ת תלתל5 היחידה New member 13/10/06 #26 איזה בורקסים מגרים ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif שמחה שאהבת תהנו
Y Y A E L I 37 New member 14/10/06 #49 אסתי יצאו לך יופי של בורקסים../images/Emo45.gif יש לי שאלה... בא לי להכין פירה עם בצל "מטוגן" אותו הטעם בלי השמן. יש תובנות בנושא?
אסתי יצאו לך יופי של בורקסים../images/Emo45.gif יש לי שאלה... בא לי להכין פירה עם בצל "מטוגן" אותו הטעם בלי השמן. יש תובנות בנושא?
P pirge New member 14/10/06 #50 אסתי,תודה על ההמלצה. תודה על התמונות הטעימות. המלית נשמעת מתאימה וטעימה.
Y Y A E L I 37 New member 14/10/06 #48 תלתלוש זה ניראה מעולההההה../images/Emo3.gif מזכיר את הבניצה של שוש.. או דומה.. בכל אופן ניראה מגרה לאללה.
תלתלוש זה ניראה מעולההההה../images/Emo3.gif מזכיר את הבניצה של שוש.. או דומה.. בכל אופן ניראה מגרה לאללה.
D DUKASIT New member 14/10/06 #52 תלתלוש יקרה וכל מי שהכין גם ../images/Emo124.gif הכנתי את הבצק הזה עכשיו והכנסתי למקרר. (עד הערב זה כמו לילה - נכון ?) הוא פשוט ניראה לי דביק מידי. כך הוא אמור להיות ? כוס ורבע מים ?
תלתלוש יקרה וכל מי שהכין גם ../images/Emo124.gif הכנתי את הבצק הזה עכשיו והכנסתי למקרר. (עד הערב זה כמו לילה - נכון ?) הוא פשוט ניראה לי דביק מידי. כך הוא אמור להיות ? כוס ורבע מים ?