בצק לכל דבר מומלץ

בצק לכל דבר מומלץ

את המתכון לבצק קיבלתי מאישה יוניה מאוד מבוגרת הבצק של לילי מאת:תלתל5 היחידה הבצק : 4 כוסות קמח 1 מרגרינה 2 כפות חומץ 2 כפות שמן מעט מלח 1כוס ורבע מים רותחים מילוי : תרד וגבינה בולגרית גבינה בולגרית ופטריות תפ"א עם בצל מטוגן לגבש לבצק להניח ללילה במקרר מרקם הבצק כמו בצק עלים לפתוח את הבצק ולמלות במה שרוצים בצק טוב וקל להכנה מומלץ

תלתל ../images/Emo51.gif על המתכון הרב שימושי

יאמי נראה הכללללללל

רות333

New member
תודה נראה ממש מעולה.

האם אפשר להכין את הבצק ולהקפיא, ולהשתמש מתי שצריך?

רות נראה לי שכן לא ניסיתי

כדאי לפתוח את הבצק לפני ולגלגל אותו בניילון כמו בצק עלים בהצלחה ותודה על הפירגון

effyba

New member
תלתל...תודה...../images/Emo24.gifאכן בצק

מעולה. אני חושבת שחמותי ז"ל שגדלה במצרים השתמשה בו המון, ואף פעם לא עלה בדעתי לקחת ממנה את המתכון.

אפילה... מיצריה...ולא לקחת ממנה

מתכונים יש למצרים פלאפל ופול משגעעע ובכלל מאכלים טעימים אורז וחמוד זה גם של המצרים?

WOW בטח שרוצים ../images/Emo92.gif

את הבסבוסה ואת השורקות מבית אמא שלך. האמת גם אני למדתי (תוך הסתכלות) מהשכנה המיצריה הכל למדתי ממנה , ממולאים למיניהם , פול ואת הפלאפל שאחר"כ שידרגתי קצת רק את המלוחיה לא יכולתי לראות לא יכולה לראות את המרק הירוק הזה
האמת גם סושי אני לא אוכלת בגלל האצה הכהה שמסביב לסושי, איכס
איזה ריח ותאמיני לי אני מכינה למי שמבקש עם אף סתום (תראי בתמונה)

שוש, את לא יודעת מה את מפסידה

מרק המלוחיה זה המאכל הכי הכי הכי הכי טעים שיש. ריח השום והכוסברה וכמובן הטעם . אני לא מכינה מלוחיה, לא יודעת לא יוצא לי להכין כי אימי מכינה ואז כל המשפוחה באים לאכול. אבל כשהיא מכינה אף אחד לא מסתפק בצלחת אחת, זה מינימום שתי צלחות. הבנות שלי בהתחלה גם אמרו איכס היום הם מתחננות לסבתא שלהם שתכין להם. בקשר לסושי, גם אני לא אוהבת, לא יודעת יש לזה ריח נורא.

yaelli10

New member
רוצים מתכון למלוחיה?

המתכון נכתב ע"י חבר פורום במקום מאום אל פחם, ניתן לשדרג אם רוצים בהצלחה !!!! מלוחיה

יעלי,

אימי, מורידה את העלים שוטפת אותם טוב, מייבשת אותם כל הלילה כשהעלים מכוסים במגבת ורק אז קוצצת אותם במחרטה. אצלינו אוכלים את המלח בלי עגבניות, ושמים הרבה בצלים קטנים ושלמים בתוך המרק. אגב בקשר למירקם הרירי, אני דווקא מתה על המרק במירקם הזה, זה פשוט תענוג.

yaelli10

New member
לא ניסיתי את המלוחיה

זה נראה לי מתכון למתקדמים, אני רק התחלתי, קיבלתי מטבח חדש לפני כשלושה שבועות ואני בהתנסויות או התלמדויות. תודה על הטיפים, ניתן לצרף אותם כתגובה למאמר?

למעלה