בקבוק קולה - גרסא 3

• פותח הנושא guyx
  • פורסם בתאריך

guyx

New member
בקבוק קולה - גרסא 3

טוב, הפעם זה כבר בקבוק חדש לגמרי... שיניתי לגמרי את הצורה של הבקבוק ככה שתהיה בדיוק כמו הצורה של בקבוק אמיתי... והוספתי את הבליטות על הבקבוק, את הגזים ואז ה"זיעה"... עדיין נראה לי שאפשר לשפר, אני לא בטוח איפה אבל...

leshemAmit

New member
קוקה קולה צריכים להתחיל לשלם לך

ממחר אני התחיל לפרסם בו ציורים של נעלי ריבוק וליצנים של מקדונלדס. אולי אני אעשה מזה קצת כסף... :) כמה מכל הציור הזה עשית באילוסטריוטור? הכל. ומה ממנו הוספת אחרי הבניה התלת מימדית?

j i m m y

New member
וואווו. קולה כבוד.

זה הכל באילוסטרייטור, נכון? שום דבר בתוכנת תלת מימד? זה מאוד מרשים!

וואו.

השתפרות מדהימה. אם הבקבוק סגור לא צריך להיות כל כך הרבה תסיסה באיזור של הפקק, זה קורה רק כשפותחים את הבקבוק (מניסיון של מכורה). הציור על התוויות קצת. אבל קצת מעוות. בקבוק זכוכית הוא קצת יותר מוארך [או מאורך?] וצר בלמעלה שלו, עבדת עם בקבוק מול העיניים? יש גזים רק בצד אחד של הבקבוק. והייתי משנה את הרקע, אבל זה ממש שולי. בהצלחה:)

guyx

New member
תשובות

המידול עצמו באילוסטרייטור. כל הפרטים והתוספות - כמו גזים, הבליטות על הבקבוק, השקיפות של הצוואר של הבקבוק ושל החלק התחתון שלו, והטיפות - בפוטושופ.[ אני מצרף תמונה של איך זה נראה לפני הפוטושופ, כלומר רק המודל באילוסטרייטור... כן, עבדתי עם בקבוק מול העיניים. אני אעבוד עוד על הגזים והטיפות... ואולי באמת אנסה לתת לזכוכית יותר ברק...

נראה לי שיש משהו קטן שמפריע

נכון שנקודת המבט של הפקק הוא לא ממש אופקי מולך אלא מעט מלמעלה? לדעתי צריך שגם המפלס העליון של המשקה יראה באותה צורה.. הקוטר שלו לא יהיה גדול בהרבה מזה של הפקק- הכל תלוי במרחק מקו האופק. אז זה יראה יותר תלת מימדי.. מקווה שאתה מבין אותי.. גם תחתית הבקבוק אמורה להראות ככה, רק שהקוטר של התחתית אמור להיות רחב יותר כי הוא יותר רחוק מקו האופק, אבל בגלל המשקה הכהה זה מוסתר. מקווה שתבין אותי, יום נפלא! תותית

guyx

New member
תותית

ככה גם אני חשבתי, וזה מה שעשיתי בגרסה הקודמת. אבל העירו לי, בצדק, שזה לא נכון. כח המשיכה פועל על הנוזל שבתוך הבקבוק בכל מקרה, אז לא משנה איך תזיזי את הבקבוק - הנוזל תמיד יהיה "ישר".

ומה לגבי התחתית? הרי הנוזל לא אטום

לגמריי, יש צורך להראות את הצד השני של התחתית בגלל השקיפות של המשקה (מה שמכנים תחתיות עראק).לא? לא צודקת???

Shimp

New member
נראה הרבה יותר טוב

אבל עדיין, הקולה נראת לי סמיכה כזאת, קשה.. מוצקה היא צריכה להיות שקופה - שרואים שהיא נוזלית ושזה לא יראה פלסטי כ"כ =) שים אפקטים של ה"זכוכית" כלומר, השתקפויות וכל מני דברים כאלו. יפה :)!

ShrimpEr

New member
מסכים עם שימפ

הנוזל שקוף, לא אטום, וצריך לראות דרכו, עם קצת עיוות של המציאו המשתקפת דרכו. הצבע מעולה.

leshemAmit

New member
נראה לי שאילוסטריטור

זה לא הכלי האידאלי לחפצים שקופים ונוזלים. אין שום אופציה של שקיפות באילו'?

guyx

New member
לגבי השקיפות של הקולה

לקחתי בקבוק זכוכית של קולה, הפכתי אותו והסתכלתי מכל זווית אפשרית במשך כמה דקות. קולה זה לא דבר שקוף. היא אטומה. הדבר היחיד שעובר דרכה זה האור - ככל שהאור שפוגע בה יותר חזק, היא יותר בהירה. אבל לא רואים דרכה כלום. וגם אם היו רואים דרכה משהו, האור מגיע מצד ימין למעלה, זה לא היה משפיע על התחתית של הבקבוק. וכן, אילוסטרייטור הוא בהחלט לא הכלי האידיאלי למידול... 3D Max עושה את העבודה הרבה יותר טוב... אבל התחלתי למדל בקבוק באילוסטרייטור די מתוך שעמום, וזה צמח לעבודה מושקעת יותר ממה שתכננתי...

Shimp

New member
לא שקוף שרואים דרכה

מה שאתה אומר, עם האור... זה אמור להראות דליל יותר - ומה שאתה עשית זה כאילו בקבוק מלא בחומר גומי כזה.. - אולי זה גם בגלל שהבקבוק נראה פלסטי מדי. תראה, מבינים שזה קולה =) זה בהחלט עבודה יפה. אבל יש את הפרטים הקטנים שהיו גורמים לזה, שאף אחד לא יעיר :) ואם כבר התחלת באילוסטרטור - תמשיך P: תראה לנו שאפשר לעשות בזה עבודות יפות שלא נאמין :) בהצלחה

guyx

New member
הבקבוק גרסא 3 - גרסה משופצת

מתוקן, משופץ ומשופר

Claw of Death

New member
באמת יפה

כל פעם שאני אראה את זה אני ארצה לשתות קולה אבל מה עם טיפות המים שנוזלות מהבקבוק?

guyx

New member
עשיתי!!

ה"בלונים" השקופים האלה בפינות של הבקבוק... אבל אולי זה נראה כמו גזים?

נראה מצויין

עכשיו, כמו שאמרו, חסרות הטיפות (שיהיו ברורות יותר, שישאירו שובל כשהן נופלות, שיעשו אותי צמא). וכבר העירו לך קודם אז אני מדגיש- שים לב לזווית שבה ציירת את הפקק והפיה, או יותר נכון את מידת הקימור של הקו, עכשיו תסתכל על קו הקצף. רואה את ההבדלים בפרספקטיבה? (הפקק נראה כאילו מסתכלים עליו מלמעלה והקצף בגובה העיניים)

למעלה