בקבוק קולה - גרסא 3

• פותח הנושא guyx
  • פורסם בתאריך

renegader

New member
תנסה להשתמש בבורן - דודג'

בפוטושופ BURN ַ DODGE והצבע של הקולה צבוע עד הקצוות של הבקבוק אם זה בקבוק זכוכוית אז צריך ליהיות רווח קטן בין הפן של הזכוכוית הפנימית לקולה והנקודת אור לא ממש ניראת טיבעית יחסית לשאר אולי צריך לרכך את הגוונים, לטשטש אולי קצת מקווה שאני מובן :)

guyx

New member
גרסא מתוקנת, שוב

הטיפות הרבה יותר בולטות הבועות באותה זווית של הפקק בקשר להערה על הדפנות של הבקבוק - גם אני חשבתי ככה, אבל מהתבוננות ממושכת בבקבוק קולה אני יכול להגיד לך שלא רואים את הדפנות... ולא ממש הבנתי את ההערה על הכיווני אור...

renegader

New member
הכוונה לפס הבוהק בבקבוק

הנקודה הכי בהירה יש שם מעבר מהכי בהיר-לבן לאדום והמעבר לא הכי טיבעי תסתכל בתמונה אני טישטשתי את החלק הזה של התמונה כדי להראות לך למה אני מתכוון

renegader

New member
סבבה

עכשיו תשחיר קצת יותר את התחתית ואת השוליים וגם את איזור המוצל בפס המרכזי של הבקבוק ותבהיר את האיזור המואר בחלש מצד שמאל ע"י BURN & DODGE (אני לא כל כך יודע איך עושים את זה בפוטושופ אני עובד עם פיינטר אבל זה אמור ליהיות הכלי להוספת אור וצל לתמונות בפוטושופ) זה יתן לו יותר נפח ועומק אני מקווה שאתה לא מתבאס מ"הוראות\עצות" האלה סתם כדי לעזור :)

magman

New member
עצה קטנה

נכון זה בקבוק זכוכית? לדעתי זה יהיה מגניב אם בשוליים מסביב לנוזל תעשה פס זכוכית דקיק מאוד חוץ מזה אחלה, לי בחיים לא תהיה סבלנות לכזה דבר :)

למעלה