה יקרה. קחי ממני קצת וודאות כזאת, והכל יתרחש, ובגדול. אינס

aviris

New member
הוא עוד יבוא../images/Emo24.gif

הוא עוד יבוא למרות שהזמן עובר ואולי גם בגלל זה. הם יושבים שם במרומים כל אותם חמודים מביטים למטה ורואים אותנו שמנסים , מבקשים ומייחלים הם יודעים שאנחנו כה רוצים והם רואים את הדמעות שלפעמים זולגות את הכעסים והדכאונות אבל הם יודעים ומתעודדים מהניסיונות שלנו. הם יודעים שלפעמים כשאנו נישברים מתוסכלים ומיואשים אנחנו לעולם לא מוותרים (גם אם לפעמים כך אנו חושבים)כי בדרך הקשה הזו יש מנצחים . אנחנו נמשיך בה עד שנצליח .

מרב.

New member
תוליק עצוביק...

דברים שיוצאים מלב- נכנסים ללב, ומה שכתבת התיישב בלב שלי חזק. את יודעת, זוג חברים שלנו שהיום חובקים תינוק (רגילים, הריון בטעות, חודשיים לפני החתונה)- הבעל הוא מטפל בהילינג, בחור מיוחד שמתעסק הרבה עם אנרגיות ורוחניות. כשההריון רק החל, הוא חלם על התינוק, שזו הייתה נשמה של נזיר בעבר, ואותה נשמה של התינוק דיברה אליו- זה מה שהמילים שלך עשו לי- את דיברת עם התינוק שלך היום, ראית את נשמתו. כשיגיע יומו להגיע אלייך, כשיגיע היום שנשמותכם תתאחדנה למסע משותף של 9 חודשים תביני למה חיכה לרגע הזה- כי זה יהיה בעיתו, אבל עד אז- היי שלווה, דעי שהוא מחכה רק לך- שנשמה זהובה וטהורה כשלו מחכה לאגע הנכון להגיע- רק אלייך. חזקי ואמצי, טוליק עם לב זהב, לב רגיש, לב עדין כל כך, היום הזה אינו רחוק, בוא יבוא, שולחת לך חיבוק עוטף, לנשמה עדינה ורגישה שכמוך, מרב

אופה1

New member
שערי שמים עוד יפתחו אליך../images/Emo77.gif

כשקראתי את מה שכתבת צבטת לי עמוק בלב, דמעות מילאו את עיני ולא נותר לי לומר לך כמה מילים שערי השמים עוד יפתחו אליך ולכולנו, ילדי הזהב שלנו לא עצובים הם מחכים והם יודעים כי יגיע היום בוא הם יגיעו אלינו, בסוף הוא יצליח לקפוץ מהדלת ובסוף הוא גם יגיע היום הזה קרוב רק שאנחנו לא רואים אותו, מקווה שהיום הזה מגיע יותר מהר ממה שאנחנו חושבים וששערי השמים יפתחו אליך ולכולנו רק עוד קצת סובלנות

נועם@בת

New member
תוליק נשמה, עשית לי כזאת צמרמורת

עכשיו
אני מאמינה שהילד שלך יושב כבר בחדר שקרוב לשער. מכינים לו את הניירות האחרונים וחזוים לו אתה העתיד. כי יודעים שבקרוב הוא עוזב וירד למטה. תחייכי כדי שזה מה שהוא יראה ברגעי ההצצה שלו. לפני שהם עוברים את השער נותנים להם להציץ למטה כדי שלא יהיו בהלם גדול מידי כשהם מגיעים. תחחיכי ותחבקי את אבא שלו, לא סתם אתם מחכים- כשהוא יוולד תבינו עד כמה זה היה שווה כל רגע.
נועם

ligo

New member
תוליק היקרה

תשובה לשאלתך - מתי יגיע היום הזה- אין לי. רק רציתי להגיד לך שבכיתי כשקראתי את ההודעה המקסימה הזאת. התינוק שלכם אכן מחכה לכם, בדיוק כפי שאתם מחכים לו, ובסוף הוא יגיע!

GALITDOL

New member
עוד מעט יתנו לו/ה להגיע לחיקך ../images/Emo25.gif

ויגיע יומו להכיר את אימו ואביו שמחכים לו וגם זה שלידו, הפוליטיקאי יבוא יומו להגיע אלי וכל המלאכיות הקטנות ... הן תגענה לכל אחת ואחד מאיתנו. הם רק מושכים אותנו עוד קצת ועוד קצת כדי שנעריך אותם יותר ויותר. כאילו שזה לא מספיק ..

עמית@

New member
תוליקית- ../images/Emo13.gif יפה ומקסים והעלה לי

בראש את הסרט "הציפור הכחולה" יש שם קטע של "ארץ הילדים שעוד לא נולדו" הם מתרוצצים שם בכחול וכתום בנים ובנות יפים וזקופים- ומחכים להיוולד ובסוף הם יוצאים בספינת זהב תוך שירה מתוקה מאמינה שאחד מהם שם שלך- מחכה ויודע שעוד יבוא עמית

גם לי זה הזכיר את הסרט, רק לא

זכרתי את השם. תוליק! אני לא מצליחה להגיב במילים למה שכתבת. אני כותבת ומוחקת, ושוב כותבת ומוחקת. כנראה שאת כל המילים את כבר כתבת. מחכה איתך ליום שבו יגיע תור התינוק שלך לרדת לגן העדן האמיתי-כאן, איתך ועם האיש.

תוליק

New member
הרעיו באמת עלה לי מהסרט הזה.

מאוד אהבתי אותו בילדות וראיתי אותו לא מזמן באחד הערוצים. כל כך קינאתי בהם אז, בספינה המוזהבת הזו שהיתה שם... וכל התינוקות שהסתובבו בבגדי לבן וכל כך חכמים!

matan10

New member
מרגש

כל מילה שלך חדרה עמוק לתוך נשמתי. הלוואי שהדגל השחור-לבן שלך יאותת לנסיך ואולי זו תהייה הנסיכה כבר במקצה הבא.. והחוטים העדינים שקשורים בינכם עוד יהפכו יום אחד לחבלים חזקים ואמיתים

צמרמורת בכול הגוף../images/Emo140.gif

זה מה זעשית לי ואני לא יכולה להפסיק לבכות.... את מדהימה ונגד הרצון הכו כך טהור לילד אף אחד לא יכול זה מתקרב....

שמולה

New member
תוליקוש../images/Emo24.gif

כמו תמיד, אין כמו המילים שלך להרטיט לבבות... רק תאמיני. הוא יבוא!! מחבקת אותך חזק שמולה

תוליק - מרגש ../images/Emo99.gif

מותר להציע? לדעתי הפיוט הזה ראוי לפרסום איפשהו גם מחוץ לדפי הפורום. עוד מעריצה נוספה לך.

yaelhul

New member
היום הזה יגיע אלייך במהרה. אמן ../images/Emo24.gif

חמודה, התרגשתי כל כך, ואני מזילה דמעה נסתרת בעבודה מול המחשב. אני לוקחת מההודעה שלך את האופטימיות שבמחשבה שאי שם ישנו תינוק ששייך לכם, וממתין להיוולד לכם. רק לכם מכל ההורים שבעולם כולו. הוא יהיה שם במהלך הטיפולים, הזריקות, הקשיים, ויחייך בביישנות כשיודיעו לכם שהבטא חיובית. אולי תנצוץ לו דמעה בזווית העין כשאתם תבכו ותצרחו מאושר, ואז הוא יתחיל במסע המופלא עד ליום בו תיפגשו פנים אל פנים. אני מאחלת לכם שהיום הזה יגיע במהרה. עד אז - קבלי חיבוק גדול וזיכרי שלמחשבה יש המון כח, אז המשיכי לחשוב על ילד הזהב שלך. יעל

תוליק

אינני בוכה אף פעם אינני תינוק בכיין אז למה אמא למה זולגות הדמעות מעצמן תוליק, זה כל כך יפה וגם מרגיע מה שכתבת מתוך עצבונך. מרגיע במובן שעושה רגוע שעשה שקט בלב כמו למשל שאחרי שבוכים את כל הלב החוצה וצועקים ומתבזבזים מאד מגיע שקט לא נורמלי וגם עייפות וגם רצון להצחיל מחדש וזה מה שקרה לי תוך כדי.. אם אפשר היה לחבק מאד ולרקוד ריקוד נחמה איתך ועם עוד כמה כאן הייתי עושה בשמחה.

למעלה